Europejskie puchary już za Nami. W Lidze Mistrzów 1 punkt ugrany przez AS Romę. Jak już zauważył
mara_1910 świetny występ Alissona uratował to oczko. Sam mecz nie był najlepszy, ale były ze 2-3 okazje + ten ewidentny karny! No, ale mogli też przegrać gdyby Vietto czy Saul wykorzystali patelnie.
Juventus poległ na Camp Nou, ale do pewnego momentu naprawdę byłem zbudowany tym co grali. De Sciglio nawet nawet, dopóki kontuzji nie doznał. Ale jednak porażka zasłużona.
Napoli widziałem tylko skrót, to Reina babol niestety. Ale ze słów i opinii ekspertów wywnioskować też można, że nie grali za dobrze. Gol Milika i dziś w La Gazetta dello Sport już piszą, że możliwy duet Mertens - Milik na kolejne mecze. Oczywiście radosny Roman Kołtoń już temat podchwycił i się podnieca ???? a jakże!
908576811377930240
W Lidze Europy znacznie milsze chwile dla włoskich klubów. Świetna Atalanta, 3:0 z Evertonem, ale meczu nie widziałem niestety. Bo oglądałem w tym czasie Milan, tak jak pisałem w dziale o
LE wstawienie Andre Silvy i Calhanoglu to po prostu bardzo dobre posunięcia i mecz to potwierdził. Wiadomo, nie ma co się podpalać bo
Austria Wiedeń grała żenująco w obronie, ale 5:1 idzie w świat i jak coś ma podbudować Milan to takie wygrane. Pytanie jaki skład teraz Montella wystawi na Udinese?
Lazio w rezerwowym składzie przegrywało, ale wszedł Immobile i Lazio wraca z Arnhem z wynikiem 3:2. Dobra robota Laziale po raz kolejny. Widać, że Ciro szalona dyspozycja.
Jak ktoś ma coś do dodania ciekawego po meczach w
LM i
LE to śmiało wyrażać swoje opinie
Wracamy do
Serie A, a tutaj kilku murowanych faworytów. O typach jeszcze nie myślałem mocno, ale póki co jedna ciekawostka.
Sassuolo - Juventus w niedzielę w południe, a Domenico Berardi znowu nie zagra! To już chyba tradycja co nie
grac45 ?
To tak w ramach zajawki przed weekendem. Liczę, że będzie owocna dyskusja i masa świetnych typów. Podejmiecie rękawice? ????