>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4. kolejka Primera Division [18/09/15-20/09/15]

Status
Zamknięty.
unthinkabl3 277

unthinkabl3

Użytkownik
Barcelona - Levante | Brak BTS | @1.57 ⛔⛔⛔
Jak dla mnie, idealny typ do podbicia wszelakiego AKO. Analiza będzie krótka, bo nie ma co się tutaj roznosić. Levante na 13 meczów na Camp Nou, strzeliło tylko 5 bramek i to w meczach rangi Pucharu Króla, przy okazji, zawsze przegrywali . Nie widzę tutaj żadnego powodu, dlaczego dzisiaj 15. drużyna w tabeli miałaby strzelić obecnemu Mistrzowi Hiszpanii. Zagrali jedno spotkanie wyjazdowe przeciwko Las Palmas i nawet tam nie udało im się zdobyć choć jednego gola, to uda im się to na Camp Nou? Na pewno nie. Co do Barcelony nie będę nic pisać, bo to chyba wszystko wiadome w tym temacie Polecam!

emilenberg 81

emilenberg

Użytkownik
Barcelona - Levante
typ: 2
AKO: 45
betsafe
Powiem tak!! A dlaczego NIE!!! Czasem i barcelona ma słabszy dzień. Czasem i przeciwnik wygra na Cam Nou. Ostatni któremu to się udało była Malaga, dokładnie 21 lutego 2015. Wynik 1-0. Barcelona miała 73 % posiadania piłki lecz nie stwazała sytuacji strzeleckich. Malaga miała bardzo mało i tylko jedna piłka wpadła do siatki barcy w 7 minucie. Typ jest lichy ale może!!! AKO 45 robi wrażenie. Zarezykuje i może się uda. ????

professional. 622

professional.

Użytkownik
FC BARCELONA VS LEVANTE

• Barcelona wygra obie połowy
  • @ 1,60 Unibet

Tutaj nie ma co się rozpisywać. Jak dla mnie świetny kurs na podbitkę.
Barcelona na Camp Nou dziś rozstrzela przyjezdnych. Wystarczy popatrzeć na kilka ostatnich spotkań na Camp Nou między tymi ekipami, (5:0, 5:1, 7:0) i dziś będzie podobnie. Levante na swoim koncie 2 punkty po remisach z Sevillą i La Palmas. Gorąco polecam!

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Barcelona - Levante
typ: 2
AKO: 45
betsafe
Powiem tak!! A dlaczego NIE!!! Czasem i barcelona ma słabszy dzień. Czasem i przeciwnik wygra na Cam Nou. Ostatni któremu to się udało była Malaga, dokładnie 21 lutego 2015. Wynik 1-0. Barcelona miała 73 % posiadania piłki lecz nie stwazała sytuacji strzeleckich. Malaga miała bardzo mało i tylko jedna piłka wpadła do siatki barcy w 7 minucie. Typ jest lichy ale może!!! AKO 45 robi wrażenie. Zarezykuje i może się uda. ????
A ja powiem NIE ! Nie dla takiej &quot;analizy&quot;. Nie lubię jak moderatorzy czepiają się analiz, bo liczy się dla mnie tylko typ, ale ta &quot;analiza&quot; to już przegięcie ???? Argument bo może mieć słabszy dzień ???? Równie dobrze można by napisać, że się konsultowałeś z Maciejem Wróżbitą lub masz wiedzę z nie tego świata.
A ja ci powiem, że Barcelona to wygra nie wiem tylko czy na pewno z handi dlatego nie gram tego. Dlaczego wygra ? Pomijając wszystko inne o czym nie będę pisać, dlatego, że w LM zanotowała remis. Prześledź sobie ostatnie 10 lat i jak Barcelona odreagowywała takie wpadki. Jeśli coś grać przeciw Barcelonie to raczej na wyjazdach i nie Levante.
I jeszcze jedno: podałeś w typie &quot;AKO&quot; ? Podałeś typ jako singiel więc jakie AKO ? Grasz jeszcze inne cudowne wynalazki oprócz tego Levante ?

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Wczoraj dobry dzień, więc dzisiaj troszkę bardziej ryzykowny typ. Las Palmas podejmuje Rayo Vallecano, które nie najlepiej rozpoczęło ten sezon. Goście są znani przede wszystkim z tego, że grają otwarty futbol. Dużo strzelają, dużo tracą. Jednak ta zasada nie do końca znajduje odzwierciedlenie w rzeczywistości, a przynajmniej nie na początku sezonu. Rayo traci, ale nie strzela. Jestem tym faktem dość mocno zaskoczony, bo goście tak jakby stracili swoją tożsamość. Ich mecze zawsze oglądałem z zaciekawieniem i 90 minut mijało błyskawicznie. Swoją drogą, ciekawi mnie, czemu w składzie nie wychodzą Chechu Dorado, czy Manucho. Dzisiaj ten drugi na 100% musi wyjść, bo nie zagra Ebert, który pauzuje za czerwoną kartkę z meczu z Deportivo.
Las Palmas to ekipa, która jest beniaminkiem i patrząc po składzie, to chcą powalczyć przynajmniej o środek tabeli. Ostatnio wydarli punkt Celcie Vigo po niesamowitym pojedynku. Cały mecz w 10, a i tak udało się zremisować 3-3. Można stwierdzić, że teraz powinno być już tylko lepiej, ale czy na pewno? Znając realia hiszpańskiej piłki, to słabsze kluby bardzo rzadko rozgrywają dwa dobre mecze z rzędu. W poprzednim spotkaniu zostawili sporo serducha, ale w tym meczu wcale tak być nie musi. Mieszanka wybuchowa w obecnym zestawieniu gospodarzy zaprocentuje, ale nie koniecznie od razu. OK, mają weterana Valerona, który ma już 40 lat i całą karierę spędził w Deportivo, ale on jest tylko rezerwowym. Podobnie jak Wakaso, który z pewnością będzie wzmocnieniem, ale myślę, że trochę czasu minie, zanim wkomponuje się do zespołu i zgra się z nim. Jest też Nabil El Zhar, a to wszystko zawodnicy rezerwowi.
Dzisiaj stawiam na Vallecano, przede wszystkim dlatego, że w bramce Las Palmas stanie ich drugi bramkarz, po czerwonej kartce Javiego Varasa z poprzedniej kolejki. Ta ekipa z pewnością będzie grać lepiej, zaczną wreszcie strzelać, a rywal nie oszukujmy się - obroną nie stoi. Rayo potrafi ciekawie poklepać i jako jedna z nielicznych drużyn w lidze, zawsze gra w piłkę, nawet na Camp Nou, czy Bernabeu. Wiemy jak się to kończy, ale nie można tym chłopakom odmówić ambicji, czy chęci zmierzenia się z rywalami będąc dwustuprocentowym underdogiem. W zeszłym sezonie częściej punktowali na wyjazdach, co jest swoją drogą bardzo ciekawe. Z pewnością atutem Rayo jest to, że potrafią grać w ataku pozycyjnym, ale często się otwierają i narażają na kontry. Podsumowując, jeżeli Paco Jemez pójdzie po rozum do głowy i postawi na najsilniejsze zestawienie, przede wszystkim z Manucho w składzie, to Rayo ma tutaj duże szanse, na sprawienie teoretycznej niespodzianki. Mnie natomiast ich zwycięstwo w ogóle nie zaskoczy, dlatego gram ich win, oraz win z podpórką i jestem dziwnie spokojny o rezultat tego spotkania.
Rayo @4,20 bet365 ✅0-1
Rayo lub remis @1,90 bet365
✅0-1
Edit: Rayo zagrało całkiem przyzwoicie, dużo okazji, słaba skuteczność, ale zwycięstwo jak najbardziej zasłużone.

Otrzymane punkty reputacji: +33
robson11 3,3K

robson11

Użytkownik
20:30 Barcelona - Levante ⛔ 4:1, do przerwy 0:0, piąty gol w 90&#39; min.
Typ: under 4,5
Kurs: 1.67
Buk: Sportingbet
Od razu zaznaczam, że jestem kibicem FCB i chciałbym dziś pogromu, ale rozsądek podpowiada mi, że Barca może dziś nie mieć wcale łatwej przeprawy. Dlaczego? Wystarczy popatrzeć na skład. Jeśli chodzi o defensywę to podziurawiona w zasadzie od początku sezonu, środek Bartra - Mascherano (w tym roku chyba razem nie grali, rzadko w ogóle kojarzy mi się, żeby obaj występowali razem na boisku od pierwszej minuty, było kilka chyba tylko takich meczów), na bokach Adriano (IMO słabszy od Alby) i wracający po kontuzji Alves. Brakuje Pique, Alby, Vermalena (całkiem okej miał początek sezonu). Ponadto na ławce Iniesta i Suarez. W ofensywie kwartet - Messi, Neymar, Sandro i Munir. Leo chyba dziś bardziej w roli rozgrywającego aniżeli w ataku. Dwójka młodych raczej mnie nie przekonuje, choć Munir początek poprzedniego sezonu miał kapitalny to teraz raczej spoczął na laurach.
Patrzymy na h2h i rzeczywiście, pogromy FCB. W lutym Barca wygrała 5:0, ale patrząc na tamten skład, a na dzisiejszy to jednak trochę się różni. Wówczas w ofensywie brakło Suareza, ale był Pedro, w pomocy nie było Iniesty, ale był Xavi. Linia defensywna bardzo podobna - teraz Alves wówczas Montoya. W grudniu Barca też wygrała na wyjeździe piątkę, ale do 44 min. było 1:0, od 42. min Barca grała z przewagą jednego zawodnika, skład niemalże najsilniejszy (brakowało tylko Suareza i Pique).
Dziś strata punktów przez FCB nie wchodzi w grę, ale pogromu też się nie spodziewam. Trener Levante i piłkarze chyba też jakieś wnioski wyciągać potrafią. W tym sezonie stracili ledwie trzy gole, zanotowali dwa remisy (z Sevillą i Las Palmas) oraz przegrali z niezłą Celtą Vigo, tracąc bramkę w ostatnim kwadransie.
Reasumując, osłabienia w składzie Barcy + mecz w tygodniu w Lidze Mistrzów + nienajgorsze wyniki Levante na początku sezonu = Barca wygra, ale myślę, że nie więcej niż 3:0. Kurs na under bardzo fajny, w innych bukach ~1,45.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja w meczu Barcelony bym nie szalał z tymi czystymi kontami. Levante ma fajny atak zbudowany i mogą się odgryźć na obronie Barcelony. Katalończycy obecnie mają sporą lukę w środku pola i brakuje im zmienników. Jest tylko Iniesta, który dziś zaczyna z ławki. Nikt nie pamięta, kiedy Sergi Roberto zagrał ostatnio dobry mecz w środku pola. Dziś też Suarez, Mathieu i Alba zaczną z ławki. Ostatnio Barcelona miała dwa trudne mecze - grające mocno fizycznie Atletico i Romę. Widać, że niektórzy potrzebują odpoczynku. Levante może dziś szybko zaskoczyć, bo źle nie grają. Gol w pierwszej połowie jest możliwy.

Barcelona - Levante
Obie strzelą w pierwszej połowie 6,50 Bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom