>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5. kolejka Eredivisie/6. kol. Jupiler Pro League (10-12.09.2010r.)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy od Expekt.com:

Po przerwie spowodowanej eliminacjami do Euro 2012 wznawiamy ligi krajowe. W Belgii i Holandii odbędzie się kilka spotkań, które przykują uwagę typerów. Pojedynki między St. Truidense z ANderlechtem, Lierse z Gentem, Excelsioru z Heraclesem czy Clubu Brugge z Genkiem wyglądają ciekawie do stawiania. Szczególnie w ostatnim spotkaniu, które wymieniłem warto zastanowić się na x2,2 lub 2 DNB. Genk gra świetnie, a Club Brugge będzie osłabiony brakiem wielu ważnych zawodników, cóż czas pokaże i na pewno napisze więcej słów do tego spotkania. Poza fajnymi kursami szykuje się kilka peFF: Ajax (1.07 ????), PSV, AZ czy też Standard Liege ( :?: ).
Zapraszam do wspólnej analizy oraz dyskusji.​

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
AJAX AMSTERDAM - WILLEM II TILBURG
Typ : Ajax -3 @ 2,20 bet365 ⛔2:0
Zapowiada się niezwykle... jednostronny mecz. Kibice na Arenie Amsterdam mogą byc świadkami wysokiej wygranej Joden tego wieczora. Wystarczy spojrzec na bilans Willem w obecnych rozgrywkach i to po ile bramek tracili od Groningen, Utrechtu, Nijmegen i Heraclesu. To były zespoły aspirujące do walki o puchary. Ajax z kolei to zespół walczacy o mistrza. Od wspomnianych przeciwników Willem dostawało conajmniej 3 gole z czego w czterech meczach uzbierał się dorobek 14 straconych bramek! Jak gra Ajax na Arenie każdy wie. Niezwykle bramkostrzelny duet Suarez- El Hamdaoui rozumie się i uzupełnia doskonale. W tym meczu nie ma znaczących braków w zespole bo Vermeer, Lindgrem, Atouba i Lodeiro nie stanowią o sile zespołu.
Historia meczów w Amsterdami nie jest miła dla Willem. Jak na moje to niespodzianka jest tutaj nie wchodzi w gre. Ajax ten mecz wygra. Zaryzykowac warto nawet wysokie handicapy typu -3. Spodziewam się naprawde jednostronnego meczu i pytanie tylko czy nie zaweidzie skutecznośc?

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Sobota w Eredivisie mnie jakoś koniecznie nie zachwyca. Jedyne spotkanie jakie obejrzę z wielkimi emocjami to mecz Ajaksu, ale to norma. Znalazłem kilka pozycji nad którymi warto się zastanowić, większość z nich to raczej dobre stawki do systemów.
PSV wygra zapewnie u siebie z NEC, ale kurs w wysokości 1.18 nie jest warty gry. W drużynie z Eindhoven nie zagra zawieszony Marcus Berg, tak więc bramki strzelać będą pewnie Toivonen lub Affelay. Jest też zwinny Lens, ale on powinien asystować przy bramkach. NEC ciągle bez pierwszego bramkarza Babosa. Po stracie punktów 2 tygodnie temu w Hadze, jutro widzi mi się pewna wygrana PSV. Moje propozycje:

- Toivonen strzeli bramkę (1.90) ✅
- PSV (-1) – NEC 1 (1.53) ✅

VVV podejmie u siebie FC Twente. Drużyna z Enschede gra z meczu na mecz lepiej i myślę, że poradzi sobie w spotkaniu z Venlo. VVV nie jest w formie i tak naprawdę w kadrze Venlo nie ma zawodnika, który by mógł zagrozić Twente. Janko pokazał się w ostatnich dwóch spotkaniach z bardzo dobrej strony, dlatego jedną z moich propozycji to opcja, że strzeli bramkę.

- Janko strzeli bramkę (2.00) ⛔
- VVV Venlo nie strzeli (2.10) ⛔

Excelsior – Heracles. Widzi mi się jedynka w tym spotkaniu, ale dla pewności zagram ten mecz z DNB. Kurs na 1x za mały, więc DNB jest moim zdaniem ciekawszą opcją i wtedy można zagrać za większą sumę. Heracles gra słabo. Drużyna z Almelo jest osłabiona brakiem Douglasa, który jest chyba najbardziej niebezpiecznym piłkarzem Heraclesa. Na jutrzejsze spotkanie mam 2 propozycje:

- Excelsior DNB – Heracles 1 (1.88 ) ✅
- Guyon Fernandez strzeli bramkę (3.00) ⛔

A 0

andrew-and

Użytkownik
Spotkanie: ADO Den Haag - De Graafschap / Ile goli padnie w 1. połowie?
Typ: Powyżej 1,5
Kurs: 2,25
Buk: bwin.com

Dzisiaj ciekawy mecz ligi holenderskiej. Zajmujący 13 pozycję ADO Den Haag podejmuje u siebie De Graafschap okupujący 17 pozycję. Mecz zapowiada się na dosyć wyrównanie ponieważ obie drużyny dzieli tylko jeden punkt, a w tym sezonie muszą walczyć o każdy punkt. Warte zauważenia, że w meczach obu drużyn pada bardzo dużo bramek, ADO Den Haag ma bilans 7:10, a De Graafschap 4:13. W 3 meczach Dan Haag na 4 w pierwszej połowie padało powyżej 1,5 gola, identyczna sytuacje jest w statystykach De Graafschap. Typuję powyżej 1,5 gola po pierwszej połowie.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
NAC vs Feyenoord 1 (+0.5), 1.60 Bet365 3/10 ✅ peFFka ;) 2:0.
NAC początek sezonu miał nawet niezły. Zremisowali z AZ, potem ulegli na wyjeździe Heerenveenowi oraz Utrechtowi czyli przeciwko dobrym ekipom, a gdy wrócili na włąsne podwórko ograli Venlo 2:0. Dzisiaj znów zagrają u siebie i to może mieć spory wpływ na wynik spotkania. NAC to ekipa lubiąca grać u siebie i są bardzo groźni nawet dla najlepszych ekip Eredivisie na Rat Verlegh stadion. Gospodarze do dzisiejszego pojedynku przystąpią bez Snoyla, obrońca który zagrał w tym sezonie jeden mecz oraz bez pomocnika, Gilisena, który jest zazwyczaj wchodzi z ławki. Ich rywalem są Portowcy, którzy mają znowu problem z kontuzjami. Początek sezonu niezły, bo wygrali dwa domowe spotkania, natomiast na wyjeździe nie jest już tak kolorowo. Przegrali derby z Excelsiorem oraz zremisowali z Heraclesem. Dzisiaj znowu będzie ciężko, bo rywal jest silną drużyną ze sporym potencjałem. Braki kadrowe Feyenoordu: Fernandez, Tomasson i Mulder (bramkarz numer 1). Muldera zastąpi jednak doświadczony golkiper i może to nie być jakaś ogromna strata.
H2h jest mocno wyrównane, każde wyniki padały na obu stadionach w ostatnich paru sezonach. Dzisiaj jednak liczę na to, że gospodarze nie przegrają, bo to na własnym boisku będą zdobywać 80% swoich punktów w tym sezonie. Przynajmniej tak mi się wydaje ;)
Powodzenia.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Club Brugge vs Racing Genk 2 (+0.5), 1.62 10bet 2/10 ✅ 2:2, nerwowo, ale siedzi ????
Krótko:
- Club Brugge saby początek sezonu i mnóstwo czerwonych kartek.
- Braki kadrowe: Blondel, Kouemaha, Akpala.
- Genk świetny początek sezonu 5 zwycięstw na 5 spotkań, kiedyś każda passa się kończy, ale nie dzisiaj ????
- Genk w pełnym składzie. Powrócili: De Bruyne i Barda :!:
- Od lat Brugia ma problemy z Genkiem na własnym stadionie.
- Kurs bardzo fajny na +0.5 AH, dla nie przepadającymi za ryzykiem +0.75 w granicach 1.45 ;)
Inny typ:
Lokeren vs Westerlo 2 (DNB), 2.38 PaddyPower 2/10 ⛔ 3:1, druga połowa tragicznie wykonana przez Westerlo :|
Westerlo w tym sezonie planuje powalczyć o puchary. Sporo wzmocnień, a w ostatnim czasie do zespołu dołączył Iakovenko, który w Anderlechcie potrafił zagrać. Kurs zachęca, a Lokeren to nie potęga. Krótko bo lecę na Olimpijski ????
Powodzenia ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom