>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 kolejka fazy grupowej Ligi Europejskiej - środa 30.11.2011

Status
Zamknięty.
bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Masakra nie zdazylem zagrac na kartke dla Strootmana, w nocy nie zdążyłem zagrać na Borysiuka, znalazłem to a teraz jedynie bukmacherzy oferuja zaklady na to,że otrzymają czerwona kartke... pech to pech. Uciekły dwa bardzo pewne kursy jeden za 2.95 a drugi za 2.20... jest nauczka grać wcześniej, ale dziś akurat się nie dało :/

jurasicbart 167

jurasicbart

Użytkownik
Masakra nie zdazylem zagrac na kartke dla Strootmana, w nocy nie zdążyłem zagrać na Borysiuka, znalazłem to a teraz jedynie bukmacherzy oferuja zaklady na to,że otrzymają czerwona kartke... pech to pech. Uciekły dwa bardzo pewne kursy jeden za 2.95 a drugi za 2.20... jest nauczka grać wcześniej, ale dziś akurat się nie dało :/
Nie ma co panikowac za duza masowka byla na te typy w sumie wydawalyby sie bardzo pewne ale madrzejsi bedziemy po meczu.
P.S. Warto poszukac w innych spotkaniach kto sie bedzie chcial wyczyscic z kartek przed nastepna runda.

U 4

ukasz

Użytkownik
Na kartkę żółtą dla Strootmana można było zagrać, aż do pierwszego gwizdka w Betsson, więc nie wiem czemu się żalisz, a czy te typy były dobre okaże się po meczu..

Strootman ładnie się wywiązał, Borysiukowi chyba nie zależało aby się wykartkować..

K 15

kamil82

Użytkownik
Na kartkę żółtą dla Strootmana można było zagrać, aż do pierwszego gwizdka w Betsson, więc nie wiem czemu się żalisz, a czy te typy były dobre okaże się po meczu..

Strootman ładnie się wywiązał, Borysiukowi chyba nie zależało aby się wykartkować..
Patrząc na różnicę w grze między dobrym europejskim klubem, a uznawaną za dobrą w lidze Polskiej - Legią to moim zdaniem ta kartka dla Borysiuka i tak nic nie zmieni. Poprostu na 1/16-tej będzie pożegnanie LE, czy Ariel zagra czy nie - ot smutna prawda.

Mimo wszystko Legii dobrze życzę.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Nie mam tam konta ;) obrócę bonus w bet at home to tam wskocze ;) sprawdzalem w Expekt, Unibet, Sportingbet, Bet at home, Bet365, Betsafe i nie było ;) Trzeba było wcześniej napisać a nie po pierwszym gwizdku ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom