Kocham te ostatnie kolejki i wszystkie spekulacje, kto z kim musi wygrać itd. ???? Doberman bardzo dobrze mówi żeby wstrzymać się z grą przedmeczówek. Z racji tego, że nie będę miał możliwości śledzenia meczów na żywo postanowiłem sobie zagrać dzisiaj wg mnie pewniaczka tej kolejki, a mianowicie Fulham. Świetna forma w ostatnim czasie, ładują bramki aż miło, ostatnie 4 mecze przecież nie grali z bylem kim: Hudder, Villa, Norwich a w każdym meczu zdołali wpakować min. 3 bramki - wielki szacunek. Goście przyjeżdżają dzisiaj bez osłabień, w Fulham nie zagra Martin, fakt dość znacząca strata - 10 bramek w tym sezonie, ale coach Jokanovic nie powinien mieć problemów z odpowiednim skompletowanie 11 tak jak to było w ostatnich meczach. Brentford nie gra już o nic, Fulham zajmuje ostatnie miejsce w grze o
Premier League także nie może sobie pozwolić na wypadek przy pracy. Zakładając, że Leeds również dzisiaj wygra nie mają marginesu na błąd - trzeba to wygrać ! Jak dla mnie kurs na wygraną Fulham w dzisiejszym meczu to prezent od buka i z przyjemnością z niego skorzystam.
Fulham - Brentford
Typ: 1
Kurs: 1,55
Unibet
Chłopaki się nie popisali ... ????
1:1