>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5. Kolejka Bundesligi 25-26.09.2012

Status
Zamknięty.
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
@darius010

Schalke mocno związane z kibicami mówisz? Szkoda że w takim ważnym meczu jak z Bayernem na stadionie zabrakło praktycznie dopingu,a kibice miejscowych skupili się na wygwizdywaniu Neuer&#39;a..Jeszcze do przerwy coś tam pozytywnego można było usłyszeć z trybun,ale po przerwie cisza grobowa jak na 50 czy tam 70 tysięcy kibiców.Obciach generalnie imo.

A sama gra Schalke w tym meczu-poniżej wszelkiej krytyki,żadnego zagrożenia dla Bayernu.Jedyny walczący zawodnik Kyriakos-no ale on nie może strzelać bramek grając na środku obrony..

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Frankfurt - Dortmunt
typ : under 2,5 gola
kurs 2,30
bet365

Wedlug mnie bardzo ciekawy mecz, ze wzgledu na to, ze Frankfurt w kazdym z ostatnim 4 meczow w lidze mial over 2,5.
Dzis bedzie przelamanie, bo szykuje sie wedlug mnie bardzo ciezki mecz.
Typuje malo bramek.

H 187

h778

Użytkownik
Augsburg - Bayer Leverkusen (26.09.2012, 20:00) ✅ 1:3
Typ: Bayer Leverkusen (-0,25)
Kurs: 1,9
Bukmacher: bet365
Stawka: 4/10

Bayer jak na razie zawodzi, w ostatniej kolejce z Gladbach zaprezentował się całkiem nieźle, do zwycięstwa zabrakło przede wszystkim skuteczności, podobnie z Metalistem w Lidze Europy. Augsburg gra słabo, bezbramkowy remis z Wolfsburgiem i trzy porażki, odejście Luhukaya do Herthy chyba nie wyszło im na dobre. W dodatku u gospodarzy problem z kontuzjami - nie wystąpią bramkarz Jentzsch [w zeszłym sezonie 28/0], Callsen-Bracker [30/1], Mölders [29/5], Koo [15/5], a także Philp, Bah i Musona. Bayer bez znaczących osłabień. W zeszłym sezonie dwa razy po 4:1 wygrali Aptekarze i dzisiaj powinni powtórzyć to osiągnięcie.

Otrzymane punkty reputacji: +9
hakan 256

hakan

Użytkownik
BVB kompromitacja, żeby przegrać z HSV to już na prawdę wstyd jak cholera. Teraz czeka ich o wiele cięższy wyjazd. Eintracht świetne wyniki, 4 mecze 4 wygrane.Takim samym bilansem może pochwalić się jedynie Bayern. Kiedy Beniaminek z Frankfurtu grał w sezonie 10/11 w Bundesliga często zawodził przed własną publicznością i to zawodził z drużynami z którymi powinien punktować. Z kolei w meczach z teoretycznie silniejszymi ekipami jak Bayern - remis, Schalke - remis, Werder - remis, Wolfsburg-wygrana czy BVB - wygrana. Jeśli do tego dodamy, że Borussia na 5 ostatnich wizyt nie wygrała żadnego spotkania, weźmiemy pod uwagę aktualną formę gospodarzy, nierówną dyspozycję mistrzów Niemiec, kurs na Eintracht, to kusi by pograć w ich stronę

Eintracht 1x 1.88✅ Unibet

spotkanie dwóch beniaminków i kursy wystawione przypominają mi nieco sytuację z poprzedniej kolejki kiedy to Fortuna grała u siebie z Freibourgiem i kursy na Fortunę było w moim odczuciu zbyt zaniżone. Podobnie jest teraz. Gospodarze u siebie dwie porażki, nie byli w stanie wygrać żadnego spotkania, ba, nie strzelić nawet bramki, a z kolei Fortuna nie przegrała żadnego z 4 dotychczasowych spotkań, a z Greuther Furth robi się zdecydowanego faworyta tego meczu - kursy oscylują w granicy 2.10. W tej sytuacji dostrzegam value w kursie na gości i po głowie chodzi mi Fortuna DNB 2.45✅

Schalke po tym kursie nie ruszam.

Podobnie mało ciekawy kurs na BM. HSV nie lubię, grają słabo, a psim swędem udaje im się wyjść z tarapatów. Do tej 3 porażki, i wygrana z BVB, było zaskoczenie. Borussia M nie najlepiej weszła w sezon, początek przypomina ten równie feralny kiedy to spadli do drugiej ligi. . Tak ja remis - szczęśliwy, każdy d***k trafia w słupek czyli nie wykorzystany rzut karny przez Aptekarze i blisko 30 strzałów na bramkę Borussi- w Levekusen , tak brak wygranych z Nurnberg u siebie, skromne 2-1 z Wieśniakami, gdzie to Hoff - mimo wyjazdu - częściej ostrzeliwało bramkę gospodarzy czy rozeregulowane celowniki w meczu z Fortuną czego efektem był tylko remis 0-0, to wszystko poniżej oczekiwań. Już w końcówce drugiej rundy poprzedniego sezonu BM zaczęła wyglądać coraz bladziej. Teraz nie ma znacznej poprawy. HSV jest ogórkowate, ale po wygranej z mistrzem kraju może coś drgnie.

HSV DNB 3.00 Unibet zwrot w 90 tracą gola i remis

Wiadomo jak to utarło się pojęcie twierdzy w Hannoverze, ale Nurnberg bardzo zdradliwa na początku i kąsa. Kurs na gospodarzy rzecz jasna zaniżony. Hannover nie popisał się w starciu z słabym Hoffenheim. W meczu z Werdem też było nie ciekawie. Hannover zdominowany, ale udało się wygrać. Z Schalke też bez szału, ale remis odnotowany. Lepsze wyniki niż gra. Mnie kurs na gospodarzy nie przekonuje, podobnie jak nierówna dyspozycja.

Nurnberg x2 1,74⛔, Unibet

[/u]Proszę wpisywać bukmacherów, skąd pochodzi kurs // M.
do poprzednich przemyśleń dorzucam jeszcze jeden typ

Gdy Freibourg gra u siebie, skutecznie poczyna sobie w napadzie. W poprzednim sezonie tylko w 3 meczach nie udało się zdobyć ani jednej bramki, dwa sezony wcześniej zaledwie w dwóch spotkaniach. Werder nie ma najmocniejszej obrony, więc gospodarze powinni spokojnie trafić, ale patrząc na dyspozycje ofensywy ekipy z Bremy defensywa Freiburg także nie będzie miał łatwego zadania. Spodziewam się, że postrzelają. Do tego jeśli spojrzymy na historię

Freiburg Werder Bremen 2:2
Freiburg Werder Bremen 1:3
Freiburg Werder Bremen 0:6
Freiburg Werder Bremen 0:6
Freiburg Werder Bremen 2:4
Freiburg Werder Bremen 3:0
Freiburg Werder Bremen 0:1

over 2.5 1.62 ✅Unibet
do tego nie mogę przejść obojętnie wobec takiego kursu:

Werder -1 7.20 ⛔ Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +5
rafu 247

rafu

Użytkownik
Na dzis w Bundeslidze widze kilka ciekawych typow.
Freiburg - Werder - gol dla gosci: Tak @1.25 Betclic✅
Piłkarze Werderu graja w tym sezonie calkiem przyzwoicie, ale troche pechowo. Po dorbym meczu w Dortmundzie z BVB przegrali 2:1, chociaz remis nie bylby niesprawiedliwym wynikiem. Nastepnie wygrali na wlasnym stadionie ze slabym HSV, i polegli 3:2 na wyjezdzie z dobrze spisujacym sie w tym sezonie Hannoverem. Ostatni mecz to pechowy remis u siebie ze Stuttgartem, gdzie gospodarze prowadzili do przerwy 2:0, by pozniej dac sobie strzelic 2 gole i wydrzec zwyciestwo.
Patrzac na same wyniki Werderu mozna stwierdzic, ze jest to druzyna niepoukladana, jednak z potencjalem w ofensywie. Strzelaja calkiem sporo, ale brak im koncentracji. Na zwyciestwo Werderu nie postawilbym pieniedzy, zwlaszcza na wyjezdzie z Freiburgiem, ktory narazie radzi sobie nienajgorzej (jak na oczekiwania wzgledem tego klubu), zajmujac 8 miejsce w tabeli z 5 punktami, po 4 meczach, ale Werder powinien strzelic w tym meczu bramke, i powiem wiecej - byloby spora niespodzianka gdyby nie strzelil. Kurs niski, ale typ z polki tych &quot;raczej pewnych&quot;.
Augsburg - Bayer Leverkusen - gole gosci: 2 lub wiecej @1.95 betclic✅✅✅
Augsburg - Bayer Leverkusen - typ: Bayer @2.00 betclic✅✅✅
Krotko i na temat: Augsburg nie gra absolutnie nic. Po 4 meczach zajmuja ostatnie miejsce w tabeli z 1 zaledwie punktem i 1 bramka zdobyta, przy 7 straconych. Ekipa Bayeru tez kolorowo nie ma i pilkarze, trener, prezes, i kibice zapewne zastanawiaja sie co sie dzieje. Dopiero 12 miejsce w tabeli z 4 punktami i bilansem 4:6 mija sie z oczekiwaniami przedsezonowymi Bayeru. Moim zdaniem Augsburg to idealny wrecz wywal na przelamanie dla pilkarzy z Leverkusen i nie sadze, zeby Augsburg tutaj urwal punkty gosciom. Podalem 2 typy na ten mecz, mysle ze oba sa warte zagrania.
Pozniej moze jeszcze cos dorzuce.

Otrzymane punkty reputacji: +3
chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Myślę, że warto pograć w stronę Hannoveru. Grają z sąsiadem w tabeli - Norymbergą. Tyle samo punktów po 3 meczach. Kurs 2,10 na ekipę Sobiecha, a u siebie sa bardzo mocni. Poprzedni sezon to 10-7-0. Norymberga słaba nie jest, ale na stadionie w Hanowerze poprostu nie wygra. Można pomyśleć aby dorzucić do jakiegoś dubla z X czy DNB.

Otrzymane punkty reputacji: +4
cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Hannover 96 - Norymbergia BTS w zależności od buka 1,60-1,70 ✅

Dwie drużyny, które zaczęły więcej niż przyzwoicie. Po czterech kolejkach identyczny bilans 2-1-1 łącznie 28 goli co daje ponad 3 na mecz. W dotychczasowych meczach 75% BTS ( 6/8 ). Biorąc pod uwagę bilans home/away to Hannover zawsze u siebie strzela, a Norymbergia strzela zawsze na wyjeździe. W zeszłym sezonie 1-0, ale mam wrażenie, że były to nieco inne drużyny. O gola gospodarzy jestem spokojny, natomiast goście... no cóż, jeżeli potrafili tam strzelić wrocławianie...., a Norymbergia strzeliła 3 gole na Gladbach i jeden w Hamburgu, to powinno być dobrze. Po stronie strat - u gospodarzy nie zobaczymy Pandera i Schulza, a także wszystko na to wskazuje Sobiecha ( powinien go zastąpić YA Konan), u gości zabraknie Hlouska i Mendlera. 96-stki mają coś do udowodnienia po porażce z Wieśniakami, więc pewnie ruszą do ataku, a to stworzy w pierwszej połówce gościom okazje do kontr, co może się przełożyć na bramkę. Ja pobieram i życzę powodzenia !

psotnick 958,5K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem kursy na bramki przy tych dwóch meczach Bundesligi. Typy na te mecze wydaj ą się tak pewne, że aż zbyt oczywiste. Wszystkie 4 zespoły są niemal stworzone do gry ofensywnej, znając swoje słabości w defensywie (większe lub mniejsze) bardziej starają się strzelić o jednego gola więcej niż przeciwnik, niż samemu za wszelka cenę nie stracić. Hannover 96 v Nurnberg
(Azjatycka suma goli)
Typ: Powyżej 2.5 @ 1.85 bet365 ✅ 4-1 :spokodfhgfh:
Czy obydwie drużyny strzelą gola?
Typ: Gol (obydwie drużyny strzelą gola ) @ 1.66 bet365 ✅

Idealnym przykładem takiego zespołu jest Hannover, który w obu meczach u siebie dał sobie wbić po 2 gole, a mimo to zainkasował 4 punkty. Zresztą ich bilans bramkowy mówi wszystko - 17 goli w 4 meczach (bilans 10-7) nie bierze się z niczego. A że ich dzisiejszy i sąsiad z tabeli (po 7 punktów) Nurnberg również potrafi strzelać udowadnia strzelając co najmniej gola w każdym meczu ligowym (bilans 6-5) i w 9 na 10 ostatnich w ogóle. Wszystkie te obserwacje potwierdzają statystyki bezpośrednich spotkań obu zespołów ( http://fussball.wettpoint.com/en/h2h/1895-814.html ) ze średnią 3.2 strzelanych goli w meczu.

Borussia M&#39;gladbach v Hamburg
(Azjatycka suma goli)
Typ: Powyżej 2.5 @ 1.85 bet365 ✅ 2-2 :spokodfhgfh: już po 1 połowie oba typy na plus, to lubię :grin:
Czy obydwie drużyny strzelą gola?
Typ: Gol (obydwie drużyny strzelą gola ) @ 1.72 bet365 ✅
Z kolei drugi mecz z Bundesligi jest nawet bardziej oczywisty. Borussia M&#39;gladbach poczyniła przed sezonem jedne z najdroższych i chyba również najlepszych transferów w lidze, głównie w przednich formacjach (de Jong, Xhaka) i te zakupy razem powoli zaczynają się spłacać, zwłaszcza na własnym stadionie widać duży potencjał ofensywny i spore braki w obronie (2-1 z Hoffenheim i 2-3 z Nurnberg). A że gospodarze będą mieli za przeciwnika zespół HSV i znając jego problemy z obroną (przy jednoczesnym twórczym chaosie w ataku), to bardzo prawdopodobne jest, że Borussia sama ogarnie ten over. Z drugiej strony Hamburg jest podbudowany niespodziewanym sobotnim zwycięstwem nad mistrzem Niemiec i na pewno nie położą się na boisku. A mają kim kąsać z przodu: Koreańczyk Son (3 gole w 4 meczach), Chorwat Ilicevic (gol i asysta) i wreszcie van der Vaart, który po powrocie zdążył już zaliczyć 3 asysty. Jak dla mnie w każdym z tych meczów są duże szanse na obejrzenie co najmniej 3 goli i na to też postawiłem.

Otrzymane punkty reputacji: +14
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Myślę, że warto pograć w stronę Hannoveru. Grają z sąsiadem w tabeli - Norymbergą. Tyle samo punktów po 3 meczach. Kurs 2,10 na ekipę Sobiecha, a u siebie sa bardzo mocni. Poprzedni sezon to 10-7-0. Norymberga słaba nie jest, ale na stadionie w Hanowerze poprostu nie wygra. Można pomyśleć aby dorzucić do jakiegoś dubla z X czy DNB.
Dwie siebie wartę drużyny. Hannover ostatnio obniżył loty, a Nurnberg całkiem dobrze poskładana drużyna, dali radę Borussii remisując z nimi, na tle Eintrachtu drużyna z Bawarii też lepiej niż przyzwoicie wypadła. Nie ma sensu ruszać tego spotkania, bo wszytko może się zdarzyć. O Nurnberdze się nie mówi, nie jest to jakiś spektakularny zespół, ale solidnie swoją robotę wykonują i jeśli utrzymają form, to mogą się zakręcić koło 9-7 miejsca i może nawet myśleć o Lidze europejskiej.

Cezary Kucharski wraca z wakacji:

Real Madryt zgłosi się po Lewandowskiego?

Sensacyjne doniesienia płyną z Hiszpanii i Włoch. Według tamtejszych mediów, dla Realu Madryt w zimowym oknie transferowym jednym z najważniejszych celów będzie Robert Lewandowski. 24-letni napastnik aktualnie występuje w Borussii Dortmund.
bundesliga.goal.pl

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 907

pawel-1

Użytkownik
Bayer Leverkusen - Powyżej 3.5 rzutów rożnych @ 1.66 Bet365 ⛔

Analizę zacznę od statystyk. Rywal, a obok niego liczba rzutów rożnych wykonanych przez Aptekarzy:
Eintracht 7
Freiburg 5
BVB 2 ale trzeba przyznać, że w meczu po prostu nie istnieli
Metalist 8
Gladbach 10

Skąd ta linia? Nie mam pojęcia. Augsburg miałem nieprzyjemność widzieć w tym sezonie dwukrotnie - w meczach z Schalke oraz Wolfsburgiem które już teraz otrzymuje nagrodę w kategorii Najnudniejszy mecz Bundesligi 2012/2013. Jeśli chodzi o ofensywę to można ich porównać właśnie do ekipy Magatha. Brak pomysłu, brak kreatywności, brak wszystkiego. Przejęcie przez nich inicjatywy w tym meczu absolutnie nie wchodzi w grę. Jeden z kandydatów do spadku. Miałem też okazję 2 razy widzieć Bayer. Najpierw z Eintrachtem gdzie byli w stanie momentami grać ciekawą piłkę i stwarzać sobie okazje oraz BVB gdzie za wiele do oglądania z ich strony nie było. Na skrzydłach dzisiaj wystąpią zapewne dwaj bardzo ciekawi zawodnicy o dużym potencjale czy Schurrle i Bellarabi. W ataku Kiessling który grywał już udane mecze w tym sezonie. Dobra gra głową, ruchliwy w polu karnym, łatwo znajduje się na pozycjach strzeleckich. Mam nadzieję, że na wysokości zadania stanie środek pola w składzie Castro, Reinartz i Bender. Wszyscy zostali wysoko ocenieni przez Kicker za trudne spotkanie z Gladbach. Mógłby w końcu obudzić się Kadlec i zacząć coś pomagać na skrzydle ale na to akurat nie liczę. Pole manewru Lewandowski ma znacznie większe niż Weinzierl którego skład i tak jest przetrzebiony kontuzjami. Do gry w ofensywie może posłać Renato Augusto czy szybkiego Sama, a miejsce w środku pola może zająć z powodzeniem Rolfes. Na murarkę Augsburg nie może sobie pozwolić bo gdzieś w końcu te punkty muszą próbować łapać. Argumenty czysto piłkarskie są po stronie Aptekarzy i powinni wykręcić kilka ciekawych akcji w ofensywie. Wtedy 4 rożne dla nich są bardzo realne. Jeśli Schurrle zagra dobry mecz i pociągnie pare razy skrzydłem to linia pęknie i to wysoko. Bet365 oferuje też zakład Augsburg - Powyżej 4.5 rzutów rożnych @ 1.72 co dla mnie jest sytuacją trochę absurdalną.

Otrzymane punkty reputacji: +1
rafu 247

rafu

Użytkownik
Znalazlem jeszcze jeden, w moim mniemaniu ciekawy typ.
Borussia M. - Hamburg - Hamburg +2 @1.35 betclic✅
Slabo spisujaca sie w tym sezonie Borussia nie powinna odniesc wysokiego zwyciestwa w tym meczu. Hamburg ostatnio przelamal sie z BVB wygrywajac 3:2 (aczkolwiek gdyby BVB bylo skuteczniejsze...) w czym duza postawe ma Rafael VdV, ktory powrocil na stare smieci. Osobiscie watpie w wygrana Borussi, bardziej upatrywalbym tu jakiegos remisu, ale nie bede gral z podporka na Hamburg (@1.92 betclic). Zmniejszam ryzyko i proponuje Hamburg +2. Borussia nawet jak wygra, to wierzyc mi sie nie chce, ze roznica 2 goli.

Edit: Mozna bylo jednak grac z podporka po wyzszym kursie.

7majkel 17

7majkel

Użytkownik
Bayer Leverkusen - Powyżej 3.5 rzutów rożnych @ 1.66 Bet365
Analizę zacznę od statystyk. Rywal, a obok niego liczba rzutów rożnych wykonanych przez Aptekarzy:
Eintracht 7
Freiburg 5
BVB 2 ale trzeba przyznać, że w meczu po prostu nie istnieli
Metalist 8
Gladbach 10
Skąd ta linia? Nie mam pojęcia. Augsburg miałem nieprzyjemność widzieć w tym sezonie dwukrotnie - w meczach z Schalke oraz Wolfsburgiem które już teraz otrzymuje nagrodę w kategorii Najnudniejszy mecz Bundesligi 2012/2013. Jeśli chodzi o ofensywę to można ich porównać właśnie do ekipy Magatha. Brak pomysłu, brak kreatywności, brak wszystkiego. Przejęcie przez nich inicjatywy w tym meczu absolutnie nie wchodzi w grę. Jeden z kandydatów do spadku. Miałem też okazję 2 razy widzieć Bayer. Najpierw z Eintrachtem gdzie byli w stanie momentami grać ciekawą piłkę i stwarzać sobie okazje oraz BVB gdzie za wiele do oglądania z ich strony nie było. Na skrzydłach dzisiaj wystąpią zapewne dwaj bardzo ciekawi zawodnicy o dużym potencjale czy Schurrle i Bellarabi. W ataku Kiessling który grywał już udane mecze w tym sezonie. Dobra gra głową, ruchliwy w polu karnym, łatwo znajduje się na pozycjach strzeleckich. Mam nadzieję, że na wysokości zadania stanie środek pola w składzie Castro, Reinartz i Bender. Wszyscy zostali wysoko ocenieni przez Kicker za trudne spotkanie z Gladbach. Mógłby w końcu obudzić się Kadlec i zacząć coś pomagać na skrzydle ale na to akurat nie liczę. Pole manewru Lewandowski ma znacznie większe niż Weinzierl którego skład i tak jest przetrzebiony kontuzjami. Do gry w ofensywie może posłać Renato Augusto czy szybkiego Sama, a miejsce w środku pola może zająć z powodzeniem Rolfes. Na murarkę Augsburg nie może sobie pozwolić bo gdzieś w końcu te punkty muszą próbować łapać. Argumenty czysto piłkarskie są po stronie Aptekarzy i powinni wykręcić kilka ciekawych akcji w ofensywie. Wtedy 4 rożne dla nich są bardzo realne. Jeśli Schurrle zagra dobry mecz i pociągnie pare razy skrzydłem to linia pęknie i to wysoko. Bet365 oferuje też zakład Augsburg - Powyżej 4.5 rzutów rożnych @ 1.72 co dla mnie jest sytuacją trochę absurdalną.
Dobry typ.
Na Betsafie over 4 rozne goscie 1,85 wg mnie linia jak najbardziej to łykniecia przez gosci.

P 6

paulsien

Użytkownik
Hannover- Nurnberg gospodarze powyżej 1,5 bramki TAK kurs 1,96
Co jak co ale obok takiego kursu przejść obojętnie nie mogę. Hannover nie licząc ostatniego meczu w Bundeslidze czy to w Pokalu, czy w LE czy w Bundeslidze zawsze zdobywali powyżej 1,5 bramki. Z Twente 2, z Bremą 3 a z Wolfsburgiem 4. Drużyna niesamowicie przysposobiona ofensywnie i dzisiaj również liczę na nich. GL

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom