>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

400 zł dziennie zarobku....

michal86 1

michal86

Użytkownik
Witam, pokaże Wam jak można dziennie mieć 400 zł zysku, a po pełnym tygodniu czyli 7 dniach 2800 zł, co łatwo jest przeliczyć, że po pełnym miesiącu jest ponad 10 tys. Już widzę... kolejny naciągacz... ???? nie nie, po prostu chcę pokazać, że w hazardzie trzeba mieć zasady i pewne źródła informacji, zapraszam już nie długo....

Kapitał początkowy to 500 zł... w niedzielę na koniec dnia będzie razem z kapitałem minimum 2100 zł ????

michal86 1

michal86

Użytkownik
Carreno-Busta P. vs Tipsarevic J. powyżej 3,5 seta do tego dochodzi Pliskova Ka., Thiem i Nishikori
Zagrane na bet365 za 500 zł co daje nam 928 zł z groszami
btw... proszę nie pisać, że na małych kursach się można wyłożyć i tak dalej i tak dalej... moje pieniądze, moje informację... ja tylko pokazuje jak...

tr1xen 64

tr1xen

Użytkownik
Carreno-Busta P. vs Tipsarevic J. powyżej 3,5 seta do tego dochodzi Pliskova Ka., Thiem i Nishikori

Zagrane na bet365 za 500 zł co daje nam 928 zł z groszami

btw... proszę nie pisać, że na małych kursach się można wyłożyć i tak dalej i tak dalej... moje pieniądze, moje informację... ja tylko pokazuje jak...
No i pierwszy kuponik wchodzi ???? Gratulacje, życzę udanego dalszego betowania ????

michal86 1

michal86

Użytkownik
Pierwszy kupon ok, jedziemy dalej.... info jest, meile są, sms potwierdzony także ????
Powyżej 42,5 gemów w spotkaniu tsongi z andersonem z kursem 1,85
Zagrane w expekcie za 500 zł co daje nam 925 zł

guernica 584

guernica

Użytkownik
Pierwszy kupon ok, jedziemy dalej.... info jest, meile są, sms potwierdzony także ????

Powyżej 42,5 gemów w spotkaniu tsongi z andersonem z kursem 1,85

Zagrane w expekcie za 500 zł co daje nam 925 zł
Rozumie, że SMS-a masz od Tsongi a maila od Andersona? No to można być spokojnym.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom