No jak wczoraj zobaczyłem te kursiki i pary to prawie na każdy meczyk od razu nasuwał się typ. Więc do dzieła krótko i zwięźle bo par jest sporo.
FC Astana (Kaz) - BATE (Blr)
1 2,45 @Betano
Obie druzyny z epizodami w Lidze mistrzów, Bate te epiozdy trochę dłuższe ale jak widzielismy po meczach z Dundalk to już nie ta ekipa. Astana mocna u siebie. Widzę tu skromną wygraną gospodarzy. W ekipie Bate zabraknie filaru obrony Nemanji Milunovica. Dodatkowo fajna linia
poniżej 9,5 RR za 1,90 @Betano
18:00
Sonderjyske (Den) - Sparta Praga (Cze)
2 1,97 @Betano Duńczycy pokazali u siebie, że jak się ich przyciśnie to gubią się strasznie do tej pory szkoda mi Zagłębia bo rywal był spokojnie do przejścia. Sparta tego błędu nie popełni. Fajny kursik.
18:30
Midtjylland (Den) - Osmanlispor (Tur)
2x 1,91 @Betano. Kto widział mecz Midtyjland z Videotonem to wie. Panowie grali bardzo słabo i jeszcze dali sobie strzelić bramkę grając w przewadzę jednego zawodnika. Wymęczając awans w dogrywcę. Turcy to może nie jest jakaś znana firma ale to nie ogórki kadra całkiem silna. Kursy moim zdaniem na to zdarzenie to kosmos. Warto próbować bo moim zdaniem Turcy raczej tu nie przegrają.
19:00
Gabala (Aze) - Maribor (Slo)
1 2,10 @Betano
Azerskie drużyny w tym roku zdobywają tyle punktów do rankingu, że niedługo będą ścigać Polskę. Naprawdę dobrze się prezentują w tym sezonie i Gabala i Qarabach. Chłopaki wyeliminowali w poprzedniej rundzie Lille to już naprawdę solidna firma. W domu niepokonani w
LE. Słoweński futbol jak wiadomo nigdy nie stał na wysokim poziomie i raczej stać nie będzie. Maribor mocno wymęczył poprzednie awanse do kolejnych rund i z Abredeen i Lewskim. Kurs moim zdaniem śmieszny.Pobierać.
Göteborg (Swe) - Qarabag (Aze)
2x 1.60
@Betano Kolega Grac juz ładnie opisał ten meczyk więc szkoda strzępić ryja :> Kurs może nie duży ale do dubelka warto.
Slavia Praga (Cze) - Anderlecht (Bel)
2 2,63 @Betano
Co do tego meczu mam mieszane odczucia. Slavia pokazała w tym roku dwie twarze. Na wyjeździe dosyc fajne spotkanie z Rio Ave i słaby mecz u siebie jak i porażka z Levadią. Anderlecht odpał z Rostovem ale jak widzimy to nie są przypadki, chłopaki wywieźli cenny remis we wtorek z Amsterdamu. Zastanawiałem się nad 2 albo 2x ale chyba nie ma co rozmieniać się i dam czystą dwójkę. Kurs nie rozpieszcza z podpórką.
19:30
Panathinaikos (Gre) - Brondby (Den)
2x2,12 @Betano
Kursy na to spotkanie moim zdaniem bardzo mocno przesadzone. Rozumiem , że Panatha to znana marka ale bez przesady to juz nie ta potęga. Broendby za w świetnej formie, w lidze wygrywa mecz za meczem Kamil Wilczek strzela gola za golem. Odprawiona faworyzowana Hertha w poprzedniej rundzie. 2 miejsce w lidze. Moim zdaniem nie przegrają. A i swoje ze stałego fragmentu gry strzelą.
20:00
Vojvodina (Srb) - Alkmaar (Ned)
2 2,38 @Betano
.Alkmaar na wyjeździe zabójczy wydaję mi się że będzie spore zwycięstwo. Warto spróbować handicap -1 po 4,85
.
20:15
Gent (Bel) - Shkendija (Mac)
shekedija gol 1,95 @Betano
. Podoba mi się ta drużyna gra fajny ofensywny futbol. Wydaję mi się, że strzelą jedną bramkę.
21:05
Trencin (Svk) -Rapid Vienna (Aut)
2x 1,30 @Betano. Kursik słabiutki ale do dubelka jak znalazł. Trensin co gra wszyscy widzieli. Różnica klas moim zdaniem. Z podpórką bo jednak austriackie drużyny lubią zaskakiwać ale raczej negatywnie.