No widzisz to cienki bolek jednak z ciebie.panowie kurwa to jest tragedia na 37 kont zalozonych i przyznanych bonusow puki co mi tylko 3 razy udalo sie wyplacic na niczym mi nie idzie ani na zakladach ani na ruletce bo w pokera nigdy nie gralem
czekam na kolejne 10 kont i moze pojdzie lepiej
puki co tylko 554 zl na + w tej promocji a moja srednia na taka promocje to 1.5k :/
haha dobre ???? dzieci neostrady :jezora:panowie kurwa to jest tragedia na 37 kont zalozonych i przyznanych bonusow puki co mi tylko 3 razy udalo sie wyplacic na niczym mi nie idzie ani na zakladach ani na ruletce bo w pokera nigdy nie gralem
puki co tylko 554 zl na + w tej promocji a moja srednia na taka promocje to 1.5k :/
to jest pewnie rodzina uzytkownika "kaiszek"panowie kurwa to jest tragedia na 37 kont zalozonych i przyznanych bonusow puki co mi tylko 3 razy udalo sie wyplacic na niczym mi nie idzie ani na zakladach ani na ruletce bo w pokera nigdy nie gralem
masz sie czym chwalic kretyniepanowie kurwa to jest tragedia na 37 kont zalozonych i przyznanych bonusow puki co mi tylko 3 razy udalo sie wyplacic na niczym mi nie idzie ani na zakladach ani na ruletce bo w pokera nigdy nie gralem
a przecież mówilem...masz sie czym chwalic kretynie
nie dajcie sie sprowokowac :>
a dziwisz sie jak johny tyle kont zalozyl :jezora:promo chyba wygaslo.. bo po 15 nikomu z moich znajomych nie dali..
wyczerpal limit dla wszystkich polakow ????a dziwisz sie jak johny tyle kont zalozyl :jezora:
potwierdzone info?wyczerpal limit dla wszystkich polakow ????
swirujemy sobie:jezora: ale moze tak byc...:zoltakartka:potwierdzone info?