wojas
Użytkownik
Ja postawilem przed meczem 1 po kursie 2.1 a pozniej postawie x2. I juz nie jestem na pewno do przodu, np jezeli bedzie x2 a kurs bedzie wynosic powiedzmy 1.8 to nie jestem na pewno do przodu. Poza tym nikt nie zabroni Ci zagrać sure betu. A co jak kurs w trakcie meczu sie zmieni bo wynik sie zmieni i zaklad stanie sie sure betem?? Zaden buk nie zabroni Ci zagrac przed meczem np po kursie 3 a pozniej sie sytuacje odwroca i masz sure beta, bo np zagrasz po kursie 3 ale na przeciwnika. Rozmawialem z babką teraz i powiedziala ze moge postawic na dowolne zdarzenie na zywo za swoje srodki z tegoz wlasnie meczu.Chodzi o to że nie można postawić przed meczem na X1, a na żywo na 2. Bo niezależnie od wyniku jesteś do przodu. Rozpisałem to wyżej.
I z regulaminu :
"Tam, gdzie jakiekolwiek warunki oferty lub promocji zostaną naruszone lub występuje dowód serii zakładów postawionych przez klienta lub grupę klientów, które z powodu bonusu, specjalnych wypłat, darmowych zakładów lub jakiejkolwiek innej oferty promocyjnej zagwarantują klientowi zysk niezależnie od wyniku, czy indywidualnie, czy w grupie, Bet365 zastrzega sobie prawo do wycofania elementów bonusowych takich ofert według własnego uznania lub rozliczyć zakłady po poprawnych kursach lub anulować darmowe zakłady lub jakiekolwiek zakłady postawione za środki bonusowe"
Bardzo proszę jeszcze o opnię kogoś kto grał już na takich zakładach w bet365 i ma doświadczenie w tego typu zakładach.