K 0 kurzawa1985 Użytkownik Grudzień 3, 2006 #21 bo ja zalogowałem i nigdzie nie moge znalezc!!!wogole nie wim gdzie sa wpłaty i wyłaty!!!!!!!!
0 rykos Użytkownik Grudzień 3, 2006 #22 @KURZAWA1985 : Poczytaj strone nr. 1 @temat: narazie czekam na bonusa mam nadzieje ze dojdzie szybko, bo chce cos zagrac
@KURZAWA1985 : Poczytaj strone nr. 1 @temat: narazie czekam na bonusa mam nadzieje ze dojdzie szybko, bo chce cos zagrac
3 menzel Użytkownik Grudzień 3, 2006 #23 ja czekam na maila - narazie ani jednego nie dostałem... czekam z 20 minut...
A 0 adrian_02 Użytkownik Grudzień 3, 2006 #24 menzel zobacz w spamie ja miałem odrazu maile, nic nie czekałem!!
0 mistrz Użytkownik Grudzień 3, 2006 #25 SŁUCHAJCIE A WY WPISALISCIE TEN KOD PODAJE PRZYKŁAD: JSMDKDDFF-ANDNDMMDMF CZY JSMDKDDFFANDNDMMDMF????? BO JA WPISŁEM TO PIERWSZE I NIE WIEM CZY DOBRZE????!!!!
SŁUCHAJCIE A WY WPISALISCIE TEN KOD PODAJE PRZYKŁAD: JSMDKDDFF-ANDNDMMDMF CZY JSMDKDDFFANDNDMMDMF????? BO JA WPISŁEM TO PIERWSZE I NIE WIEM CZY DOBRZE????!!!!
K 0 kusiu Użytkownik Grudzień 3, 2006 #26 Wpisujesz taki jaki dostajesz , masz tam napisane zeby nei bylo spacji w nim tylko
R 0 richi__rich Użytkownik Grudzień 3, 2006 #28 ja już z godzinę czekam i kasy nie wrzucili na konto... Kliknij aby rozwinąć... dokładnie ja też już czekam ponad godzine :-? ???? To są jakieś kpiny! Ciekawe, czy mecze rozliczają równie szybko jak księgują kase!
ja już z godzinę czekam i kasy nie wrzucili na konto... Kliknij aby rozwinąć... dokładnie ja też już czekam ponad godzine :-? ???? To są jakieś kpiny! Ciekawe, czy mecze rozliczają równie szybko jak księgują kase!
W 2 wislak Forum VIP Grudzień 3, 2006 #29 ja czekam juz od 2 godzin i nic :/ czyzby koniec na poczatek?
3 menzel Użytkownik Grudzień 3, 2006 #30 jak potwierdzają prawidłowy kod od bonusa to kasę dostać musisz...
W 0 wrobell Użytkownik Grudzień 3, 2006 #31 Ja dostalem kod po 20 sekundach od zalogowania wiec 5 ojro do przodu ????
W 0 wieczmen Użytkownik Grudzień 3, 2006 #34 ja wpisalem kod okolo 2 godzin temu, napisalo ze kod przyjety, ale konto dalej zerowe..
S 0 spowen Użytkownik Grudzień 3, 2006 #35 ja narazie tez mam niby kod przyjete , wiec czekam .. jak 5 ojro bedzie dam znac ????
0 bananeq Forum VIP Grudzień 3, 2006 #36 No troszeczke zamieszałem ???? chodziło mi oto że bon dostałem sory za wprowadzenie w błąd... ;-) :roll:
No troszeczke zamieszałem ???? chodziło mi oto że bon dostałem sory za wprowadzenie w błąd... ;-) :roll:
0 adi705 Użytkownik Grudzień 3, 2006 #37 mail wyslany teraz czekam na kod mam nadzieje ze szybko dojdzie to jeszce cos zdaze ciekawego obstawic na dzis :jupi:
mail wyslany teraz czekam na kod mam nadzieje ze szybko dojdzie to jeszce cos zdaze ciekawego obstawic na dzis :jupi:
70 bodi Użytkownik Grudzień 3, 2006 #38 dziwne ze od razu po wspisaniu kodu nie ma 5 Euro na koncie -troche dziwny ten buk-zobaczymy
3 menzel Użytkownik Grudzień 3, 2006 #39 prochmonkey a ty kaskę już dostałeś? bo ja już 2h czekam... ?
J 53 jaqbts Użytkownik Grudzień 3, 2006 #40 Ja tez czekam. nie wie ktos czy aby na pewno sa wyplacalni??