>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5Ł na Prime Scratch Cards

szary 0

szary

Użytkownik
Zresztą nie ma sensu się w ogóle pytać o takie bzdury bo tu i tak nic się nie da wygrać. Te gry są tak walnięte że szkoda słów. Wszedłem na blackjacka a tam od razu ściągnęło mi z konta 6 funtów i się jakies scratch pokazały. Cholera wie o co tam chodzi.

Trudno to nawet nazwać promocją ????

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Ktokolwiek od nich wypłacił? Pewnie będą następne wały.
Pytają o skany dowodu przy wypłącie?
Rozmawiałem z niejakim Adrianiem na chacie i od niego dostałem bonus. Powiedział mi też, że aby wypłacic bonus trzeba najpierw wpłacic depozyt (chyba 20 ale nie pamiętam waluty) i bonus ten trzeba ileś razy obrócic a nie wiem jak z obrotem depozytem ???? ... w każdym bądź razie ja ugrałem najwięcej 11 ale jak ktoś ma szczęscie to ugra więcej ;)

P 23

panrybiaryba

Użytkownik
Nie warto zawracać sobie głowy, ja ugrałem 70 i zeby wypłacić musze zrobić depozyt od którego dostaje podwojenie w obowiązkowej promocji i musze ten bonus otrzymany przy depozycie obrocić 20 razy.

szary 0

szary

Użytkownik
...a dalej historia wyglądałaby tak:
wpłacasz 20, dostajesz 20 i dalej tak Cię jadą, że kończysz ze stanem konta 0. Szkoda sobie głowę zawracać takimi salonami gier.

iron77 2

iron77

Użytkownik
Nie warto zawracać sobie głowy, ja ugrałem 70 i zeby wypłacić musze zrobić depozyt od którego dostaje podwojenie w obowiązkowej promocji i musze ten bonus otrzymany przy depozycie obrocić 20 razy.
no to mozesz wyplacic wszystko poza bonusem! bonus sobie olej ale wyplac tylko wygrana i depozyt! firma wygląda wyplacalnie...

bodi 70

bodi

Użytkownik
wygrałem troszkę mam juz 23 funty szybciutko poszło :mrgreen: ale jak to wyplacic pomozcie bo nie wiem :-?
najpierw depozyt trzeba zlozyc min 20 Funciakow obrocic depozytem 5 razy pozniej mozna wyplacac , tak mi facet odpisał

iron77 2

iron77

Użytkownik
Wychodzi na to że można wypłacić bez potrzeby wyrabiania bonusu od depozytu. Trzeba tylko powiedzieć im że nie chce się bonusu depozytu no i trzeba obrócić tylko ten bonus od darmowych 5Ł. (20X bonus czyli trzeba postawić razem 100Ł). O aktualny obrot mozna sie zapytać na czacie. Min deposit Ł10.

Please wait for a site operator to respond.
You are now chatting with &#39;Lucia&#39;
Lucia: hello this is Lucia, How may I assist you?
you: hi
you: I have a question about deposits and bonuses
Lucia: go ahead ????
you: If I deposit something, I get a deposit bonus. I must rollover it in your site. If don&#39;t finish the rollover, could I then cashout some of initial deposit?
Lucia: our cash out policy is that you need to make at least one deposit and play through 20 times the bonuses you&#39;ve received. so if you got 10 bonus, you need to play 200 worth of scratch cards.
you: aha
you: And is there option to dont use the deposit bonus?
Lucia: no, as you receive it you have to play it
you: Ok, but is there an option to dont recieve the bonus?
Lucia: i can block you for receive bonuses
Lucia: but you still have play the bonuses you have received
you: So plz tell how to do this: I recived bonus free 5 pounds. If I make a minimal deposit WITHOUT new bonus, how much exaclty I need to play at all?
Lucia: i will check it
Lucia: please hold on
you: ok
Lucia: give me your username please
you: iron77
Lucia: you have to play $93 to be able to make a withdrawal even if you don&#39;t receive any bonus from now on
Lucia: because you have to wager the 5 free you have received
Lucia: and there is something else
you: ?
Lucia: one moemnt please
Lucia: ok, would you liek to be blocked for bonuses?
you: Hmm. Maybe I decide it another time. I will go to chat when I know.
Lucia: ok then
Lucia: let us know ????
you: So when I quit form deposit bonus, all I need to do is 20 X rollover 5L free?
Lucia: yes you have to meet the wagering requrements for this bonus...
you: ok thanks
you: and what is the minimal deposit?
Lucia: the minimum deposit is 10
you: in what currency?
you: pounds?
Lucia: no matter whish one czyli jest mamy walute Ł to min. deposit 10Ł
Chat session has ended.

Do góry Bottom