>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 euro za free expekt

Status
Zamknięty.
bodi 70

bodi

Użytkownik
Dobra Panowie...szkoda pisać.Jak ktoś otrzyma(lub ja sam)pisać na PW -to odblokujemy temat.W tej chwili nie ma co pisać bo już ankiet nie można wypełniać.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Temat odblokowany ...bo kase dzis dopisują jednym 5 Euro innym 10 euro nie wiem od czego to zalezy ...bez problemu można od razu z kasyna przelać na zakłady!

xavi90 228,9K

xavi90

Znawca - Boks
Dzisiaj wszedłem na moje konto expekt i w kasynie miałem 10 euro. Wczesniej pisałem do supportu angielskiego, to odpisali ze na pewno wszyscy otrzymaja na poczatku tego tygodnia kase, i również zasady obrotu podadza na poczatku tygodnia

jako47 130

jako47

Użytkownik
dali wam kase ja wypelnilem ankiete w jednym jezyku i nic nie mam ???? trzeba bylo jeszcze w tym dunskim czy jakims ???
przepraszam kasa jest w kasynie ale juz przelana na zaklady ????
dobra firma ale troche dlugo trzeba bylo czekac ????

spike761 37

spike761

Użytkownik
Nom ja tez dostałem kase 5 E to chyba za ta ankiete no nie??... Chyba mozna przeniesc ja na zakłady ...????

Pisalem do suportu i napisali mi jeszcze kiedys warunki obrotu..:

Witam serdecznie,

Szanowny Kliencie, w ramach dokonywanego obrotu moze Pan zawierac zaklady za dowolne stawki. Waznym jest aby laczna kwota stawek wyniosla pieciokrotnosc wartosci bonusu. Zaklady musza byc zawierane po kursie 1.5 , jednakze w ramach obrotu wliczane sa takze zaklady akumulacyjne, gdzie laczny kurs (AKO) wynosi co njamniej 1.5

W razie jakichkolwiek pytan badz niejasnosci oczywiscie prosimy o ponowny kontakt - sluzymy pomoca.

spike761 37

spike761

Użytkownik
Tak jak juz pisałem obrot :

Szanowny Kliencie, w ramach dokonywanego obrotu moze Pan zawierac zaklady za dowolne stawki. Waznym jest aby laczna kwota stawek wyniosla pieciokrotnosc wartosci bonusu. Zaklady musza byc zawierane po kursie 1.5 , jednakze w ramach obrotu wliczane sa takze zaklady akumulacyjne, gdzie laczny kurs (AKO) wynosi co njamniej 1.5

Tak suport napisał odnosnie ankiety ...

radek03 90

radek03

Forum VIP
ja tez dostalem 5E a wypelnilem tylko w jednym jezyku, wydaje mi sie ze jak ktos wypelnil w dwoch jezykach to otrzymal podwojnie czyli 10E

D 0

denas

Użytkownik
wypelnilem dwa razy ???? ))
jedna ze swojego linka,z meila,a jedna ankiete ta z forum ???? ))
10 euro w kasynie ???? )
poszlo wszystko ,35 PLn na dzisiejsze zwyciestwo Pasów ???? )
pozdrawiam wszystkich kibicow Cracovii,bo po avatarach,zdazylem kilku zauwazyc ????

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
panowwie dostaliscie jakies potwierdzenia na email ze otrzymaliscie kase od expekt?

bo ja do tej pory nie ma kasy na koncie????

bodi 70

bodi

Użytkownik
Dość już pisania DOSTAŁEM! każdy dostał -jak ktos w języku polskim wypełnił tylko otrzymał 5 E jak ktos w dwóch językach otrzymał 10 Euro.I naprawdę juz dość chwalenia się &quot;dostałem&quot; dostałem&quot; ---bo można będzie dostać ale warna za to, lub temat dalej zamknę.

Nie, potwierdzenia nie miałem na emailu.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
kasa jest na koncie :-D a wypelnielem dwa razy ankiete w jezyku polskim i mam 10 Euro , wiec wynika z tego jesli ktos wypelniel ankiete np. 4 razy ma teraz 20E
szkoda ze niewidzilem o tym wczesniej
????

bodi 70

bodi

Użytkownik
Spokojnie Panowie może jeszcze dopiszą...nie wszystkim od razu i naraz :-D Tylko już się nie chwalcie a piszcie o konkretach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom