Śmiem twierdzić, że koloryzujesz... Poza tym oni już nie muszą grać przeciw Rumakowi, bo ten zapewne już ma przyklepany out, więc grają dla samych siebie.Zamiast na trening, to po mieście sobie chodzą.. Wątpliwe, aby spięli dupy i coś ugrali jutro w Gdańsku.
Nie, nie koloryzuje.Śmiem twierdzić, że koloryzujesz... Poza tym oni już nie muszą grać przeciw Rumakowi, bo ten zapewne już ma przyklepany out, więc grają dla samych siebie.
Nie sądzę, żeby grali przeciwko Rumakowi ze Stjarnan. Przecież chyba sa spore premie za awans do Ligi Europejskiej plus możliwośc pokazania sie w Europie więc raczej jeśliby mieli grac przeciwko niemu to w lidze polskiej...Poza tym oni już nie muszą grać przeciw Rumakowi, bo ten zapewne już ma przyklepany out, więc grają dla samych siebie.
Na Lechię spadły mocno kursy (nie jestem przekonany czy przy tym kursie jest VALUE)Warto jutro grać coś w stronę Lechii?
Jestem kibicem lecha i dlatego tylko nie będe grał tego meczu ale jestem przekonany że oni to przewalą :] . Żelusie grają ostatnio taki piach że to się w palę nie mieści = zero chęci . Na stadionie po meczu ligi europejskiej objechani niemiłosiernie + ostatni mecz rumaka + brak linettego + gwiazda teodorczyk na szpicy + drużyna pod formą + lechia = lech leży i kwiczy :?Warto jutro grać coś w stronę Lechii?
Jak to nie wiadomych ? Wybrał zakupy i zabawę w Gdańsku. W końcu trwa Jarmark Dominikański ???? Gram na Lechię Gdańsk AH: 0,-0,5 (dzięki Sadajev ???? ) . W przypadku remisu zwrot połowy stawki. Myślę, że po ostatniej kompromitacji Lecha w obliczu kryzysu w drużynie, odejścia Rumaka dadzą sobie dzisiaj spokój i postawią kropkę nad i w kwestii nie(udolnego) zarządzania drużyną. To by było nawet uzasadnione. Z 2 strony czytałem, że Lechia robi show, ma być 25 tyś ludzi. Gdyby mecz odbywał się w Poznaniu jeszcze można by pomyśleć nad Lechem, który chciałby coś pokazać kibicom, ale wobec tych osłabień i podejścia (Keita na zakupach) widać jak podchodzą do tego meczu. Nie zdziwi mnie nawet wygrana wysoka Lechii.(...)podobnie jak Muhameda Keity, który jeszcze z nieznanych przyczyn nie pojawił się na sobotnim treningu.
Nie każdy klub opiera się o indywidualności. GKS jest świetnie poukładany taktycznie, podobnie sprawa wygląda z Górnikiem Zabrze. Proponuję nie lekceważyć tych drużyn w następnych kolejkach, nawet jeżeli trafią im się pauzy/kontuzje.Brakuje slabszego z braci Makow na mecz ze Slaskiem, brakowac tez moze zawieszonego Slusarskiego choc to drewno nie z tej ziemi to moze nie miec kto strzelac, w takim przypadku Slask + 0.25 1.75