>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4. kolejka Premier League 2025/2026 [13.09.2025 - 14.09.2025]

ibis 2M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-09-1 o 08.23.27.png

Nie masz konta w Fuksiarz, nic straconego - załóż je wchodząc na fuksiarz.pl lub klikając w baner i odbierz 50% do 1000 zł. Zwrot w gotówce bez obrotu + 2 Freebety!1000x200.png

'Corek 440,9K

'Corek

Znawca - e-sport
Newcastle vs Wolves / Wolves +1.5 @ 1,72 STS

Jeśli już w dziale PL jest zero postów w sobotni poranek, to nie wiem gdzie ich oczekiwać. Rozpocznę i zaproponuje granie w kierunków Wilków.
Dla mnie prosta sprawa, ale oczywiście nic pewnego bo równie dobrze mogą dostać trójkę.
Newcastle miałem przyjemność a raczej nie przyjemność oglądać w spotkaniu z Leeds i myślałem, że po prostu usnę. Jeden z najmodniejszych meczów jakie widziałem w tym sezonie, obie ekipy nie były w stanie niczego zbudować.
Newcastle na pewno ma z tyłu głowy mecz z Barceloną.
Wilki będą się bić o utrzymanie. Na koncie zero punktów, ale nie wyglądali wcale tragicznie, bo w spotkaniu z Evertonem nie zasłużyli na porażkę.
Na podstawie tego co widziałem w ostatnich tygodniach, uważam że wilki są w stanie nie przegrać dziś więcej niż jedną bramką i tak też próbuje. Jak będzie to zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3157
ferguson2 1,3M

ferguson2

Typer
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia, Premier League
Godzina: 16:00
Spotkanie: Newcastle-Wolves
Typ: over 4.5
Kurs: 5.4
Bukmacher: superbet
Analiza: Do tej pory Wilki straciły osiem bramek w trzech spotkaniach i to nie z potęgami. Newcastle nie wyróżnia się ale na swoim boisku powinno pokazać nieco więcej w ofensywie. Z takimi rywalami jak Wolverhampton trzeba po prostu wygrywać. Liczę jednak, że goście też odpowiedzą i zrobią swoje pod bramka Newcastle.

lukas88 890,6K

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia, Premier League
Godzina: 17:30
Spotkanie: Manchester City- Manchester United
Typ: City wygra, Haaland over 1,5 celnego strzału, Foden zaliczy asystę, Fernandes over 0,5 celnego strzału
Kurs: 9,50
Bukmacher: Fortuna
Link do postu:
Analiza:

Na szybko bo mecz za kilka minut, idę dziś w wygraną Obywateli bo United prezentuje od początku sezonu dno i wodorosty, no może poza meczem z Arsenalem. Dokładam do typu na City dwa celne strzały Haalanda bo to główna armata, dorzucam asystę Fodena, który lub grać z United i myślę że będzie dziś mocno szukał Haalanda a i może sam coś strzeli. Po stronie gości daję celny strzał Bruno bo uderza on wolne i karne i powinien raz w światło bramki uderzyć.

Za drobne:
City wygra, Haaland gol, Foden gol, Foden zaliczy asystę, Doku over 0,5 celnego strzału, Reijnders over 0,5 strzału @ 23,00 Fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +1003
Do góry Bottom