>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 KOLEJKA 30.09 - 01.10.2006r

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP
[center:a7cc64d3eb]30-09-06
Athletic Bilbao - FC Barcelona
01-10-06
FC Sevilla - CF Getafe
Deportivo La Coruna - Real Sociedad
Racing de Santander - Celta De Vigo
RCD Espanyol Barcelona - CA Osasuna
RCD Mallorca - CF Villarreal
Real Madrid - Atletico Madrid
Real Zaragoza - UD Levante
Recreativo Huelva - Betis Sevilla
CF Valencia - Gimnastic de Tarragona[/center:a7cc64d3eb]

Analizujcie i podawajcie swoje typy dotyczące tej kolejki a zwłaszcza meczu Real Madrid - Atletico Madrid.Suche typy bez analiz będą usuwane :Twisted Evil: Proszę również umieszczać kursy, a także bukmachera.

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
FC Sevilla - CF Getafe Mój typ: 1 @ 1,55
Sevilla jest na fali. Wygrywa wszystko co tylko można. Ta seria musi się skończyć ale jeszcze nie teraz. Getafe to niezła drużyna. Sensacja ubiegłego początku sezonu kiedy to sensacyjnie wiodła prym w tabeli. Te czasy jednak mineły i dziś już nikt nie odczuwa strachu przed Getafe, a już na pewno nie Sevilla. Zdobywcy Superpucharu Europy powinni ten mecz wygrać. Myślę, że nawet można by to spotkanie zagrać z handi ale czysta 1 jest raczej &quot;do wejścia&quot;.

:!: :!: :!: bon :!: :!: :!:

Kurs pochodzi z oferty Gamebookers

I 2

inko

Użytkownik
Real Madrid - Atletico Madrid Mój Typ : 1 Kurs STS : 1,65

Pod wodzą Fabio Capello Real wkoncu zaczyna wygrywać mecze i to w dobrym stylu ... Ostatni mecz w LM z Dynamem Kijów potwierdza tylko to że &quot; Królewscy &quot; są na fali ... Atletico które w ostatniej kolejce pokonało faworyzowaną Seville 2-1 napewno bedzie odpowiednio zmotywowane do pokonaniu w Derbach Madrytu wyżej notowany Real ... Lecz za Realem przemawia lepszy bilans meczy z Atletico ( ostatnie 6 konfrontacji to : 5 zwycięstw Realu i 1 remis ) i własna publiczność która w komplecie pojawi sie na Santiago Bernabéu żeby dopingować swoich pupili ...

:!: :!: :!: Bon :!: :!: :!:

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
CF Valencia - Gimnastic de Tarragona Mój typ: 1 @ 1,27
Hmm to spotkanie nie zapowiada się zbytnio interesująco. Faworyt jest jeden. Nazywa się Valencia. Myślę, że nikt nie ma wątpliwości kto wygra to spotkanie. Valencia po letnich wzmocnieniach prezentuje się okazale i aspiruje do walki o czołowe miejsce w Primera Division. Ponieważ 3 pkt piechotą nie chodzą więc gdy nadaża się okazja trzeba je zbierać. Tarragona jest raczej słabszym zespołem i w tym meczu to wyjdzie.

:!: :!: :!: bon :!: :!: :!:

Kurs pochodzi z oferty Gamebookers

baros 12,4K

baros

Użytkownik
Spotkanie: Valencia CF - Gimnastic de Tarragona (Handicap 0:1)
Typ: 1
Kurs: 1,65
Bukmacher: Bwin
Analiza: Valencia to zdecydowany Faoryt tego meczu i wg mnie wygrają ten mecz ze spokojem przynajmniej rzewagą 2 goli ! no wiec tak:
Valencia-3 miejsce w lidze, 3 mecze wygrane i jeden remis, 6 goli strzelonych i 2 gole stracone, 10 pkt. w lidze (czyli tyle samo pkt. co Barcelona(1 miejsce) i Real(2miejsce)),
we wszystkich swoich ostatnich 6 meczch Valencia nie przegrala ani razu ! Zremisowala tylko Raz (na wyjeździe) z bardzo silnym zespołem - Barcelona 1:1 a zas reszte meczy wygrali i w lidze misytrzów i w lidze i to nie ze strasznie słabymy rywalami bo np. z Romą, Olympiakosem,Betisem czy też Athletico Madrid ! Gimnastic to Benjaminek a wiec w historii nigdy te 2 zespoły ze sobą nie grały !
Gimnastic-Nie jest slabą drużyną i potrafi bronić remisu ale nie profesionalnie i to jak już to na własnym boisku a teraz grają na wyjeździe ! 1 wygrana, 1 remis i 2 porażki w lidze a tym sezonie; 4 gole strzelone oraz 6 goli straconych; 4 pkt. w lidze i 13 miejsce jak narazie ! w ostatnich sześciu meczach wygrali tylko raz(RCD Espanyol Barcelona 0:1 na wyjeździe) 2 razy zremisowali na wlasnym boisku (Hercules CF 1:1 oraz z Racing De Santander 2:2) i 3 razy przegrali (z CF Ciudad De Murcia 2:0 na wyjeździe; z RC Celta De Vigo u siebie 1:2 oraz z drużyną CA Osasuna 2:0 na wyjeździe) !
a wiec prawie wszystko wskazuje na to ze to Valencia wygra minimum 2 golami !

&quot;BON&quot;

pozdro...

beau 1

beau

Forum VIP
[center:b47e51bca9]Wyniki 5 kolejki
Athletic Bilbao - FC Barcelona 1-3
FC Sevilla - CF Getafe 1-0
Deportivo La Coruna - Real Sociedad 2-0
Racing de Santander - Celta De Vigo 1-1
RCD Espanyol Barcelona - CA Osasuna 0-0
RCD Mallorca - CF Villarreal 1-2