w@llace
Użytkownik
po 3 dniach... przeczytaj uwaznie wszystkie wpisy. Dodaja nawet do 10 dni...czemu jedni dostaja inni nie w jakiej walucie macie ustawione konto?
ja sie zarejestrowalem 3 dni temu i 20zl nie ma;/
pzdr
po 3 dniach... przeczytaj uwaznie wszystkie wpisy. Dodaja nawet do 10 dni...czemu jedni dostaja inni nie w jakiej walucie macie ustawione konto?
ja sie zarejestrowalem 3 dni temu i 20zl nie ma;/
Musisz zagrać przynajmniej jeden raz na AKO=2, za 20 zł. Nie musisz robić tego odrazu tylko najpierw mozesz sobie troche "podładować" konto... :mrgreen: Taki kupon jak wyzej napisałem do 7 dni musisz od dostania kasy. Coby uprzedzic pytanie czy musi być to singiel - NIE, może to być kuponik z paroma zdarzeniami!Ja dostalem dzis, pykam se wlasnie na livie.
Powiedzcie jeszcze drodzy koledzy jak z obrotem i wypłatą, bede wdzieczny.
zarejestruj się i za jakiś czas powinieneś otrzymać.jest jeszcze jakas szansa dostac tego bonusika jak sie nei ma adnego konta u tego buka... cyz to tylko nielcizni ktorzy zalozyli niedawno?
Ciezko okreslic czy jest to ejszcze aktualne, bo oni tego nie "naglasniali" - ale przeciez co Ci szkodi sie zarejestrowac i czekac na kaske ???? ?Witam!
Słuchajcie jest aktywny jeszcze ten bonus? Bardzo proszę o szybką odpowiedź.
Pozdrawiam!
Ludu kochany!musze zagrać za całość? czy za ile chce bo nie czaje tego.Jesli przegram te 5e to dostane je potem?. :wowsdf:
Nie wypłacisz 10 Euro, bo minimalna kwota wypłaty wynosi 30 Euromożemy wypłacić pieniądze