>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4. kolejka Serie A [15.09 - 18.09.2023]

Status
Zamknięty.
versa 622,3K

versa

Typer Miesiaca
Juventus - Lazio
Lazio (zakład bez remisu) @2.95 Fuksiarz

Pójdę tutaj w stronę gości, którzy po dwóch pierwszych nieudanych kolejkach, gdzie ponieśli porażkę z Lecce na wyjeździe i z Genoą u siebie potrafili ugrać ważne 3 punkty na wyjeździe w Neapolu z drużyną Zielińskiego, wygrali to spotkanie 2:1 i co ciekawe, strzelili jeszcze dwie nieuznane bramki z powodu spalonego.
Po tych trzech spotkaniach zajmują dopiero odległe 12 miejsce i mierzą się na wyjeździe tym razem z drużyną Juventusu, która plasuje się na trzeciej pozycji.
Lazio musi gonić tabelę i uważam, że po tych dwóch nieudanych spotkaniach zrzucili balast w meczu z Napoli i tym razem pójdą za ciosem wygrywając kolejne ważne spotkanie na wyjeździe, w razie remisu, który też jest bardzo prawdopodobny, biorę opcje ze zwrotem w tym przypadku.
Nie ukrywam, liczę na potknięcie Juventusu, który w ciągu tych trzech kolejek zanotował dwa zwycięstwa z drużynami, które jak narazie okupują dołek tabeli i remis z Bologna, ktora też jest takim ligowym średniakiem.

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Salernitana - Torino
Bukmacher: Fuksiarz
Typ: gol Salernitany
Kurs: 1.48

Jutrzejsza oferta także nie zachwyca, ale to spotkanie zwróciło moją uwage już nieco wcześniej - Salernitana pod wodzą Sousy stała się nie tyle ligowym średniakiem, ale odzyskała wiarę w to, że sezon to nie musi być tylko desperacka walka o utrzymanie, ale nawet próba ataku o miejsca 7-8. Salernitana stała się nieco skuteczniejsza i poprawiła grę w defensywie, chociaż ostatnio obnażyła jej wady ekipa Lecce , która wygrała u siebie 0 - 2. Dzisiejszy rywal to Torino, które także nie ma ostatnich lat do udanych, jednak jest to ekipa, w której nie brakuje zawodników mających naprawdę niezłe CV i potencjał, bo m. in. Vlasić czy Zapata. Problemem gości jest jednak regularność i o ile potrafią niekiedy postawić się wyżej notowanemu rywalowi, tak lubią tracić punkty z tymi słabszymi. W tym meczu faworytem jest ekipa gości, ale tutaj najlogiczniejszym typem w mojej opinii wydaje się remis i nie zdziwi mnie tutaj takie 1 - 1 czy 2 - 2. Sam biorę pod lupę typ gol Salernitany, bo wydaje się być najprostszy, natomiast trzeba brać poprawkę, że wiele ostatnich wyników jest dość nielogicznych i trudno znaleźć optymalne rozwiązanie, niekiedy zagranie mniejszego kursu ma większą trudność w trakcie meczu niż w teorii minimum kurs 2. Alternatywnie można spróbować np. 1X i obie strzelą, zgodnie z logiką mojej sugestii dotyczącej remisu.

Ostatnia edycja:
krzysiek74 161,4K

krzysiek74

Użytkownik
Hellas Verona - Bologna
Typ: obie strzelą
1.85
Superbet

Dziś dwa mecze w mojej ukochanej lidze od zawsze, czyli Serie A.
Postanowiłem wziąć pod lupę mecz w Weronie, gdzie miejscowe Hellas podejmie gości z Bolonii.
Mój typ to obie strzelą, gdyż to raczej pewne, a szala zwycięstwa może w tym mecz przechylić się na obie strony, co też mnie nie zaskoczy.
Hellas ledwo utrzymało się w poprzednim sezonie w najwyższej klasie rozgrywkowej we Włoszech i raczej w tym również na nic więcej jak walka o utrzymanie kibice Gialloblu nie mają co liczyć.
Bolończycy teoretycznie mocniejsza ekipa, jednak początek sezonu mają dość przeciętny i zaledwie 4 punkty dotychczas zgromadzone.
Ngonge, Bonzzoli, Duda z drugiej zaś strony Karlsson, Zirkzee czy Ferguson to zawodnicy wiedzący jak się zdobywa gole i na to dziś liczę z moim typem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom