12,8K ted Forum VIP Październik 17, 2007 #101 Juz jest po promocji "Promotion 5€ free has been finished for this week (15/10/2007 22:00)"
Juz jest po promocji "Promotion 5€ free has been finished for this week (15/10/2007 22:00)"
1K rpg Użytkownik Październik 17, 2007 #102 Ja tez mialem taki komunikat po wyplacie kasy z Asterii ale doszla bez problemu. Na Iberobet jeszcze nie tykalem tych 5 EURO ale trzeba bedzie zaczac dzialac.
Ja tez mialem taki komunikat po wyplacie kasy z Asterii ale doszla bez problemu. Na Iberobet jeszcze nie tykalem tych 5 EURO ale trzeba bedzie zaczac dzialac.
0 jasiek09 Użytkownik Październik 18, 2007 #103 otoz mam pytanie co przy meczach oznacza taki rodzaj zakladu jak : odds, even ?
0 jakubb23 Użytkownik Październik 18, 2007 #104 dopisali jeszcze, że: In a short period of time you will have new promotions Pay attencion to the website. czyli wkrótce bedzie jeszcze jakaś, tylko trzeba sprawdzac
dopisali jeszcze, że: In a short period of time you will have new promotions Pay attencion to the website. czyli wkrótce bedzie jeszcze jakaś, tylko trzeba sprawdzac
0 t0l Użytkownik Październik 18, 2007 #105 otoz mam pytanie co przy meczach oznacza taki rodzaj zakladu jak : odds, even ? Kliknij aby rozwinąć... Wydaje mi się, że chodzi o nieparzyste, parzyste, ale nie jestem do końca pewien ????
otoz mam pytanie co przy meczach oznacza taki rodzaj zakladu jak : odds, even ? Kliknij aby rozwinąć... Wydaje mi się, że chodzi o nieparzyste, parzyste, ale nie jestem do końca pewien ????
0 hewitt_1 Użytkownik Październik 19, 2007 #107 Firma jak najbardziej wyplacalna kasa w moneybookers w niecala godzine:spokodfhgfh:
0 pk96 Użytkownik Październik 22, 2007 #108 na wyplate jest jakis okreslany czas ze te 20 euro musze ugrac w ciagu 2 tygodni czy moge tym obracac przez 2 miesiace i wtedy wyplacic?
na wyplate jest jakis okreslany czas ze te 20 euro musze ugrac w ciagu 2 tygodni czy moge tym obracac przez 2 miesiace i wtedy wyplacic?