Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Kase trzeba obrócić przed wypłatą, nie wystarczy tylko ugrać 20€. Polecam grę slotową Extreme Games. Zleciłem wypłatę 20€. Jak dojdzie kasa na mb to dam znać.
Niki? ???? jak wieczorami nie pracują? Mieli czas, żeby bez powodu zablokować mi konto, to muszą pracować!!!
Zaznaczam, że nie miałem tam w życiu konta, ani nic złego nie zrobiłem :|
Niki? ???? jak wieczorami nie pracują? Mieli czas, żeby bez powodu zablokować mi konto, to muszą pracować!!!
Zaznaczam, że nie miałem tam w życiu konta, ani nic złego nie zrobiłem :|
Tak mi już dopisalo, wszedlem na ruletke mplr zakrecilem kolem ponad 10 razy, stawiajac na wysoki nr, tylko raz wypadło 24... postawilem 5 razy, przegrałem i zostalo mi 0.5 z którym nie weim co zrobic. Fajne promo
Ja dostalem kase dzis i wygralem 20 Euro.Bardzo latwo.Dalem za 5 Euro na czerwone potem za 10 Euro na czerwone i mialem 20 Euro.Wyplacilem zobaczymy czy dojdzie.Dzieki za promo.
niektórym dopisują do bonus ballance, a niektórym do account ballance. Ja miałem w bonusie i w minute doszedlem do kwoty 20E ale wyplacic nie moglem, a potem ruletka i wiadomo "0"