Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Kurcze, zleciłem wypłatę w niedzielę a do dziś nie ma kasy na koncie bankowym:-? na Webdollar pisze że zaakceptowana wypłata i jest taka czerwona strzałka. Też tak mieliście?
No ok jak przeleją to napiszę. Większość osób już dostała kasę bo przelali na MB a na konto bankowe ponoć idzie dłużej. Żałuję że nie przelałem na MB jak inni ale cóż...poczekamy, zobaczymy.
Ja sie zarejestrowalem i nie dostałem 5 euro napisałem do supportu i mi napisaeli:
Czyli wynika że nie kazdemu dają 5 eur i że trzeba zrobić depozyt 20 euro zeby dostac 5 euro za darmo.
5 EUR is not given to every new customer. Once you deposit 20 EUR, we will give you a free 5 EURO. This is on top of all our other fantastic deals and promotions. Should you have any further queries please do not hesitate to contact me.
mi nie dali wyslalem meila i dostalem odpowiedz ze nie wszyscy dostaja,loteria heh
sorki pomylilem promo z pokerem boss media promo jak najbardziej aktualne