BVB kompromitacja, żeby przegrać z HSV to już na prawdę wstyd jak cholera. Teraz czeka ich o wiele cięższy wyjazd. Eintracht świetne wyniki, 4 mecze 4 wygrane.Takim samym bilansem może pochwalić się jedynie Bayern. Kiedy Beniaminek z Frankfurtu grał w sezonie 10/11 w
Bundesliga często zawodził przed własną publicznością i to zawodził z drużynami z którymi powinien punktować. Z kolei w meczach z teoretycznie silniejszymi ekipami jak Bayern - remis, Schalke - remis, Werder - remis, Wolfsburg-wygrana czy BVB - wygrana. Jeśli do tego dodamy, że Borussia na 5 ostatnich wizyt nie wygrała żadnego spotkania, weźmiemy pod uwagę aktualną formę gospodarzy, nierówną dyspozycję mistrzów Niemiec, kurs na Eintracht, to kusi by pograć w ich stronę
Eintracht 1x 1.88
Unibet
spotkanie dwóch beniaminków i kursy wystawione przypominają mi nieco sytuację z poprzedniej kolejki kiedy to
Fortuna grała u siebie z Freibourgiem i kursy na Fortunę było w moim odczuciu zbyt zaniżone. Podobnie jest teraz. Gospodarze u siebie dwie porażki, nie byli w stanie wygrać żadnego spotkania, ba, nie strzelić nawet bramki, a z kolei
Fortuna nie przegrała żadnego z 4 dotychczasowych spotkań, a z Greuther Furth robi się zdecydowanego faworyta tego meczu - kursy oscylują w granicy 2.10. W tej sytuacji dostrzegam value w kursie na gości i po głowie chodzi mi
Fortuna DNB 2.45
Schalke po tym kursie nie ruszam.
Podobnie mało ciekawy kurs na BM. HSV nie lubię, grają słabo, a psim swędem udaje im się wyjść z tarapatów. Do tej 3 porażki, i wygrana z BVB, było zaskoczenie. Borussia M nie najlepiej weszła w sezon, początek przypomina ten równie feralny kiedy to spadli do drugiej ligi. . Tak ja remis - szczęśliwy, każdy d***k trafia w słupek czyli nie wykorzystany rzut karny przez Aptekarze i blisko 30 strzałów na bramkę Borussi- w Levekusen , tak brak wygranych z Nurnberg u siebie, skromne 2-1 z Wieśniakami, gdzie to Hoff - mimo wyjazdu - częściej ostrzeliwało bramkę gospodarzy czy rozeregulowane celowniki w meczu z
Fortuną czego efektem był tylko remis 0-0, to wszystko poniżej oczekiwań. Już w końcówce drugiej rundy poprzedniego sezonu BM zaczęła wyglądać coraz bladziej. Teraz nie ma znacznej poprawy. HSV jest ogórkowate, ale po wygranej z mistrzem kraju może coś drgnie.
HSV DNB 3.00
Unibet zwrot w 90 tracą gola i remis
Wiadomo jak to utarło się pojęcie twierdzy w Hannoverze, ale Nurnberg bardzo zdradliwa na początku i kąsa. Kurs na gospodarzy rzecz jasna zaniżony. Hannover nie popisał się w starciu z słabym Hoffenheim. W meczu z Werdem też było nie ciekawie. Hannover zdominowany, ale udało się wygrać. Z Schalke też bez szału, ale remis odnotowany. Lepsze wyniki niż gra. Mnie kurs na gospodarzy nie przekonuje, podobnie jak nierówna dyspozycja.
Nurnberg x2 1,74
,
Unibet
[/u]
Proszę wpisywać bukmacherów, skąd pochodzi kurs // M.