Na szybko bo czasu mało.
Servette- Roma
Typ:2
Kurs: 1,73
Fortuna
Mecz o awans, Romie wystarcza remis, ale nie wierzę w grę na remis zespołu Mourinho. Mocne zestawienie Rzymian, Lukaku, Dybala w ataku, także bramki powinny po stronie gości padać. Gospodarze nie mają za bardzo argumentów. Pierwszy mecz wygrany gładko 4-0 przez Romę, dziś może aż tak wysoko nie będzie ale uważam że 0-2 jak najbardziej możliwe. Dla odważnych można pograc handi na Rzymian po zacnym kursie:
Roma (-1,5) @ 2,90 Fortuna
------------------------------------------------------------
Liverpool- LASK
Typ: Liverpool strzeli w obu połowach
Kurs: 1,57
Fortuna
Kurs może nie za bogaty ale do dubelka się nada. Liverpool wychodzi mocnym składem, z przodu Salah, Gakpo, Diaz, także o bramki gospodarzy jestem spokojny. Chciałem grać że gospodarze wygrają do zera ale defensywa trochę przemeblowana więc ryzyko zbyt duże.
Poza tym można ruszyć:
over 1,5 HT @ 1,93 Fortuna
Hacken- Leverkusen
Typ: Leverkusen strzeli w obu połowach
Kurs: 1,74
Fortuna
Trochę Alonso namieszał w składzie bo brakuje Grimaldo i Fromponga na wahadłach, nie ma też Hoffmana i Wirtza. Jest głodny goli "Bonifacy" zawsze solidny Alli, wierzę że Xabi wie co robi. Gospodarze to grupowe ogóraski, 13 bramek straconych w 4 meczach. Myślę że kreatywny Bayer ogarnie kilka bramek w dniu dzisiejszym.
OM-Ajax
Typ: BTS + over 2,5
Kurs: 1,76
Fortuna
Ajax nieco się przebudził po dramatycznym początku sezonu, zaczęli w końcu strzelać bramki i punktować. OM atakować ma kim, grają ofensywnie, także spodziewam się otwartego meczu z bramkami z obu stron.