>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

4. runda kwalifikacji Ligi Europy [18 sierpnia 2016] - pierwsze mecz

Status
Zamknięty.
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Dla mnie Brondby ma spore szanse na awans. Są w formie nie tylko strzeleckiej, Grecki futbol teraz jest w kryzysie, przykład to występy Olympiakosu w tegorocznych eliminacjach.
Kurs na awans wynosi 2,6 dla mnie to jest pomyłka.
O pozostałych meczach jutro wieczorem coś dodam.

G 10

gszegoszw

Użytkownik
Na dzisiejszy mecz Beitar - St.Etienne over 2,5 po kursie 2,65 ✅
lub over 1,5 do przerwy dla odważniejszych 3,6 ✅

polecam stawianie na żywo i usuncie do godziny tego posta, żeby kursy nie poleciały

Otrzymane punkty reputacji: +3
G 489

grzechu192288

Użytkownik
Na dzisiejszy mecz Beitar - St.Etienne over 2,5 po kursie 2,65 lub over 1,5 do przerwy dla odważniejszych 3,6

polecam stawianie na żywo i usuncie do godziny tego posta, żeby kursy nie poleciały
Typ pobieram. Dodatkowo rozważam czyste St.Etienne. Udało się z AEK myślę, że będzie podobnie o ile nie łatwiej

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Awans:
Karabach 1,9 + Genk 1,43 + Rapid 1,31 + Sparta 1,28
@ 4,56 Fortuna
Pierwsza para wg. mnie ze sporą przewagą Karabachu a kursy mamy po równo, chociaż w innych ziemniakach faworytem jest już Karabach z kursem rzędu 1,75. Dla Szwedów 4 runda to jest zazwyczaj max w tych rozgrywkach. Karabach mądrze w defensywie + rewanż w Azerbejdżanie gdzie będzie spokojna możliwość odrobienia w razie czego strat. Choć nie przewiduje wygranej Szwedów w najczarniejszym scenariuszu widzę maksymalnie jednobramkową przewagę co na rewanż na gorącym terenie w Agdamie nie będzie problemem. Swoją drogą jakich IFK miał rywali, najpierw amatorzy z Walii --&gt; amatorzy z Gliwic --&gt; najsłabsi od lat Finowie z HJK a już prawie by na nich skończyli przygodę. Szwedzi rok w rok zawodzą w najważniejszych meczach, Karabach bardzo dobry mecz miał już z Pilznem teraz rywal o 2 klasy słabszy. W dodatku szwedzki zespół opuścił wyróżniający się boczny obrońca Aleesami, który odszedł za 1,5 miliona do Palermo i jeśli 3 żółte kartki = wykluczenie czego właśnie nie jestem pewien to zabraknie bardzo ważnego ogniwa w środku pola jakim jest Jonas Eriksson.
Genk, Rapid i Sparta to przede wszystkim gra przeciwko rywalom + rewanże u siebie + wystarczająca różnica jakości. Trenczyn był słaby już z Legią a teraz zabraknie czołowych piłkarzy, SonderyjskiE makabryczna niespodzianka ostatniego sezonu w Danii w parze ze Spartą nie mają czego szukać. Sparta nie małe zaskoczenie, że tak szybko odpadli z eLM ze Stueuą, ale Liga Europy to jest mus by zagrali kolejny rok w fazie grupowej. Nie wyobrażam sobie kopciuszka z Danii który dopiero co zawojował rodzime rozgrywki coś ala Leicester i miałby tu wyeliminować Czechów. Lokomotivia to jest przede wszystkim bardzo młoda ekipa, tam najstarszy zawodnik ma 26 lat jak ostatnio sprawdzałem średnia wieku ledwo przekracza tam 22 lata. Poza tym Lokomotivia to jest partner Dinama, tam kilku młodych co sezon idzie się ogrywać. Najlepszy strzelec zeszłego sezonu Andrasijević z 12 bramkami oczywiście już powrócił do Dinama. Genk jak nie na wyjeździe to u siebie dopełni formalności, w zeszłym sezonie super ogarniali mecze u siebie. Dwa razy mistrz z Brugii wracał z porażkami czy nawet Anderlecht dostał swego czasu 5 bramek, z drużyny odszedł tylko podstawowy stoper którego kupił Watford reszta bez zmian.

G 10

gszegoszw

Użytkownik
edit. 30 minuta 1-2 Pogba! dziękuje!✅

dodatkowo przeczuwam dużo remisów w tej kolejce i tu upatruje zarobku

Otrzymane punkty reputacji: +7
brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Astra vs. West Ham
Typ: BTTS - 2.04/unibet
✅ 1-1
Kolejny mecz &quot;Młotów&quot; w eLE to kolejna szansa na zarobek. Ostatnio udało się sporo zarobić na ich wygranej co zresztą pisałem w analizie. Potyczka obu zespołów nie jest ich pierwszą w historii gdyż należy przypomnieć, że to właśnie Rumuni wyeliminowali angielski zespół w zeszłym sezonie. Zacznę może od tego, że w obozie WH wszyscy są zdenerwowani z porażki na inaugurację rozgrywek jednak moim zdaniem słusznie przegrali z dużo lepszą Chelsea. Dobry okres gry &quot;Młotów&quot; zaczął się po wejściu Payeta na boisko i tak naprawdę udowodnił, że z nim ta drużyna jest dwukrotnie silniejsza. Jutro będzie do dyspozycji Bilica ale czy zagra od początku tego nikt nie wie. Zabraknie za to Ayew, Feghouliego oraz kontuzjowanych już od dłuższego czasu Lanziniego oraz Cresswella. Jak widać po tych absencjach siła ofensywna jest troszeczkę osłabiona ale czy to znaczy, że WH nie strzeli jutro bramki? Bilic oraz zawodnicy mówią, że ten mecz jest dla nich bardzo ważny i ewidentnie od początku spotkania będą próbowali przejąć inicjatywę i strzelić bramkę. Jeżeli spojrzymy na to jak słaba jest defensywa zespołu rumuńskiego w tym sezonie to raczej nic trudnego w tym nie powinno być (ostatnie 6 spotkań: 4 ligowe oraz 2 eLM to aż 11 straconych goli!). No ale żeby wszedł zakład to przecież muszą oni też strzelać. Z tym także nie powinno być problemy gdyż ich ofensywa wygląda dość dobrze w szczególności na własnym boisku gdzie w każdym oficjalnym spotkaniu w tym sezonie strzelali przynajmniej 1 gola. Biorąc pod uwagę fakt, że obrona WH jest dość dziurawa a boczni obrońcy są bardzo ofensywni to gospodarze swoje sytuacji także powinni mieć. Ci, którzy oglądali spotkanie z Chelsea to widzieli na własne oczy, że WH stracił tylko 2 bramki głównie dzięki Adrianowi, który PODOBNO ma jutro nie wystąpić. Moim zdaniem jest to kolejny argument, który przemawia na tym aby zagrać BTTS w jutrzejszym spotkaniu a uni, które wystawiło aż tak wysoki kurs jutro powinno wypłacić spore pieniądze swoim graczom.

Otrzymane punkty reputacji: +7
T 6

tejlor

Użytkownik
Witam panowie, mój pierwszy post na forum.

Astana - Bate
Typ: 1
Kurs 2.33 Bet-at-Home

Astana u siebie bardzo mocna, w lidze wygrywa prawie wszystko, a w zeszłym sezonie w grupie LM zanotowała 3 remisy z Benfiką, Galatą i Atletico, czyli drużynami dużo lepszymi niż Bate, szczególnie obecne Bate, które chyba najsłabsze od lat.
Mimo po raz kolejny udanego losowanie, odpadli z LM z Dundalk, które jak pewnie wczoraj większość widziała nie prezentuje nic wielkiego.
Jak dla mnie value, kurs powinien oscylować 1.9-2.0 jak dla mnie, więc 2.33 spokojnie do grania.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Co myślicie o tym żeby pograć dzisiaj Wiedeńskiego dubla? Rapid + Austria @5

Trencin z Legia jakiegoś szału nie zrobił i uważam, że Rapid który ostatnio sporo strzela i jest w dobrej formie co potwierdzają ostatnie wyniki w lidzie powinien chyba wyjechać z wygraną. Rosenborg w pucharach na wyjeździe też szału nie gra Apoel ich rozjechał 3:0 wcześniej dostali 3:2 od Norrkoping, a Austriacy u siebie mocni, ostatnio dostali od Rapidu no ale Rapid w formie. Wchodzić?

No i spece od Włoskiej piłki pytanie o Sassuolo ogarną u siebie jak tam nastawienie na ten mecz chcą wejść do tej Ligi Europy czy jednak skupiamy się na lidzie bo w tej Włoskiej piłce to kij wie, a kusi mnie też wejść w Sassuolo.

jedi_kpr 185

jedi_kpr

Użytkownik
Na Austrie W. bym uważał. Ten wynik Rosenborga z Apoelem nie odzwierciedla przebiegu meczu, a Rapid wydaję się być w gazie, ale czy Trencin po nauczce z Legią zagra znowu tak otwarcie to pewien nie jestem. Co do Sassuolo to w pierwszym meczu z Luzern było widać u nich chęć grania w tych rozgrywkach no i spokojny rewanż u siebie 3:0. To nie jest Napoli, które gardzi LE i myślę, że poważnie podjedą do tego spotkania tak więc daje kilka betów u nich.
Pierwszy gol Sassuolo - 1,45 ✅
Ilość goli gospodarz over 1,5 - 1,65 ✅
Gospodarz druga połowa powyżej 0,5 - 1,42 ✅
Gospodarz wygra - 1,55 ✅
Wszystko Expekt, ale na pewno ktoś daje większe kursy na te typy tylko nie mam czasu szukać.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Witam, czy na bet365 lub Unibecie są gdzieś typy na awans? Pozdrawiam
Bet ma tylko awans w parze Astra - WHU, z kolei w Unibecie można znaleźć wszystkie pary.
No i spece od Włoskiej piłki pytanie o Sassuolo ogarną u siebie jak tam nastawienie na ten mecz chcą wejść do tej Ligi Europy czy jednak skupiamy się na lidzie bo w tej Włoskiej piłce to kij wie, a kusi mnie też wejść w Sassuolo.
Sassuolo to nie jest Inter, Milan czy Juventus. Tutaj kasa za fazę grupową bardzo się przyda ponadto jest to ich debiut w tym roku w europejskich pucharach. Ze składu odeszło co prawda dwóch znaczących zawodników do Hiszpanii bo i boczny obrońca Sime Vraslajko za 17 milionów powędrował do Atletico jak i Nicola Sansone solidny skrzydłowy za 13 mln poszedł do Villarrealu. W ataku nie powinno być problemu bo ma kto tam grać w miejsce Sansone wchodzi z automatu Politano, Vraslajko jeśli chodzi o akcje ofensywne na pewno łatwo się nie zastąpi, ale też boczna strefa nie należy do decydujących. Co można powiedzieć o Sassuolo na przestrzeni całego sezonu to na pewno bardzo fajna gra u siebie. Stawiają ciężkie warunki najlepszym w lidze, Juventus - Napoli - Milan - Lazio - Inter wszystkie poległy także o przypadku nie ma tutaj mowy. Eusebio Di Francesco to jest bardzo dobry młody fachowiec, ważny też jest fakt że na kolejny rok pozostanie w zespole jej największa gwiazda - Domenico Berardi. Właścicielem karty piłkarza jest Juventus i postanowili jeszcze rok przetrzymać zawodnika w Sassuolo. Grają fajnym systemem 4-3-3 co napędza każdy ich mecz.
Z perspektywy kursów na awans to nie ma sensu grać Sassuolo za słaby kurs i tak o wszystkim zdecyduje rewanż w Belgradzie. Jak już coś grać to teraz gdy grają u siebie, jeśli o mnie chodzi to będę tu szukał bramek live w obu meczach.
Przykładu z zeszłorocznej edycji Sampdorii, która odpadła z Vojvodiną nie radzę brać pod uwagę. Raz, że wtedy Sampdoria dostała z czapy awans do pucharów, dwa mecze musieli rozgrywać w Turynie na stadionie Torino, nikogo nie obchodziła tam taka gra w pucharach dlatego stało się tak a nie inaczej.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Sassuolo - Crvena zvezda
Typ: over 2.5
Kurs: 1.78
Pinnacle

✅ 0-3 ✅

Z tego co widziałem Sassuolo gra mocno i na serio w eliminacjach Ligi Europejskiej, debiutują w Europie więc będą chcieli się pokazać, mają też młodego dobrego trenera Di Francesco który na pewno będzie chciał awansować do LE i się wypromować. kurs na win Sassuolo jest niski bo gdzieś w okolicach 1,50 dlatego ja tu dzisiaj idę w stronę overa 2.5, grają dzisiaj z Crveną Zvezdą którą akurat ostatnio oglądałem w ich ostatnim ligowym spotkaniu gdzie wygrali na wyjeździe 0-3, a wcześniej grali w eliminacjach LM z Ludogorest gdzie odpadli ale spotkania obfitowały w bramki. Bardzo mi się własnie spodobał styl i sposób gry Serbskiego zespołu i myślę, że dzisiaj nie będzie inaczej i spróbują powalczyć o dobry wynik oraz można też liczyć na gospodarzy którzy na pewno będą chcieli wywalczyć korzystny rezultat. Mam przeczucie, że padnie wynik 3-0 lub 3-1.

kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Sonderjyske - Sparta Praga
Sparta Praga 1,90 bet365
Moim zdaniem warto zainwestować w porażkę pogromców naszego Zagłębia Lubin. Duńczycy są przeciętnym zespołem i ich awans do tej fazy rozgrywek to już sukces. Niespodziewanie w poprzednim sezonie wywalczyli awans do eliminacji europejskich, a mówimy o niespodziance w lidze duńskiej - sezon wcześniej zajęli ostatnie bezpieczne miejsce. Ten sezon już zaczęli słabiutko - na 5 spotkań mają ledwie 2 punkty, czyli nie wygrali jeszcze żadnego spotkania. Z Zagłębiem, który przecież nie jest mocarzem, zagrali praktycznie jedną dobrą połowę, która dała im awans. To Miedziowi byli stroną przeważającą w dwumeczu, a Duńczycy mieli sporo szczęścia w tej konfrontacji. Wcześniej po wyrównanym dwumeczu pokonali norweski Stromsgodset. Sparta Praga to jednak klasowa drużyna. Po równym dwumeczu odpadli w Eliminacjach Ligi Mistrzów ze Steuą Bukareszt, czyli ekipą o zbliżonym potencjale. Ligi co prawda nie wygrali w zeszłym sezonie kończąc za Viktorią Plzen, ale w LE awansowali aż do 1/4 finału! Są mocniejszą drużyną, bo Sonderjyske jest po prostu dosyć słabe, dlatego już w pierwszym meczu powinni odnieść zwycięstwo.

Otrzymane punkty reputacji: +11
dino3k 8

dino3k

Użytkownik
Witam, czy ktoś może podpowiedzieć skąd tak wysokie kursy na Brondbay i Hajduk Split? Nie są to jakieś ogórki a Panatinhaikos to nie jest drużyna która miażdży swoich rywali... tym bardziej M.Tel Aviv szału nie robi. Szukał bym tutaj w obu spotkaniach X2, ale nie mogę nic o osłabieniach znaleźć a wydaje mi się że tym jedynie mogą być dyktowane te kursy...

robyert84 539

robyert84

Użytkownik
FC ASTANA - BATE
BTS OVER 2,5
KURS 3.1 BET365

Witam. Dziwi mnie troche kurs na sam over 2,5 w tym meczu 2,7. Gram osobiście BTS i over 2,5 po kursie 3,10.
Astana u siebie bez porażki od ponad 10 spotkań silna ekipa z Celtikiem długo prowadzili, BATE na wyjeździe niezłe wyniki oprócz meczu z Dundalk zawsze z golem, wynik 2-1 w tym meczu lub wyższy bardzo prawdopodobny, BATE po odpadnięciu z eliminacji LM będzie zmotywowane na awans do grupy ligi Europy Astana po przygodzie w zeszłym roku z LM w tym zrobi wszystko żeby pograć w grupie LE. Widzę w tym kursie duże value i polecam pograć.

bobule 72

bobule

Użytkownik
Szukał bym tutaj w obu spotkaniach X2, ale nie mogę nic o osłabieniach znaleźć a wydaje mi się że tym jedynie mogą być dyktowane te kursy...
Hajduk
Futacs M. (Kontuzja)
Maganto I. (Kontuzja)
Stipica D. (Kontuzja)

Brondby:
Nilsson G. (Kontuzja)
Da Silva P. (Kontuzja kolana)

pietras7 572

pietras7

Użytkownik
Witam! Po wczorajszej viktorii Legiunii dziś do obstawki mamy LE. Ja zaczynam od pierwszego meczu, która już niebawem bo o godz 16 w Kazachstanie.
Astana vs BATE. Oba zespoły pożegnały się w ost rundzie el.LM i dziś walczą o europejskie puchary na jesieni. Faworytem jak dla mnie jest Astana. U siebie praktycznie niezniszczalni. Tłamszą przeważnie rywali. Do tego sztuczna murawa, którą znają bardzo dobrze.
Co do zawodników gospodarzy to na pewno dziś wiatr będą robić Twumasi, Kabananga i Ibraimi. Przewiduje sporo problemów w szeregach BATE, a co za tym idzie, korki dla Astany ;) To właśnie mój typ na ten mecz. Z Żalgirisem nabili 6 korków, z Celtami 8. Statystycznie wygląda to dobrze, więc dziś uderzam w over.
Over 5,5 korka Astany---&gt; 2.10 Betano

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
No jak wczoraj zobaczyłem te kursiki i pary to prawie na każdy meczyk od razu nasuwał się typ. Więc do dzieła krótko i zwięźle bo par jest sporo.

FC Astana (Kaz) - BATE (Blr) 1 2,45 @Betano✅✅✅ Obie druzyny z epizodami w Lidze mistrzów, Bate te epiozdy trochę dłuższe ale jak widzielismy po meczach z Dundalk to już nie ta ekipa. Astana mocna u siebie. Widzę tu skromną wygraną gospodarzy. W ekipie Bate zabraknie filaru obrony Nemanji Milunovica. Dodatkowo fajna linia poniżej 9,5 RR za 1,90 @Betano✅✅✅
18:00
Sonderjyske (Den) - Sparta Praga (Cze) 2⛔⛔⛔ 1,97 @Betano Duńczycy pokazali u siebie, że jak się ich przyciśnie to gubią się strasznie do tej pory szkoda mi Zagłębia bo rywal był spokojnie do przejścia. Sparta tego błędu nie popełni. Fajny kursik.
18:30
Midtjylland (Den) - Osmanlispor (Tur) 2x ✅✅✅1,91 @Betano. Kto widział mecz Midtyjland z Videotonem to wie. Panowie grali bardzo słabo i jeszcze dali sobie strzelić bramkę grając w przewadzę jednego zawodnika. Wymęczając awans w dogrywcę. Turcy to może nie jest jakaś znana firma ale to nie ogórki kadra całkiem silna. Kursy moim zdaniem na to zdarzenie to kosmos. Warto próbować bo moim zdaniem Turcy raczej tu nie przegrają.
19:00
Gabala (Aze) - Maribor (Slo)1 2,10 @Betano✅✅✅ Azerskie drużyny w tym roku zdobywają tyle punktów do rankingu, że niedługo będą ścigać Polskę. Naprawdę dobrze się prezentują w tym sezonie i Gabala i Qarabach. Chłopaki wyeliminowali w poprzedniej rundzie Lille to już naprawdę solidna firma. W domu niepokonani w LE. Słoweński futbol jak wiadomo nigdy nie stał na wysokim poziomie i raczej stać nie będzie. Maribor mocno wymęczył poprzednie awanse do kolejnych rund i z Abredeen i Lewskim. Kurs moim zdaniem śmieszny.Pobierać.
Göteborg (Swe) - Qarabag (Aze) 2x 1.60⛔⛔⛔ @Betano Kolega Grac juz ładnie opisał ten meczyk więc szkoda strzępić ryja :&gt; Kurs może nie duży ale do dubelka warto.
Slavia Praga (Cze) - Anderlecht (Bel) 2 2,63 @Betano✅✅✅ Co do tego meczu mam mieszane odczucia. Slavia pokazała w tym roku dwie twarze. Na wyjeździe dosyc fajne spotkanie z Rio Ave i słaby mecz u siebie jak i porażka z Levadią. Anderlecht odpał z Rostovem ale jak widzimy to nie są przypadki, chłopaki wywieźli cenny remis we wtorek z Amsterdamu. Zastanawiałem się nad 2 albo 2x ale chyba nie ma co rozmieniać się i dam czystą dwójkę. Kurs nie rozpieszcza z podpórką.
19:30
Panathinaikos (Gre) - Brondby (Den) 2x2,12 @Betano⛔⛔⛔ Kursy na to spotkanie moim zdaniem bardzo mocno przesadzone. Rozumiem , że Panatha to znana marka ale bez przesady to juz nie ta potęga. Broendby za w świetnej formie, w lidze wygrywa mecz za meczem Kamil Wilczek strzela gola za golem. Odprawiona faworyzowana Hertha w poprzedniej rundzie. 2 miejsce w lidze. Moim zdaniem nie przegrają. A i swoje ze stałego fragmentu gry strzelą.
20:00
Vojvodina (Srb) - Alkmaar (Ned) 2 2,38 @Betano ✅✅✅.Alkmaar na wyjeździe zabójczy wydaję mi się że będzie spore zwycięstwo. Warto spróbować handicap -1 po 4,85✅✅✅.
20:15
Gent (Bel) - Shkendija (Mac) shekedija gol 1,95 @Betano ✅✅✅. Podoba mi się ta drużyna gra fajny ofensywny futbol. Wydaję mi się, że strzelą jedną bramkę.
21:05
Trencin (Svk) -Rapid Vienna (Aut)✅✅✅ 2x 1,30 @Betano. Kursik słabiutki ale do dubelka jak znalazł. Trensin co gra wszyscy widzieli. Różnica klas moim zdaniem. Z podpórką bo jednak austriackie drużyny lubią zaskakiwać ale raczej negatywnie.

Otrzymane punkty reputacji: +8
his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Sonderyjske v Sparta Praga
Duńska drużyna, która pozbawiła lubinian awansu do fazy Play-Off eliminacji LE podejmie na własnym stadionie czeską Spartę Praga. Drużyna ze stolicy Czech to rywal jeszcze bardziej wymagający od Zagłębia. W składzie Sparty od początku zabraknie Davida Lafaty, ale na boisku będzie Borek Dockal, więc o zagrożenie pod bramką Duńczyków jestem spokojny. Nie odważę się zagrać czystej dwójki na Spartę, ale pomyślałem, że skoro Zagłębiu udało strzelić się w Danii bramkę przed przerwą, to ta sztuka również powinna udać się czeskiej drużynie. Mistrz Czech został wyeliminowany przez Steauę z eliminacji Ligi Mistrzów. Steaua trafiła na City i tak czy siak wyląduje tam, gdzie najprawdopodobniej wyląduje Sparta - w fazie grupowej LE. Zespół z Pragi jest faworytem. Gram ich gola do przerwy, bo są drużyną lepszą, do tego bardziej doświadczoną w grze w eliminacjach. Wiedzą jak ważny jest gol na wyjeździe i mają papiery na to, żeby strzelić bramkę w pierwszych 45. minutach. Zagłębiu zabrakło wyrachowania w pierwszym meczu u siebie. Na wyjeździe zabrakło też szczęścia pod bramką Sonderjyske. Sparta takie sytuacje wykorzysta, a przynajmniej powinna chociaż jedną. Liczę na to, że przed przerwą.

Sparta strzeli bramkę w 1. połowie @1.83 Bet365 ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom