>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4 kolejka Primera Division 22-24 września 2009r.

Status
Zamknięty.
180michal 17

180michal

Użytkownik
4. kolejka Primera Division [22-24.09.2009]

&quot;W tym temacie nie dyskutujemy na temat rozgrywek Primera Division, ale podajemy swoje typy i analizy na 1 kolejkę. Wskazana kultura i poziom wypowiedzi, posty jedno zdaniowe nie poparte żadnym sensownym argumentem czy też kłótnie i utarczki słowne będą karane.&quot;
Zapraszam wszystkie osoby interesujące sie Hiszpańską piłką to typowania ????​

olek308 0

olek308

Użytkownik
Ja osobiście będę typował mecz Villarealu z Realem Madryt. Mecz oczywiście bardzo niepewny choćby z tego względu, że mimo iż Real gra teraz bardzo dobrze to ostatnimi czasy Villareal się tak kompromituje, że będzie to dla nich mecz o honor (po części). Będą chcieli po prostu odbić się od dna na własnym stadionie. Piłkarze tacy jak Cazorla, Rossi czy też Llorente powinni dać z siebie wszystko. Niewykluczone że bedzię to ostra wymiana ciosów i o wygranej może zadecydować błąd któregoś z obrońców.
Więc wszystko wskazuje na to że najprawdopodobniej będzie remis ale tego też nie możemy być 100% pewni zwłaszcza przy fantastycznej dyspozycji piłkarzy Realu. Ostatnio Ronaldo i Benzema pokazali się z bardzo dobrej strony i uważam, że jedynym rozsądnym typem tego spotkania JEST:
Obie drużyny strzelą gola - TAK ---1,75
ewentualnie Over 2,5 ----1,50

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Na chwilę obecną widzę trzy mecze, które można obstawić. Pierwszy z nich to mecz Villarealu z Realem. Widać, że Pellegrini chyba dobrze poukładał klocki, natomiast na drugim biegunie są gospodarze z nowym trenerem Valverde. Grają naprawdę fatalnie, bez jakiegokolwiek pomysłu. Widziałem ich mecz w czwartek w lidze europejskiej i nic pozytywnego nie zaprezentowali. Ze skrótów z niedzielnego meczu z Bilbao zauważyłem, że Athletic miał ogromną przewagę. Kolejny typ to Barcelona z handicapem. W fantastycznej formie jest Messi. Dobrze wkomponował się w zespół Ibra. Guardiola jednak zapewne kilku piłkarzom da odpocząć, bo przed jego drużyną niezwykle ciężki sezon. Ostatnim typem jest Bilbao z podpórką, czyli, że Baskowie nie przegrają na Teneryfie. Widać, że na początku sezonu są w naprawdę dobrej formie, w ataku bryluje Llorente. Teneryfa jak dotąd bez wyrazu. Te trzy typy to tylko moje luźne przemyślenia. Typy, które gram postaram się podać bliżej środy.

bombello 2

bombello

Użytkownik
Ja widzę tutaj jeden mecz godny uwagi no i przede wszystkim kurs!
Racing Santander - Barcelona. Duma kataloni pod wodzą Juepa Guardioli po trzech kolejkach ma komplet punktów i myślę ze długo długo tak pozostanie póki nie przyjdzie kryzys no i może jakiś remisik. Racing zgromadził 4 pkt po porażce u siebie z Getafe(1:4!) , po remisie z Atletico który gra dno w tym sezonie i teraz, oraz zwycięstwo z Malagą. Wg mnie faworyt jest tylko jeden. Ibrahimovic się rozkręcił i strzela bramy, Messi to Messi jak zwykle gra dobrze, no i powrót Iniesty do formy po kontuzji bardzo cieszy choć jak wypowiada się sam zawodnik nie jest jeszcze to 100 %! Gdy oglądałem mecz z Interem bądź z Atletico to po prostu zawodnicy Barcy dominuja spotkanie a piłka do nich jak do Magnesu. Nie wchodzi nic innego nie zwycięstwo!

Moje typy:

Racing de Santander - FC Barcelona Typ: 2 1.35[9/10]✅
Połowa /wynik końcowy Typ: 2/2 1.7[8/10]✅
Racing de Santander - FC Barcelona (1:0)] Typ: 2 1.8 [8/10]✅

Ciekawy typ moim zdaniem to jeszcze zwycięstwo Atlethic Bilbao w meczu z Tenerife!

M 19

manyolo

Użytkownik
Villarreal-Real
Typ Real over 1.5 kurs 1.57 sportingbet ✅

Niezła forma Realu w pierwszych meczach a zwłaszcza gra ofensywna sprawia iż raczej nie wyobrażam sobie na chwilę obecną meczu w którym gracze z Madrytu np. prowadząc 1-0 skupili się na obronie wyniku. Oczywiście nie wykluczam sytuacji gdzie byli podopieczni Manuela Pellegriniego pierwsi zdobędą bramkę (czemu nie ???? ) . Gospodarze grać słabo nie będą przez cały sezon i być może poprawa nastąpi w najbliższej kolejce. Mimo wszystko myślę że goście powinni poradzić sobie z Villarreal (niezależnie od formy w jakiej będą gospodarze), lecz aby tego dokonać powinni strzelić min 2 gole

A jednak! Szybko strzelona bramka, a do tego czerwona kartka dla gracza gospodarzy i co? .... Real przestaje grać oddając pole do popisu gospodarzom którym niewiele zabrakło aby tego meczu nie przegrać. Śmiechu warte.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Więc na najbliższą kolejkę taki kuponik ułożyłem:

Racing Santander - Barcelona
Typ: Barcelona -1,5
✅
Gospodarze nie są w jakiejś dobrej formie, zdobyli co prawda cztery punkty, ale jeden to remis z przeżywającym głęboki kryzys Atletico, kolejne trzy to według mnie niezasłużona wygrana na wyjeździe z Malagą, tak wnioskuję przynajmniej ze skrótów z tego spotkania ???? . Na temat gości chyba zbyt dużo nie trzeba mówić, kapitalna forma od początku sezonu. Zastanawiałem się jeszcze nad typem ze względu na tą jaką kadrę powoła Pep. Jednak widać, że traktuje mecz poważnie, kadra ta sama co na Atletico. Niegroźny okazał się uraz Gerarda Pique, jakiego nabawił się w meczu z Atletico.

Villareal - Real Madryt
Typ: Real
✅
Gospodarze kompletnie bez formy. W lidze zaledwie dwa punkciki. Mam wrażenie, że nad El Madrigal wciąż krąży duch Pellegriniego, który powróci we własnej osobie w tej kolejce... Valverde nie potrafi wykrzesać z tego zespołu tego co najlepsze, a potencjał przecież mają na walkę o czołową czwórkę. Nadal gospodarze bez Senny, który jest mózgiem tego zespołu. Real natomiast komplet po trzech meczach, ale rywali nie mieli zbytnio wymagających. Widać rękę Pellegriniego. obrona wygląda coraz bardziej pewnie. Ataku nikomu nie trzeba opisywać wystarczy spojrzeć na nazwiska formacji ofensywnej. CR7 strzela jak dotąd bramki, ma ich już 4, ostatnio trafił też RvR może w końcu wróci do wielkiej formy? Przecież to on dołożył chyba największą cegiełkę do mistrzostwa Realu za kadencji Capello. Troszkę odbiegłem od meczu jutrzejszego ???? Podsumowując w takiej formie jakiej są gospodarze i goście, odkładając na bok moje wszelkie sympatię, nie widzę innej możliwości jak zwycięstwo Realu

Tenryfa - Athletic Bilbao
Typ: Bilbao
⛔
Goście zadziwiają od początku sezonu swoją formą, co prawda wygrali z Xerez, które raczej będzie jedynie dostarczycielem punktów a także ze słabym Espanyolem. Jednak ostatnia wygrana z Żółtą Łodzią Podwodną to już dobry wynik, gra była jeszcze lepsza niż wskazuje rezultat. Bilbao momentmai posiadało przygniatającą przewagę. W znakomitej formie jest największa gwiazda Basków Joseba Llorente. Gospodarze to przede wszystkim ekipa własnego podwórka, raczej na własnym podwórku będą gromadzić punkty, które przybliża ich do utrzymania, bo na nic innego nie stać ich. Mallorca w ostatniej kolejce obnażyła słabości dzisiejszych gospodarzy, a dzisiaj naprzeciwko staje drużyna silniejsza, będąca w dobrej formie. Jeszcze w niedzielę byłem gotów grać tutaj gości z podpórką, ale po wyniku, a bardziej stylu gry z meczu z Villareal zmieniłem zdanie i stawiam na dwójkę w tym meczu.

Barcelona -1,5 1,95 ✅
Real 1,60 ✅
Bilbao 2,70 ⛔
AKO: 8,42

Buk: Bet365

lalo 36

lalo

Forum VIP
Sevilla - Mallorca ✅✅✅ 2:0
Może zacznę nietypowo bo od kursu jaki wystawili bukmacherzy na to spotkanie, wynosi on ~ 1.5 ✅✅✅w zależności od buka, wydaję mi się że jest wart gry ;&gt; Sevilla ostatnio dobrze sobie poczyna, na inaugurację rozgrywek ligi mistrzów w poprzednią środę pokonali na własnym stadionie Urzicenie 2:0 po bramkach Renato i Luisa Fabiano czym chyba potwierdzili że są w swojej grupie faworytami do wyjścia. Początek rozgrywek w Primiera Division nie był już tak udany... przegrali Oni z Valencia po słabym meczu 2:0, jednak to ich jedyne potknięcie ponieważ już dwa tygodnie później w 2 kolejce rozbili Saragosse aż 4:1, a przed trzema dniami mimo że grali bez najlepszego strzelca drużyny Luisa Fabiano pokonali Osassune 2:0, dzisiaj bramkostrzelny napastnik z Brazylii powinien już być gotów do gry więc teoretycznie powinno być jeszcze łatwiej. Mallorca po 3 kolejkach zajmuje 4 miejsce z dorobkiem 7 punktów, wyprzedzając 1 pkt. Seville, jednak patrzeć na dotychczasowych rywali z którymi się zmierzyli można śmiało stwierdzić że do wymagających oni nie należeli ... Jak na razie to pokonali 2 beniaminków: Xerez i Tenerife odpowiednio 2:0 i 4:0 a w międzyczasie zremisowali ze słąbo spisującym się jak na razie Villarealem 1:1, także prawdziwym sprawdzianem dla graczy Mallorki będzie dzisiejszy mecz z podopiecznymi Manolo Jimeneza. A więc skończę tak jak rozpocząłem, kurs 1.5 jest zachęcający jak dla mnie na zagranie Sevilli, może skuszę się nawet o handi -1~ 2.3 ;) ✅✅✅ Początek spotkanie o godzinie 20.00 ;)

Drugim dzisiejszym meczem będzie spotkanie Santandera z Barceloną, myślę że tu nie ma co pisać a Barce znów pokaże swoją magiczną piłkę i rozgromi byłą drużynę Ebiego Smolarka ;)✅✅✅

pozdROWienia ????

EDIT: Michał oczywiście, mała pomyłka :] Jednak jeżeli ktoś czytał analize powinien się zorientować;)

B 12

badecki

Użytkownik
Villareal - Real Madryt

Typ: Real
ostatnio trafił też RvR może w końcu wróci do wielkiej formy? Przecież to on dołożył chyba największą cegiełkę do mistrzostwa Realu za kadencji Capello.
z tego co wiem RvR wrócił po kontuzji, a która to odnowiła mu się w meczu z Xerez, wielki pech tego piłkarza, pierwsze prognozy mówią o 6-cio tygodniowej pauzie w grze,

co do samego typu, uważam ze i bez RvR w tym meczu Real jest faworytem w skali 9/10,

pozdrawiam typującego,

badecki

180michal 17

180michal

Użytkownik
Sevilla - Mallorca
Lalo, Sevilla gra w tej kolejce z Mallorca ;)
Wracajac do meczu. Nie mozna sugerowac sie miejscem w tabeli gosci poniewaz grali oni z 2 beniaminkami gdzie zanotowali komplet zwyciestw. Prawdziwy sprawdzian przyszedl w 2 kolejce kiedy spotkali sie z Villarreal gdzie zanotowali remis, lecz warto wspomniec ze jak na razie zespół Zółtej Łodzi Podwodnej nie prezentuje sie w tym sezonie za dobrze. Gospodarze po porazce w pierwszym meczu z Valencia zgromadzili komplet pkt w 2 nastepnych meczach co pokazuje ze sa w dobrej formie i potrafia wygrywac bez swojego asa ktorym jest Luis Fabiano. W dzisiejszym meczu powinnismy juz go zobaczyc na boisku. W zespole Sevilli nie zobaczymy dzisiaj Fazio, Duschera i Romaricia. Wg mnie inny wynik niz zwyciestwo gospodarzy bedzie duzym zaskoczeniem wiec moj typ nie powinien byc inny jak zwyciestwo gospodarzy.
Typ: Sevilla ✅
over 2,5 ⛔
------------
Racing Santander - Barcelona
W drugim spotkaniu faworytem jest mistrz Hiszpanii Barcelona. Nie ma sie co dziwic, Katalończycy prezentuja wysoka forme co pokazuja w kazdym meczu. Gospodarze dzisiejszego spotkania plasuja sie na 10 miejscu z dorobkiem 4 pkt. Racing ma obecnie problemy kadrowe, nie gra ich najlepszy napastnik Tchite a w dzisiejszym meczu zabraknie równiez: Xisco, Jose Angel Crespo, Edu Bedia oraz Ivan Bolado. Zespół Barcelony przystapi do tego spotkania w najsilniejszym składzie. Moim zdaniem Racing nie powinien zagrozic dzisiaj bramce Victora Valdesa przez co moj typ na ten mecz to zwyciestwo Barcelony z handicapem.
Typ: Barcelona ✅
Barcelona -1 ✅

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
z tego co wiem RvR wrócił po kontuzji, a która to odnowiła mu się w meczu z Xerez, wielki pech tego piłkarza, pierwsze prognozy mówią o 6-cio tygodniowej pauzie w grze,
dzisiaj właśnie też natrafiłem na tą informację, szkoda Ruuda niezwykle, ma już swoje lata, ale chciałbym żeby jeszcze rozegrał pełen sezon na najwyższym poziomie, bo zasługuję na to
Pozdrawiam, Kudłaty

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Sevilla - Mallorca

Dopiero zakończyły się weekendowe starcia w hiszpańskiej Primera Division, a już czas na kolejne emocje, na Estadio Ramon Sanchez Sevilla będzie gościć zespół Mallorci. Zdaje sobie sprawę z tego, że waleczni piłkarze Gregorio Manzano mogą sprawić dzisiaj niespodziankę, ale mimo wszystko stawiam na Sevillę, która od porażki z Valencią gra coraz lepiej, 12 Września z Sevilli bez punktów wyjechała Saragossa po porażce 4:1, z kolei tydzień później wyższość piłkarzy z Andaluzji musiała uznać Osasuna. Mallorca nie przegrała jeszcze spotkania, ale jej rywale nie byli zbyt wymagający, podsumowując remis z kiepsko spisującym się Villareal oraz zdecydowane zwycięstwa na własnym stadionie z Teneryfą oraz Xerez. Sevilla będzie musiała radzić sobie bez Luisa Fabiano, ale w ataku zagra Kanoute i Negredo, tak więc siła ofensywna powinna być znacząca, Mallorca jedynie bez Felipe. Zapowiada się ciekawe i wyrównane spotkanie, z którego moim zdaniem zwycięsko wyjdzie Sevilla.
Moja propozycja - Sevilla - 1,45

tbm 642

tbm

Forum VIP
Popieram typ na Sevillę. Mallorca 7 punktów robi wrażenie, ale już rywale tj. Xerez i Tenerife, które dodatkowo kończyły mecze w &quot;9&quot; już nie tak wielkie. Owszem remis na El Madrigal o czymś świadczy, ale patrząc na inne mecze m.in o słabej dyspozycji Villarreal. Pod uwagę należy także brać fakt, że tamten mecz był rozgrywany praktycznie na wodzie. Sevilla po porażce na starcie z Valencią gra już tylko lepiej i podobnie powinno być w meczu z Mallorcą.

Jeśli chodzi o mecz Racingu z Barceloną to moją uwagę zwraca pogorszenie ogranizacji gry obronnej w Barcelonie. Nie codziennie rywale oddają wiecej strzałów, a tak było w meczu z Atletico. Racing do potentatów nie należy, ale bramkę strzelić może. Barca jednak wygrać powinna np. 1-2, 1-3. Gram jednak over 2,5 po 1,52 bo wydaje mi się to być najlepszą opcją.

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Mecz: CD Xerez - Deportivo La Coruna
23-09-09 20:00
Typ: 2
Kurs: 2,50
Bukmacher: Expekt
Analiza: Dosyć nietypowo, bo w środe zostanie rozegrana kolejna kolejka najwyższej klasy rozgrywkowej piłki nożnej w Hiszpanii. Z pośród meczy proponowanych nam w nastepnej kolejce, wybrałem mecz Deportivo La Coruna z Xerez. Kurs na Deportivo La Coruna, mimo, że grają na wyjeździe baardzo wysoki i według mnie grzechem byłoby nie zagrać na Deportivo La Coruna ! Goście prezentują się w tym sezonie bardzo dobrze i mimo, że nie mają na swoim koncie jeszcze wielu punktów, należy zważyć z kim i jak grali. A więc idąc od początku, Deportivo La Coruna rozegrało bardzo dobry mecz przeciwko samemu Realu Mardyt. Deportivo La Coruna przegrało, jednak wynik 2:3 z Realem na wyjeździe to dobry rezultat. Później Deportivo La Coruna przeniosło się na własny obiekt, gdzie podejmowali Malagę i wygrali w stosunku 1:0. W trzeciej kolejce, która miała miejsce 19 września, Deportivo La Coruna przegrał u siebie po bardzo zaciętym boju z Espanyolem Barcelona 2:3. Widzimy, że zespół stawiany nie tylko przez bukmacherów, lecz także przeze mnie w roli faworyta w starciu z Xerez radzi sobie bardzo dobrze. Teraz pora na Xerez. Bardzo słaba druzyna, która po ostatniej porażce 5:0 z Realem Madryt nie powinna się przebudzić w tej kolejce. To była ostatnia - trzecia kolejka, w pierwszej Xerez przegrał 2:0 na wyjeździe z Mallorcą, a w drugiej kolejce także bez nowości, czyli porażka Xerez na własnym boisku z Athletic Bilbao 1:0. Nie wiem dlaczego bukmacherzy dali na gości taki duży kurs, ja z tego skorzystam !!!

hypo21 0

hypo21

Użytkownik
Troche myli to 5-0 z Realem. Xerez dobrze sie bronilo, samo takze stwarzalo troche zamieszania. I mimo straconej bramki w 1 minucie podnioslo rekawice. Real sie meczyl strasznie i dlatego gol na 2-0 dosc pozno. Pozniej to juz sie posypalo, bo Xerez wiedzialo, ze nic nie zwojuje.

Dla mnie takze 2 bardzo ciekawa, jeszcze po takim kursie. Pokazac jednak chcialem, ze Xerez powalczylo na Bernabeu z Realem, wiec pewnie bedzie do upadlego wlaczyc u siebie z Depor.

H 0

hrabia3420

Użytkownik
Co myslicie o meczu:
Villarreal - Real Madryt??
Kurs: 1.65 - Warty uwagi
Moim zdaniem Real powinnien wygrac . Cristiano Ronaldo dobrze sie zgrywa z kolegami z klubu. Villarreal ostatnio cienko u nic z defensywna strona / A Cristiano wie co robic na offensywie ????
Prosze o wasze zdanie na ten temat

olo 2,4K

olo

Użytkownik
A też coś napiszę o meczach.
Po pierwsze Atletico Madryt - Almeria. Niektórzy pewnie po meczu z Barcą już czekali na kursy, żeby postawić na Almerię. Ale wg mnie w tym spotkaniu Forlan i spółka punktów nie stracą. Ich gra nie wyglądała tak źle, po prostu Barca była dużo lepsza. Wg mnie dziś w końcu pokażą w tym sezonie jak potrafią grać, może nie ujrzymy ich maksymalnego poziomu, ale wygrać spokojnie wygrają.
Mój typ: Atletico Madryt 1.44 bet365
Tenerife - Athletic Bilbao. Baskowie w tym sezonie póki co komplet punktów, rywali powalających nie mieli, ale punkty to 3 punkty, nie ważne z kim. Co do tego meczu to pokusiłbym się lekko o stawianie na Basków, ale to lekko i częściowo pod wpływem mojej sympatii do tej ekipy. Ale lepszy wg mnie typ na ten mecz to, postawienie, że Llorente znowu ustrzeli. Od paru lat jest podstawowym strzelcem baskijskiej ekipy. Ostatnio nieźle sobie radzi, w 2 meczach 3 gole. Mam nadzieję, że dziś znowu powiększy swój dorobek. Innym ciekawym typem na strzelca w tym spotkaniu jest Nino z Teneryfy, który jest ewidentnie podstawową armatą tej drużyny. W zeszłym sezonie 29 goli w lidze, w tym już jednego strzelił. Wg mnie właśnie w takich meczach, dość wyrównanych Nino ma duże szanse na gole.
Moje typy:
Athletic Bilbao 2.70 bet365 lekko jak już grać
Nino strzeli 2.57 bwin
Llorente strzeli 2.57 bwin

180michal 17

180michal

Użytkownik
Tenerife - Athletic Bilbao
Moim zdaniem jest to bardzo ciekawe spotkanie. Ciekawe z tego wzgledu ze Baskowie jak do tej pory prezentuja bardzo dobra forme co pokazali m.in. w meczu z Villarreal. Jezeli w dzisiejszym meczu rowniez tak zagraja to wróże im kolejne 3 pkt. Tenerife, beniaminek tegorocznych rozgrywek, zanotował 2 porazki oraz 1 zaskakujace zwyciestwo z Osasuna. Beniaminki przewaznie walcza o pkt na własnym stadionie, wiec Bilbao bedzie miało trudny mecz przed soba, dlatego moim zdaniem bezpiecznym typem jest Athletic DNB.
Typ: Athletic DNB ⛔
------------
Espanyol - Malaga
Faworytem tego spotkania sa piłkarze z Barcelony. Niestety w pierwszym meczu na własnym stadionie przegrali z Realem Madryt, lecz w nastepnej kolejce pokazali sie z bardzo dobrej strony pokonujac Deportivo. Nadal gospodarze nie beda grali bez swoich najwiekszych gwiazd: De La Pena, Tamudo oraz Nakamury. W szeregach gości sa jeszcze wieksze braki, otóz 7 zawodnikow narzeka na urazy i trener gosci ma niezły bol głowy. Malaga do tej pory wygrała w pierwszej kolejce niespodziewanie z Atletico 3:0, lecz w kolejne 2 mecze zakonczyly sie porazka. Co ciekawe goscie mierzyli sie z Deportivo i ten mecz jak wspomniałem przegrali. Wydaje mi sie ze faworyt tego spotkania powinien odniesc dzisiaj pierwsze zwyciestwo na własnym obiekcie.
Typ: Espanyol ✅
------------
Valladolid - Osasuna
Mecz średniaków w których sa powanze braki kadrowe. U gospodarzy nie zagra 11 piłkarzy (m.in. Marquitos, Pedro Lopeza, Fabricio, Fabiana Canobbio, Alberto Marcosa, Nauzeta Alemana i Manucho). W zespole gości natomiast nie zagrają: Sergio, Azpilicueta, Nicolas Medina, Jokin, Ludovic Delporte i Dady. Jak widac w obu ekipach sa prawdziwe szpitale. Gospodarze jak do tej pory zantowali zwyciestwo (Zaragoza), remis (Almeria) oraz porazke (Valencia). Strzelili 4 bramki (3 z tych bramek strzelili: Marquitos, Manucho oraz Alemana) tracac 5. Natomiast goscie zgromadzili tylko 1 pkt i bylo to w 1 kolecje z Atletico, nastepnie odnotowali 2 porazki. Co ciekawe na 6 meczy rozegranych na stadionie Valladolid pomiedzy tymi dwoma klubami padlow 6 underow. W dzisiejszym meczu nie wydaje mi sie aby padlo duzo bramek toteż moj typ to under.
Typ: under 2,5 ⛔

tbm 642

tbm

Forum VIP
Znów specjalnie nie mam czasu aby się rozpisać... co gram na środę?

Tym razem Atletico, dla którego czas najwyższy na przełamanie. Motywacja spora, dobre fragmenty meczu z Barcą. Powinno być dobrze :wink:
Na El Madrigal hit kolejki, przed rokiem swietny mecz i 3:2 dla Villarreal, dwa lata temu pogrom i 5:0 dla Realu. Jak będzie tym razem? Real w obronie z parą stoperów Garay-Albiol, która rzadko miała okazję grania ze sobą. Tutaj wróżę szansę dla gospodarzy na zdobywanie bramek. Gram na over 2,5

M 0

martines0071994

Użytkownik
Tenerife - Athletic Bilbao - 2

Zapowiadają się emocje chodz nie sądze by niespodzianką było wysokie zwycienstwo Basków wkońcu wygrana z Osensuną przynajmniej na mnie wrażenia nie robi tym bardzie tego roczną osensuną.
I cóż poza tym 2 porażki jeśli Baskowie nie wygrają z beniaminkiem to z kim? Tym bardziej że przykładają się do gry w swoim państwie i myśle że pucharu też nie odpuszczą i będą chcieli wygrać 3 wygrane w lidze po tym meczu będzie można dodać 1 wygrana w pucharze takie jest moje zdanie.

L 0

legfe

Użytkownik
Gijon - Zaragoza 1 @ 2,39 pinnacle

Piłkarze Sportingu po 3 kolejkach mają 4 pkt. Przegrali z Barceloną, wygrali z Almerią i zremisowali na wyjeździe 2:2 z Valencią po dobrej grze. Po tych meczach pokazali, że są w dość dobrej formie. Jeśli dziś wygrają wskoczą na 7 miejsce.

Zaragoza po 3 kolejkach ma 3 pkt. Skromna wygrana z Tenerife 1:0 u siebie, później porażka z Sevillą i Valladoid. Wyniki nie są zbyt zadowalające, tym bardziej patrząc na przeciwników. W dodatku trener gości nie będzie mógł przez najbliższe kilka tygodni skorzystać z kilku podstawowych zawodników.

Martwić może tylko wczorajsza postawa Valencii (przegrała 3:1 z Getafe), z którą Gijon zremisował na wyjeździe 2:2, ale myślę że na 50% gracze Sportingu wygrają.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom