Lepiej jest grać na szybkiej grze moim zdaniem :jezora: Puściłem 3 razy czerwone za 0,50 i za każdym razem siadało, jednak również jak poprzednik - WTOPA.
Nie ma już nawet co potwierdzać, bo pisze jak byk na stronie głównej, że w każdy piątek między 19 a 20 są darmowe 0,50 na ruletkę i na razie nie wygląda, aby to się miało zmienić.
Kochami prosze powdzcie..bedzie ci darmowa kasa tutaj ?? czekam na to od tygodnia dzis zwolnilem sie z roboty zeby mogl dostac darmowa kase bo bardzo chce zagrac, musze zagrac prosze powiedzcie...
Kochami prosze powdzcie..bedzie ci darmowa kasa tutaj ?? czekam na to od tygodnia dzis zwolnilem sie z roboty zeby mogl dostac darmowa kase bo bardzo chce zagrac, musze zagrac prosze powiedzcie...
Albo mi sie zdaje albo widze prawie w kazdym temacie o promocjach Twoj post typu "Tak, potwierdzam, jest 5 euro" , "Tak potwierdzam sa spiny" -- sa sytuacje gdzie trzeba potwierdzic dana promocje TYLKO RAZ tak jak tutaj a nie co tydzien ???? Napisac cos o tym mozna jak cos sie zmieni a poki co ciagle jest te 0,5 euro. Mam nadzieje ze nie zobacze dzis o 19:01 kolejnego nabijania postow w stylu "Potwierdzam, jest 0,5 ojro". No ale coz, rozumiem ze jest to tak kapitalna kwota dla ktorej niektorzy potrafia nawet zwalniac sie z roboty ???? Nie chce bawic sie w moderka ale prosze ktoregos z moderatorow zeby staral sie kasowac teksty w stylu "lipa 0 ugrane". Czy 0 czy 500 kogo to obchodzi! Przez takie cos trzeba czasem dlugo przeszukiwac tematy zeby znalezc jakies naprawde wazne informacje.
Dalem wszystko na czerwone no i bylo czerwone, ale potem tak oszukiwala ta ruletka ze sie w glowie nie miesci. Stawiajcie na czarne do upadlego bo dluzszych serii nie widzialem jeszcze. Ja mialem 12 razy pod rzad czarne no i wtopilem oczywiscie bo nie zdawalem sobie sprawy z tego ze tak czesto moze wypadac. Do tego caly czas powtarzaly sie te same liczby po 2 razy ( dokladnie 4 liczby sie powtorzyly przez te 12 rzutow). Potem jeszcze wzialem dla zabawy pare rzutow zeby zobaczyc co sie dzieje z tymi kolorami i jeszcze 8 razy pod rzad bylo czarne. Atakujcie czarne!!! Powodzenia.