AZ jedynie 2:1. U mnie na

szkoda, że handi u niektórych nie pokryli.
Heracles vs Ajax 2, 1.55 BetGun 3/10 i over 2.5 1.60 10bet 3/10

0:3 Idealnie

Heracles to ekipa, która potrafi dać w kość każdej drużynie i to obojętnie czy z czołówki czy z dołu tabeli. Nikt nie może ich lekceważyć, bo przecież na inaugurację pokonali mistrzów Holandii z poprzedniego sezonu, AZ 3:2 (wygrywali nawet 3:0 :! ???? . Następne spotkania są również w niezły wykonaniu Heraclesu. Zremiwoali z Bredą na wyjeździe bezbramkowo, przegrali u siebie ze świtnym w tym sezonie Feyenoordem 0:1 orazy wygrali na wyjeździe z Willemem 1:0. Jak widać nie jest to drużyna słaba, wyraźnie odstająca od drużyn walczących o puchary i właśnie... puchary. W tym sezonie Heracles ma spore ambicje co do rozgrywek europejskich. Zawodnicy z Almelo dziś na Polman stadion radzić sobie będą bez kilku niezbyt ważnych piłkarzy: Steura, Mangafica i Pecha.
Ajax sezon zaczął świetnie, a potem dostał zadyszki. W pierwszych dwóch kolejkach wygrali. Co prawda nie byli to wymagający rywale, ale zawsze zdobyli po komplecie punktów. Ograli: Waalwijk 4:1 i Groningen 2:0. Następnie porażka w hicie z PSV w Eindhoven 2:3 i remist na Amsterdam arana z dużo słabszym rywalem, Spartą Rotterdam.. Koeman w tym sezonie chcę wywalczyć mistrzostwo i z taką grą jak tydzień temu na pewno nic nie zdziałają, ponieważ oddali ponad 40 strzałó

! ???? i żaden nie wpadł do siatki... To jest wręcz nieprawdopodobne. W najbliższym spotkaniu ma się to zmienić. W dodatku w ekipie gości zabraknie jedynie Gabriego, który leczy kontuzje.
H2H jest zdecydowanie na korzyść Ajaxu. W Almemlo gra im się wyjątkowo dobrze, ze statystyk przeciwko Heraclesowi wynika, że nawet lepiej niż na własnym stadionie. Odkąd Heracles gra w Eredivisie (od sezonu 2005/06) to Ajax non stop wygrywa z Heraclesem w Almelo i to w 75% przypadkach padł też over.
Reasumując Heracles na pewno będzie walczył, ale mam nadzieję, że Ajax pokaże klase i wygra. Liczę też na sporą liczbę bramek.
Powodzenia.