>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

4 Nations Face-Off

verno 1,1M

verno

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej 4nations
Godzina: 02:00
Spotkanie: Szwecja vs USA
Typ: Werenski gol
Kurs:
5.30
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Link do swojego postu
Analiza:

Szkoda bo bardzo aktywny dzisiaj, kilka solowych akcji, 6 strzałów, asysta przy jedynym golu ale on i jak całe USA nie potrafiło nic więcej ustrzelić.

Dałem wcześniej typ na punkty Matthew Tkachuka jednak dzisiaj finalnie nie zagra więc poszukam czegoś innego co również chodziło mi po głowie. Kanada w końcówce meczu zrobiła sobie pod górkę ale finalnie wszystko dobrze się skończyło co oznacza że mamy już zapewniony finał Kanada vs USA co również oznacza że mecz Stanów ze Szwedami jest w zasadzie o nic. Oczywiście nie sądzę że drużyny sobie odpuszczą i zagrają byle jak ale uważam że zobaczymy o wiele bardziej otwarty hokej z szansami dla obu stron a ja poszukam gola Werenskiego. W tym sezonie gra fenomenalnie z CBJ i również potwierdza to tutaj zdobywając 4 asysty. Jest to bardzo ofensywny obrońca, który samemu potrafi wypracować sytuacje i dobrze uderzyć, tutaj również w pp1 a w takim meczu gdzie już nie ma wielkiej presji myślę że śmielej i więcej będzie próbować.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1095
sunxl 2,3M

sunxl

Typer
W meczu USA ze Szwecją idę w duet z Toronto. Nie są pierwszoplanowymi postaciami na tym turnieju i luźny mecz może dać im trochę swobody w podejmowaniu decyzji. Ogólnie to liczę na kilka bramek z obu stron i atakuje taki zestaw:

Nylander punkt + Matthews punkt AKO @2.85 ✅ pomniejszony o Matthews
Nylander gol @3.20 🟥
Matthews gol @2.60zwrot
Nylander 2 punkty @4.20🟥
Matthews 2 punkty @2.90zwrot
Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +713
Do góry Bottom