>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 i 6 kolejka - kwalifikacji do MŚ 2026 (Europa) - Stany Zjednoczone, Meksyk, Kanada 2026 [4.09.2025 - 10.09.2025]

maarcin14 2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Kwal. do MŚ
Godzina: 18:00
Spotkanie: Armenia - Irlandia
Typ: X2 & powyżej 1,5 gola w meczu
Kurs: 1.59
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam, dziś ostatni dzień z meczami reprezentacyjnymi podczas tej przerwy na kadrę, o godzinie 18 w grupie F zmierzą się Armenia oraz Irlandia. Faworytem oczywiście są goście, nie ma tu zaskoczenia, a moim typem na to spotkanie jest remis lub wygrana gości i over 1,5 gola w całym meczu. W ostatnich spotkaniach Armenia uległa aż 0:5 Portugalii, a Irlandia zremisowała z Węgrami 2:2. Armenia od jakiegoś czasu notuje słabe wyniki i traci sporo goli. W Lidze Narodów w Dywizji C grupie 4 zajęli 2 miejsce, 2 wygrane, remis i 3 porażki, i dlatego grali baraż o awans do Dywizji B. Tam nie mieli jednak większych szans, ulegli 0:3 u siebie i 1:6 na wyjeździe Gruzji. W czerwcu dwa sparingi i wyniki 2:5 z Kosowem i 2:2 z Czarnogórą. W 2025 roku Armenia więc grała 5 spotkań, 4 porażki i remis i aż 21 goli straconych. Irlandia jest z pewnością lepszą drużyną, dodatkowo w 2025 roku jeszcze nie przegrała. Liczę na fajny mecz, typuję X2 i over 1,5 gola.

Otrzymane punkty reputacji: +50
Ardnas 77,1K

Ardnas

Użytkownik
⚽ Armenia - Irlandia
Irlandia
1,86 w Betclic

Dziś wiem jedno - kompletnie bym nie ruszał spotkania Serbia - Anglia, bo mecz rzeczywiście na papierze ciężki do wytypowania, a tym bardziej potwierdza to sytuacja w tabeli. Zastanawiałem się co podać do Typów Dnia, Irlandię, czy Rumunię, a może Ukrainę O 1,5 G? Padło na Irlandię, ale to z pobudek osobistych - byłem swego czasu chwilę w Irlandii (autorytetu Donalda Tuska 😬), a i w życiu poznałem kilku Ormian, więc mój obiektywizm tutaj jest wypaczony.
Irlandia to trochę inny świat tam sportem narodowym jest też np. Hurling i nie tylko, ale to tak w ramach ciekawostek. Dzisiejsi goście zapewne będą się bić z Węgrami o #2 miejsce w tabeli, bo zapewne pierwszą lokatę zajmie mocna jak zawsze Portugalia. Irlandczycy w ostatnim meczu z Węgrami zanotowali cenny remis 2:2, który uratowali w ostatnich minutach meczu, pomimo, że grali w przewadze jednego zawodnika od '53 minuty.
Co tu więcej napisać? Armenia tu będzie robić za dostarczyciela punktów. Dostali piątkę od Portugali, swego czasu takie Kosowo wbiło im też 5, taka Gruzja u siebie nawet 6, więc nie wygląda to dobrze. Irlandia to inny poziom, to "zachód", to "wyspy", mają o wiele lepsze wyniki na przestrzeni ostatniego czasu. Typ prosty jak budowa cepa, dziwi trochę taki kurs. Ja bym tu dał z 1,40-1,60 coś podobnego jak wczoraj na Szkocję z Białorusią. Pozdro!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +50
F 266,9K

FanGkstychy73

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Kwalifikacje MŚ, Europa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Azerbejdżan - Ukraina
Typ: Azerbejdżan over 9.5 fauli
Kurs: 1.54
Bukmacher: Betclic
Post w dziale:
Analiza:
Cudownego trenera Santosa który po sukcesach z reprezentacją Polski ( szczególnie w meczu z Mołdawią na wyjeździe) i 11 spotkaniach bez zwycięstwa z ekipą Azerbejdżanu nie ma już w tej ostatniej ekipie. Piłkarze Azerbejdżanu będą mocno zmotywowani aby pokazać się nowemu trenerowi. To Ukraina będzie prowadzić grę a outsider postara się powstrzymywać zapędy rywali. Azerbejdżan ostatnio u siebie faulował 15, 10, 7 17 razy.
Z fartem 👍💪

lukas88 870,5K

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna, Kwalifikacje MŚ, Europa
Godzina: 20:45
Spotkanie: Francja- Islandia
Typ: Bet Builder: Francja over 2,5 RR HT, Mbappe over 1,5 celnego strzału, Olise over 1,5 celnego strzału, Olise zaliczy asystę lub strzeli gola, Tchouameni over 0,5 strzału
Kurs: 5,50

Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:

Idę dziś odważniej w stronę Francuzów, spodziewam się ich niełatwego spotkania i liczę że będą zmuszeni mocno atakować, stąd pobieram 2,5 cornera do przerwy, dokładam po dwa celne strzały Kylina i Olise bo to dwa główne motory napędowe Trójkolorowych, dokładam też asystę lub gola Olise bo jest gość w niesamowitej formie. Na dokładkę strzał Aureliena bo lubi kropnąć z daleka.

Za drobne:
BB: obie strzelą, Olise asysta, Mbappe gol, Barcola over 0,5 celnego strzału, Thuram over 0,5 celnego strzału @ 10,00 Fortuna

pawelo2893 88,1K

pawelo2893

Użytkownik
Sylwestrzak sędziuje w Tiranie... Kursy na kartki duże, a Damian lubi dać kontrolnie po jednej na rozgonienie chmur na początku. Łotysze sporo faulują, mecze po 3,4 żółte często im się zdarzają. Jeśli Albania nie otworzy szybko może być ostro.

Ardnas 77,1K

Ardnas

Użytkownik
⚽ Wenezuela - Kolumbia
Wenezuela DNB
1,86 w Betclic

Ostatnia kolejka strefy CONEMBOL czyli - Czy Ekwador zremisuje 5 mecz na 0:0? Czy w Peru padnie remis? Wskazują na to kursy w tych spotkaniach, a czy Boliwia pokona Brazylię? Takie pytania się rodzą patrząc na dzisiejsze mecze. A pytaniem kluczowym jest czy Wenezuela w końcu zagra na MŚ, bo nigdy jeszcze się tam nie znalazła. Zwyciężając mają szanse na baraże interkontynentalne nie oglądając się na wynik w La Paz (Estadio Municipal de El Alto w El Alto), gdzie na wysokości ponad 3500 metrów szanse na ogranie jakiejkolwiek reprezentacji nie są jakąś abstrakcją, obojętnie czy to by była Brazylia czy Argentyna. To największy atut Boliwii - gra u siebie.
Dla Kolumbii to będzie mecz praktycznie o nic, awansowali i tyle w temacie. Motywacji brak, piłować wyniku nie trzeba, a piłkarze na początku sezonu nie będą wyrywać sobie żył na boisku by nie złapać jakiejś niepotrzebnej kontuzji. Wenezuela i Ekwador to jedyne reprezentacje z Ameryki Południowej jakie nie przegrały meczu u siebie. "Wuwuzela" ma 4 WIN i 4 DRAW. Mnie jedynie martwi w tym typie aspekt poza boiskowy, czyli pływające okręty USA (czyt. Ju Es Ej), wokół przybrzeży wód Wenezueli. Jest też odpowiedź drugiej strony - Maduro, też wojsko zmobilizował*. Z drugiej strony Iran awansował na mundial więc, na ten wątek geopolityczny należy przymknąć oko, pozdro!

*Mobilizacja wojska - LINK (ZOBACZ)

Ostatnia edycja:
robyert84 814

robyert84

Użytkownik
Ktoś może oglądał Serbia Anglia ? Miałem +2.5 żółtej kartki i przy akcji z czerwoną dla Serbii chyba siedział dał żółta zawodnikowi Serbii, było coś czy mi się wydawało ?

Do góry Bottom