>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

40 PLN - Darmowy zakład na żywo na Finał Ligi Mistrzów w BET365

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Borussia Dortmund v Bayern Monachium - Zakład za darmo!
Oferta dotyczy zarówno nowych jak i dotychczasowych klientów Bet365.

W sobotę 25. maja, Liga Mistrzów powróci na Wembley, gdzie w finale zeszłoroczny finalista Bayern Monachium zmierzy się ze zwycięzcą z 1997, Borussią Dortmund i aby zwiększyć emocje towarzyszące temu spotkaniu, oferujemy fantastyczny zakład za darmo.
Postaw zakład przedmeczowy na mecz Borussia Dortmund v Bayern Monachium, a otrzymasz od nas darmowy zakład na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.
Aby zakwalifikować się do otrzymania darmowego zakładu na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo.
Twój darmowy zakład na żywo musi zostać zapłacony i postawiony w zwykły sposób, i jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (maksimum 40 PLN).

Jak zawsze, oferujemy mnóstwo rynków do wyboru, w tym ponad 70 rynków na żywo będzie dostępnych w czasie meczu, takich jak: następny gol, gole w meczu, suma rzutów rożnych, wynik do przerwy, wynik końcowy i wiele, wiele innych.
Z bogatym zestawem rynków przedmeczowych i na żywo, oraz z fantastycznym zakładem za darmo, bet365 jest najlepszym miejscem na postawienie zakładów na piłkę nożną.
Zobacz więcej na stronie: bet365

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Info na stronie głównej promo dla wszystkich. gramy single jedynie na finał LM (przed meczem i w trakcie) na wszystkie rynki i kursy (czyli tradycyjnie przy tej promocji)
ps: pewnie znowu siądzie strona jak się ludu nazlatuje stawiać na żywo i będzie problem z zagraniem zakładu hehe

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 0

drzewkooo

Użytkownik
Zwrot jest w formie bonusu? Jeżeli tak to ile razy go trzeba obrócić i po jakim kursie?
W regulaminie nie ma nic na ten temat.

mareq_7 354

mareq_7

Użytkownik
Czy jeżeli postawiłem zakład przedmeczowy przed dostaniem maila, to liczy się to do promocji?

dbjeff 18

dbjeff

Użytkownik
Czyli można przed meczem postawić na zwycięzcę LM - Bayern za 1,4 a potem live na Borussie 3,10 i +kilkanaście złotych zgarnąć?

S 13

shpongled

Użytkownik
a można zrobić tak?
stawiam 40, powiedzmy na Dortmund
Zaczyna się mecz, dostaje freebeta, też stawiam go na Dortmund
Załóżmy że współczynniki były takie same
Wygrywa Dortmund - dostaje 80 x współczynnik
Nie wygrywa - mam nadal 40 zeta

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
a można zrobić tak?

stawiam 40, powiedzmy na Dortmund
Zaczyna się mecz, dostaje freebeta, też stawiam go na Dortmund
Załóżmy że współczynniki były takie same
Wygrywa Dortmund - dostaje 80 x współczynnik
Nie wygrywa - mam nadal 40 zeta
Też zastanawiam się nad takim typem, co prawda BD osłabiona, ale po takim kursie? Można zaryzykować. ;)

S 10

stachu1983

Użytkownik
Mogę zagrać over 0,5 przed meczem, a później na żywo remis? Nawet jeśli skończy się 0:0 to wygram drugi typ po dobrym kursie. Mieści się takie coś w regulaminie?

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
na pewno tak możesz.łamanie regulaminu jest raczej wtedy, gdy stawiając dwa zakłady nie ma szans by coś przegrać i jeszcze liczymy na zwrot, zwłaszcza na początku meczu.
no chyba że czekamy na koniec meczu i tak zagramy w końcówce, to jest zakład live więc oglądając spotkanie rózny obraz może nam się kreaować (przecież nie zawsze możemy przewidzieć jak mecz się potoczy)

D 224

dboniem

Użytkownik
Ja gram tak dzisiaj:
zakład live: Dortmund ok. 4,5 * 40zł = 180zł -40zł = 140zł
przed meczem: remis 4.00 * 40zł = 160 zł zwrot z zakładu live
Jeśli wygra Bayern 40zł straty, przy remisie zysk 120zł, a w przypadku wygranej Borussi 100zł zysku

Do góry Bottom