>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 euro bonus! Nowy bukmacher!

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Witam nocną porą ;)

Nowy bukmacher Strykke.de oferuje nam bonus 5 euro za samo zarejestrowanie się !
Aby wypłacić :
- trzeba postawić min. 3 razy (brak zdefiniowanego kursu) w maks. 2 miesiące !

I to na tyle. POWODZENIA !
by MAzaq ©®

zamora 0

zamora

Użytkownik
ale żeby dostać te 5 euro to trzseba zarejestrować się przez https://www.stryyke.de/register_coupon (czuli kliknąc w kółeczko z napisem 5E na srodku strony), przez normalne zarejestrowanie nie daja kasy ???? Albo w polu Coupon wpisac: WelcomeBonus , inaczej kasy nie dadza ????

Przepraszam za zamieszanie ???? kasa jest, nie zaleznie od rejestracji, dzieki ????

R 0

rkm

Użytkownik
Warning: mysqli::mysqli() [function.mysqli-mysqli]: (HY000/2003): Can&#39;t connect to MySQL server on &#39;10.10.3.9&#39; (113) in /var/www/stryyke/server/functions/mysqli.inc on line 26

Warning: mysqli::autocommit() [function.mysqli-autocommit]: Couldn&#39;t fetch mysqli in /var/www/stryyke/server/functions/mysqli.inc on line 27

Warning: mysqli::query() [function.mysqli-query]: Couldn&#39;t fetch mysqli in /var/www/stryyke/server/functions/mysqli.inc on line 118

Warning: read_first_value() [function.read-first-value]: Couldn&#39;t fetch mysqli in /var/www/stryyke/server/functions/mysqli.inc on line 118
query: SELECT UserAccount_UserAccountID FROM session WHERE SessionID=&#39;&#39; -&gt;

Co jest wbijam na tą strone i takie coś mi wyskakuje :/.

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
Warning: mysqli::mysqli() [function.mysqli-mysqli]: (HY000/2003): Can&#39;t connect to MySQL server on &#39;10.10.3.9&#39; (113) in /var/www/stryyke/server/functions/mysqli.inc on line 26

Warning: mysqli::autocommit() [function.mysqli-autocommit]: Couldn&#39;t fetch mysqli in /var/www/stryyke/server/functions/mysqli.inc on line 27

Warning: mysqli::query() [function.mysqli-query]: Couldn&#39;t fetch mysqli in /var/www/stryyke/server/functions/mysqli.inc on line 118

Warning: read_first_value() [function.read-first-value]: Couldn&#39;t fetch mysqli in /var/www/stryyke/server/functions/mysqli.inc on line 118
query: SELECT UserAccount_UserAccountID FROM session WHERE SessionID=&#39;&#39; -&gt;

Co jest wbijam na tą strone i takie coś mi wyskakuje :/.
ja mam to samo ;/ moze ktos pomoze?

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Kurcze w FireFox Tez nie działa ta www ????
to chyba tylko Tobie bo mi na Firefoxie śmiga aż miło . ;-)

ps:MAzaq, dzięki za promocje buk wygląda na w miare pożądnego ale wszystko okaże się w praniu jak przyjdzie czas na wypłaty ;-)

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
kurde mi już godzinę nie przychodzi mail aktywujący!
bo najlepiej miec pocztę na o2.pl tam przychodiz zawsze odrazu nic nie blokuja tak jak to jest w innych portalach typu wp.pl i op.pl

ale jeżeli masz na wp to poczekaj jeszcze zazwyczaj dochodzą po paru godzinach na Spam.
co do op to jestem zielony bo nie korzystam z ich usług

F 0

frantic20

Użytkownik
ja mam w wp i jakos mi przyszlo do spamu oczywiscie a stronka imi niedzialala kolo 4 chyba niepamietam przez godiznke to dlatego nie wyswietlalo ... i wie ktos może czy tam sie da nba i tenis obstawiac bo patrzylem chwilke na to ale niemoglem dojzec nigdzie ;&gt;?

Do góry Bottom