Musisz zagrać przynajmniej jeden raz na AKO=2, za 20 zł. Nie musisz robić tego odrazu tylko najpierw mozesz sobie troche "podładować" konto... :mrgreen: Taki kupon jak wyzej napisałem do 7 dni musisz od dostania kasy. Coby uprzedzic pytanie czy musi być to singiel - NIE, może to być kuponik z paroma zdarzeniami!
Ciezko okreslic czy jest to ejszcze aktualne, bo oni tego nie "naglasniali" - ale przeciez co Ci szkodi sie zarejestrowac i czekac na kaske ???? ?
Zrobiłem jak mówisz, teraz czekam na mail'a. Mam nadzieje że jeszcze sie załapie na ten bonus. Zawsze miło dostać $ za nic, a może uda się jakoś to obrócić i wypłacić. Jeżeli dostanę tą kasę to Was powiadomię.
W ciagu 7 dni od kiedy dostałes pieniadze MUSISZ zagrac na ako=2 , za 20 zł. NIE MUSISZ grać odrazu, bo jesli zagrasz i przegrasz to juz koniec zabawy - chyba proste nie ???? ?
Sam już zrozumiałem jak to działa więc przedstawię to innym.
Rejestrujemy się w interwetten.com-> Cierpliwie czekamy na mail'a w który zostaniemy powiadomieni o tym że dostaliśmy bonus 5€/20zł-> W ciągu 7 dni od daty przyjścia mail'a musimy zagrać za kwotę bonusu zakład akumulowany o kursie min.2.-> Jeżeli zakład będzie wygramy i na naszym koncie zgromadzimy 30€/120zł, możemy wypłacić pieniądze.