6 marchwiak5 Użytkownik Luty 13, 2009 #22 nie będzie bo nie ma opcji moenybookers a zanim zatwiedzają wypłaty to trwa dosć, wiem bo wypłacałem
B 0 bajeczny111 Użytkownik Luty 13, 2009 #23 ta a pewnie spinow i tak nie bedzie za to kont "milion piecset sto dziewiecset" ???? D
T 1,7K tomex11 Użytkownik Luty 13, 2009 #25 ta a pewnie spinow i tak nie bedzie za to kont "milion piecset sto dziewiecset" ???? D Kliknij aby rozwinąć... ta i wszyscy wygrają trzy milony , bańki dwie albo paczke sto tysięcy
ta a pewnie spinow i tak nie bedzie za to kont "milion piecset sto dziewiecset" ???? D Kliknij aby rozwinąć... ta i wszyscy wygrają trzy milony , bańki dwie albo paczke sto tysięcy
54 czolo_oleksego Użytkownik Luty 13, 2009 #26 nie będzie bo nie ma opcji moenybookers a zanim zatwiedzają wypłaty to trwa dosć, wiem bo wypłacałem Kliknij aby rozwinąć... chcialbym zeby to byla prawda i nie bylo opcji wyplaty na MB, ale na dole pisze przeciez logo MB
nie będzie bo nie ma opcji moenybookers a zanim zatwiedzają wypłaty to trwa dosć, wiem bo wypłacałem Kliknij aby rozwinąć... chcialbym zeby to byla prawda i nie bylo opcji wyplaty na MB, ale na dole pisze przeciez logo MB
408 shen Użytkownik Luty 13, 2009 #29 3,2 euro wygralem,kazdy spin wygrywa ???? nie wiadomo jaki obrot ????
0 damianczyk Użytkownik Luty 13, 2009 #31 Potwierdzam..są spiny +8.70 euro ???? hehe dobre nie każdy wygrywa...u mnie wpadło raz a dobrze bo z bonusem ????
Potwierdzam..są spiny +8.70 euro ???? hehe dobre nie każdy wygrywa...u mnie wpadło raz a dobrze bo z bonusem ????
B 0 bajeczny111 Użytkownik Luty 13, 2009 #34 3,2 euro wygralem,kazdy spin wygrywa ???? nie wiadomo jaki obrot ???? Kliknij aby rozwinąć... Nie prawda ja nie wygralem za 1 spinem ????
3,2 euro wygralem,kazdy spin wygrywa ???? nie wiadomo jaki obrot ???? Kliknij aby rozwinąć... Nie prawda ja nie wygralem za 1 spinem ????
54 czolo_oleksego Użytkownik Luty 13, 2009 #36 Ja jak zwykle mam pecha :/ 0.80 Euro pozniej spin za to i nic
T 1,7K tomex11 Użytkownik Luty 13, 2009 #37 Potwierdzam..są spiny +8.70 euro ???? hehe dobre nie każdy wygrywa...u mnie wpadło raz a dobrze bo z bonusem ???? Kliknij aby rozwinąć... to samo bonusa trafiłem 8,5 euro
Potwierdzam..są spiny +8.70 euro ???? hehe dobre nie każdy wygrywa...u mnie wpadło raz a dobrze bo z bonusem ???? Kliknij aby rozwinąć... to samo bonusa trafiłem 8,5 euro