uzytkownik-23347
Użytkownik
Lepiej jest grać na szybkiej grze moim zdaniem :jezora: Puściłem 3 razy czerwone za 0,50 i za każdym razem siadało, jednak również jak poprzednik - WTOPA.
pewnie będzie, bo co tydzień jest, lecz czy dla marnych paru ojro warto tak postępować ... nie warto :kwasny4565:Kochami prosze powdzcie..bedzie ci darmowa kasa tutaj ?? czekam na to od tygodnia dzis zwolnilem sie z roboty zeby mogl dostac darmowa kase bo bardzo chce zagrac, musze zagrac prosze powiedzcie...
hahahahah śmieszny:jezora: jesteś stary dla 0,50E zwalniać się z pracy hahahKochami prosze powdzcie..bedzie ci darmowa kasa tutaj ?? czekam na to od tygodnia dzis zwolnilem sie z roboty zeby mogl dostac darmowa kase bo bardzo chce zagrac, musze zagrac prosze powiedzcie...
Albo mi sie zdaje albo widze prawie w kazdym temacie o promocjach Twoj post typu "Tak, potwierdzam, jest 5 euro" , "Tak potwierdzam sa spiny" -- sa sytuacje gdzie trzeba potwierdzic dana promocje TYLKO RAZ tak jak tutaj a nie co tydzien ???? Napisac cos o tym mozna jak cos sie zmieni a poki co ciagle jest te 0,5 euro. Mam nadzieje ze nie zobacze dzis o 19:01 kolejnego nabijania postow w stylu "Potwierdzam, jest 0,5 ojro". No ale coz, rozumiem ze jest to tak kapitalna kwota dla ktorej niektorzy potrafia nawet zwalniac sie z roboty ???? Nie chce bawic sie w moderka ale prosze ktoregos z moderatorow zeby staral sie kasowac teksty w stylu "lipa 0 ugrane". Czy 0 czy 500 kogo to obchodzi! Przez takie cos trzeba czasem dlugo przeszukiwac tematy zeby znalezc jakies naprawde wazne informacje.Potwierdzam jest 0,5
nic nie musisz robic...bedziesz mial ( kazdy zarejestrowany) dopiero w nastepny piatek - od 19:00 do 20:00 ????zarejestrowałem się ale nie mam w ruletce tej darmowej kasy/kręceń pisze mi not enough money... co zrobić aby otrzymać?