vader
Forum VIP
Tak. wypłacalni są.okej ale czy wypłacił ktoś kasę z nich ?
Tak. wypłacalni są.okej ale czy wypłacił ktoś kasę z nich ?
IV ligę oferują obecnie obok Tobetu, Betsafe i Scandic.Tobet jak najbardziej i do tego wypłaty dosyć szybkie.
Dziś dostałem też meila iz Besafe wprowadził do swojej oferty IV ligę ale moim zdaniem kursy gorsze niż w Tobecie.
Jak weszli na rynek Polski to mieli niższe ligi z Zachodnio- Pomorskiego i Pomorskiego. Tak samo koszykówka w niższych ligach.Hmm w Scandicu z tego co pamiętam IV liga była tylko z rejonu Pomorza lecz mogę się mylić. Teraz patrząc tez mają tylko II ligę.
Scandic ma również niedobre to że nei mozna postawić podwójnej szansy w Tobecie już jest ta możliwość, chociaż jeśli juz ktoś stawia IV ligę to raczej czyste 1, X, 2
Limity jednak na niższe ligi neiuniknione
Za piękne by mogło być prawdziwe....Musimy cieszyc się z IV ligi i tyle ????Jeszcze tylko brakuje żeby dorzucili do obstawiania Okręgówkę albo A- i B-klasę to by dopiero wałki szły :jezora: ja już to sobie wyobrażam. Dwie drużyny z B-klasy. Szef klubu stawia co mecz 5.000 na zespół przeciwników i każe swoim zawodnikom strzelać samobóje, a tu się okazuje, że trener przeciwników też postawił przeciwko swojej drużynie i obie drużyny się ścigają, kto strzeli więcej samobójów i wynik końcowy jest 27-28 ale to by było dobre ????