>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4 LIGA POLSKA do Obstawiania w Internecie !

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Tobet jak najbardziej i do tego wypłaty dosyć szybkie.
Dziś dostałem też meila iz Besafe wprowadził do swojej oferty IV ligę ale moim zdaniem kursy gorsze niż w Tobecie.

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Nie wiem czemu buki porywają się na tą IV Ligę... Przecież każdy wie, że tak niska liga jest skorumpowana i wprowadzenie jej do ofert bukmacherskich pogłebi sprzedaż spotkań. No to zawodnicy IV Ligi wzbogącą się po tej rundzie:spokodfhgfh:

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Tobet jak najbardziej i do tego wypłaty dosyć szybkie.
Dziś dostałem też meila iz Besafe wprowadził do swojej oferty IV ligę ale moim zdaniem kursy gorsze niż w Tobecie.
IV ligę oferują obecnie obok Tobetu, Betsafe i Scandic.
Właściwie pierwsi na rynku z niższymi polskimi ligami w necie byli Bwin i Bah. Ale nie aż tak daleko do IV ligi.
Temat przeniosłem do innego działu ;)

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Hmm w Scandicu z tego co pamiętam IV liga była tylko z rejonu Pomorza lecz mogę się mylić. Teraz patrząc tez mają tylko II ligę.
Scandic ma również niedobre to że nei mozna postawić podwójnej szansy w Tobecie już jest ta możliwość, chociaż jeśli juz ktoś stawia IV ligę to raczej czyste 1, X, 2 ;)
Limity jednak na niższe ligi neiuniknione ;)

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
tak, tylko ze Tobet ma tylko 1X2 na ta lige, no i podwojna szanse a betsafe juz troche lepsza oferta tak, tylko ze Tobet ma tylko 1X2 na ta lige, no i podwojna szanse a betsafe juz troche lepsza oferta [;

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Hmm w Scandicu z tego co pamiętam IV liga była tylko z rejonu Pomorza lecz mogę się mylić. Teraz patrząc tez mają tylko II ligę.
Scandic ma również niedobre to że nei mozna postawić podwójnej szansy w Tobecie już jest ta możliwość, chociaż jeśli juz ktoś stawia IV ligę to raczej czyste 1, X, 2 ;)
Limity jednak na niższe ligi neiuniknione ;)
Jak weszli na rynek Polski to mieli niższe ligi z Zachodnio- Pomorskiego i Pomorskiego. Tak samo koszykówka w niższych ligach.
Teraz maja już większą ofertę. Zawsze coś się znajdzie szperając w tych 3 bukach. chociaż chyba jednak Tobet ma największą ofertę...

P 1

premi

Użytkownik
O qrwa! Liga okręgowa to V klasa rozgrywkowa a nie V liga. Tak samo można było by nazywa A klasę i B klasę jak VI i VII liga.

M 0

mesjasz

Użytkownik
Wkurza mnie jak patrzę na wyniki i poraz n-ty są inne niż bym oczekiwał. Chętnie nawiąże współpracę z kimś kto posiada &quot;nieoficjalne informacje&quot;

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Jeszcze tylko brakuje żeby dorzucili do obstawiania Okręgówkę albo A- i B-klasę to by dopiero wałki szły :jezora: ja już to sobie wyobrażam. Dwie drużyny z B-klasy. Szef klubu stawia co mecz 5.000 na zespół przeciwników i każe swoim zawodnikom strzelać samobóje, a tu się okazuje, że trener przeciwników też postawił przeciwko swojej drużynie i obie drużyny się ścigają, kto strzeli więcej samobójów i wynik końcowy jest 27-28 ale to by było dobre ????

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Jeszcze tylko brakuje żeby dorzucili do obstawiania Okręgówkę albo A- i B-klasę to by dopiero wałki szły :jezora: ja już to sobie wyobrażam. Dwie drużyny z B-klasy. Szef klubu stawia co mecz 5.000 na zespół przeciwników i każe swoim zawodnikom strzelać samobóje, a tu się okazuje, że trener przeciwników też postawił przeciwko swojej drużynie i obie drużyny się ścigają, kto strzeli więcej samobójów i wynik końcowy jest 27-28 ale to by było dobre ????
Za piękne by mogło być prawdziwe...;).Musimy cieszyc się z IV ligi i tyle ????

Do góry Bottom