>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5. Kolejka Bundesligi 13-15.09.2013

Status
Zamknięty.
S 37

szczepanirydlo

Użytkownik
Mam pograny ten Dortmund w różnych AKU (reszta meczy już wygrana lub najprawdopodobniej będzie jak Barcelona) i też zrobiłem pseudo kontrę na Hamburger (+2). Choćby z H2H widać jakie drużyna Lewego miała z nimi problemy (słynne 1:4 z zimy). Piszę jeszcze z pytaniem czy już wiadomo, czy zagra ktoś z Polaków.
Tylko Lewy.
BVB: Weidenfeller - Großkreutz, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Sahin - Aubameyang, Mkhitaryan, Reus - Lewandowski

rijo 407

rijo

Użytkownik
Przemyślenia Rijo #3 -15-09-2013 - Bundesliga
1899 TSG HOFFENHEIM - BORUSSIA M&#39;GLADBACH

Hoffenheim radzi sobie jak na razie poniżej oczekiwań kibiców. Po remisie na Wirsol Rhein-Neckar-Arena z Norymbergią 2:2, &quot;Wieśniaki&quot; rozbiły w Hamburgu tamtejsze HSV aż 1:5. Niektórzy pomyśleli nawet, że ta drużyna będzie &quot;Czarnym Koniem&quot; rozgrywek - nic bardziej mylnego, tydzień temu przegrali 2:6 w Stuttgarcie.
Według mnie &quot;piętą achillesową&quot; TSG jest obrona. W pięciu meczach stracili 12 bramek!
Borussia gra na pewno o niebo lepiej. Fałszywą statystyką jest to, że dotychczas zdobyli tylko punkt więcej od przeciwników! Dwa mecze przegrali z faworytami do tytułu - w Monachium było 3:1, a na BayArena po świetnym meczu przegrali 4:2.
Tak czy siak grają milej dla oka. Kapitalnie do zespołu wprowadzili się Kruse i Raffael, którzy są teraz czołowymi postaciami w drużynie.
Według mnie goście mają dziś ogromne szanse na zdobycie w Hoffenheim trzech punktów. Ze średniakami radzą sobie dobrze, swoją drogą w każdym meczu strzelają gole.
Na sam koniec przedstawiam jeszcze jedną rzecz potwierdzającą moją tezę. Goście zagrają najsilniejszym składem, a w &quot;11&quot; gospodarzy na pewno zabraknie Salihovica, Firminio czy Vukcevica...
PROPONOWANE TYPY:
Borussia M&#39;Gladbach @ 2.65, SportingBet, stawka 2/3. ⛔
2 DNB @ 1.80, SportingBet, stawka 3/3. ⛔
Over 2.5 @ 1.77, Sbobet , stawka 3/3. ✅

BILANS: ⛔ 2.69 j

Otrzymane punkty reputacji: +10
S 37

szczepanirydlo

Użytkownik
@2,64 Nürnberg. ⛔

Nie będę tu nic analizował, bo nie widziałem Norymbergi w ostatnim meczu. Widziałem za to dwukrotnie &quot;popis&quot; Eintrachtu. To co gra ta drużyna to absolutne dno i 3 metry mułu. Obiecałem sobie, że będę pobierał każdy kurs powyżej 2 na ich przeciwników i tego też się trzymam w tym wypadku.

e: nie wiem czy to Norynberga zagrała takie dno czy Eintracht zagrał tak dobrze. Tak czy siak Eintracht powinien to wygrać. Norymberga nie pokazała nic. Przypadkowy gol na 1-0 i w drugiej połowie praktycznie grał tylko Eintracht. Aż trochę żal beniaminka, że przed własną publicznością nie zdobyli trzech punktów. W pełni na nie zasłużyli.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom