Stocznia Szczecin (1 set -2,5 pkt) vs Asseco Resovia Rzeszow
Stocznia 1,82 totalbet
Resovia w totalnym dolku, przegrywa jak leci. Stocznia moim zdaniem najlepsza personalnie druzyna plusligi. Wystarczy ze Stocznia wygra seta przynajmniej 3 punktami, moim zdaniem biorac pod uwage roznice w personaliach oraz formie obu zespołów to kurs na to zdarzenie jest bardzo atrakcyjny.
Zaksa Kedzierzyn Kozle vs Trefl Gdansk
over 170,5 pkt 1,87 Totalbet
Ja rozumiem , ze Gdansk sie oslabil w tym sezonie dosc powaznie ale to wciaz nie jest jakis ogorek z konca tabeli. Moim zdaniem spokojnie kandydat do walki o miejsce 5-6. Poza tym ugrali 2 sety z Belchatowem, pokonali solidną Giekse, nie sądze żeby tu było aż tak gładziutko. Przy 4 setach prawdopodobienstwo ze typ wejdzie jest wielkie.
I teraz uwaga - hit kolejki
Bydgoszcz vs Zawiercie
2 2,08 Totalbet
Wytlumaczy mi ktos skad wogole te kursy sie urwaly? xD Przeciez bylem pewny ze na Zawiercie to tu bedzie z 1,60. Bydgoszcz to obok Będzina chyba najgorszy personalnie obecnie zespol. Za to Zawiercie ma naprawde solidna szostke z Boćkiem, Achremem, Semeniukiem , Masnym, czy od wielu lat solidnym Gawryszewskim. Nie widze wogole pozycji na ktorej Bydgoszcz mialby tu jakakolwiek przewage, no może poza jednym przyjmujacym (Kovacevicem) chociaz i on nie jest juz w optymalnym wieku. Dla mnie to Zawiercie jest faworytem tego spotkania.
Czarni Radom vs Onico Warszawa
1 2,08 Totalbet
Tutaj tez nie jestem w stanie zrozumiec kursow na to spotkanie. Może nie ma tu aż takiego value jak w poprzednim meczu, ale personalnie to te zespoly sa conajmniej 50/50 (a osobiscie uwazam ze Radom jest zespolem delikatnie lepszym), i w dodatku Radom gra przed własną publicznością, ostatnie dwa mecze gładkie 3-0. Onico oczywiscie rowniez dobrze weszlo w sezon ale takie faworyzowanie ich to chyba tylko i wylacznie przez wygrana ze slabiutką Resovią
Katowice vs Lubin
2 5,20 Totalbet ???? ????
Oczywiscie: Lubin slabiutko rozpoczal sezon, oczywiscie- Katowice sa faworytem aczkolwiek te kursy to przesada. Takie kursy to mozna wystawiac przeciwko Zaksie czy Stoczni czy Skrze a nie przeciwko jakiemuś ligowemu średniakowi ktoremu sie trafi nienajlepszy dzien i od razu moze dostac.. Na pewno Lubin ma wieksze szanse cos tu ugrac niz pokazuje kurs