>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 euro za free expekt

Status
Zamknięty.
zomber 9

zomber

Użytkownik
Wyraź swoją opinię i sięgnij po 5 € bonusa za darmo!
Co chciałbyś poprawić w expekt.com? Odpowiedź na naszą krótką ankietę, a otrzymasz 5 Euro bonusa. Odpowiedź zabierze Ci mniej niż 5 minut. Okres przyjmowania ankiet to 7 dni od dziś. Bonus zostanie dodany do Twojego konta w ciągu 72 godzin. Kliknij tutaj!

link
http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=zRrVQVmgM4zjgvxz9E1jrg_3d_3d

dostałem na meila i nie mam pojęcia czy kazdy kto wypełni ankiete dostaje czy tylko ci co dostali taką wiadomoś z expekt
powodzenia:spokodfhgfh:

bludek 367

bludek

Użytkownik
z cyklu pytań głupich:

czy po udzieleniu odpowiedzi na 8 pytan wystarczy nacisnac next?

po nacisnięciu next zmienia mi sie język na jakiś skandynawski...

zomber 9

zomber

Użytkownik
ja wypełniałem przed południem i kasa już jest
po wypełnieniu ankiety też pojawiała mi się ponownie tylko że w innym języku

rans 0

rans

Użytkownik
Czemu ma służyć ten link do internetowego banku - bodajże ??
Skoro Ew kasa za ankietę dojdzie nam na nick konta expekt ??

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Czemu ma służyć ten link do internetowego banku - bodajże ??
Skoro Ew kasa za ankietę dojdzie nam na nick konta expekt ??
jesli ci taka wiadomsc z ankieta na emial wtedy otrzymasz 5E , jesli wypelnisz ankietez linku ktory podany jest w tym temacieto nic ci to nie da
promo dla wybranych

shen 408

shen

Użytkownik
jesli ci taka wiadomsc z ankieta na emial wtedy otrzymasz 5E , jesli wypelnisz ankietez linku ktory podany jest w tym temacieto nic ci to nie da
promo dla wybranych
to dlaczego jak kliknalem z linka podanego w tym temacie i wypelnilem ankiete pokazalo mi sie w przeciagu 72 godzin ze dostane 5 euro na konto gracza ? :jezora:

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Też mi się wydaje, że po to jest pole przeznaczone do wpisania ID, że każdy może bonus otrzymać. Ale zobaczymy jak będzie ????

napoleon 55

napoleon

Użytkownik
Też mi się wydaje, że po to jest pole przeznaczone do wpisania ID, że każdy może bonus otrzymać. Ale zobaczymy jak będzie ????
Zgadzam się z tobą:spokodfhgfh:
Ale mam pytanie. Czy można od razu przelac ta kaske na zakłady???

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
pislem do expekt email z pytaniem i pwoiedzieli ze tylko osoby ktore otrzymaly email z ankieta dostana kase , wiec panowie na darmo tylko wysylacie te ankiety

PROMO DLA WYBRANCYH NA EMIAL

rans 0

rans

Użytkownik
pislem do expekt email z pytaniem i pwoiedzieli ze tylko osoby ktore otrzymaly email z ankieta dostana kase , wiec panowie na darmo tylko wysylacie te ankiety

PROMO DLA WYBRANCYH NA EMIAL

Się okaże - fajnie było by gdyby kaska wpłynęła :jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom