rachek
Użytkownik
nie podpalajcie się z graniem na Spartę. kurs niski i tak jak niespodziewanie wygrali w Lesznie, tak dzisiaj nie zdziwię się, jak przegrają z Gorzowem. we Wrocławiu ciągle pochmurno, przed chwilą padało. mokry, nowy tor to wcale nie jest atut gospodarzy. może i juniorzy na plus po stronie gospodarzy, ale praktycznie każdy z seniorów z Gorzowa jest w stanie zrobić minimum 10pkt. pamiętam jak w tamtym sezonie jechałem napalony do Poznania, że Wrocław Gorzów pyknie, a wtedy srogie lanie dostali, ja kasę przegrałem, na stadionie przemokłem i wkurwiony wróciłem.
mój typ:
Gorzów +6.5
kurs 1.75 (Betgun, Iforbet)
dodatkowo podobają mi się typy:
Pedersen under 8.5
Przemek Pawlicki over 8.5
taki dubel grałem z rana i skorzystam z typu na
MJJ z Pająkiem
Madsen over 9.5 ZWROT
-------------------------------------------
w STSie ciekawie wygląda
under 1.5 zwycięstw Hampela 1.80 ZWROT
i chyba warto próbować
Holder over 9.5 obecnie 1.75
Jarek 3 pierwsze swoje biegi jedzie w parze z dobrym Dudkiem, plus rywale też będą walczyć. później 13ty bieg z Karpovem, Jonssonem i Zagarem. formą Jarek raczej też nie grzeszy.
w Toruniu już chyba mają presję na wynik. Holder powoli wybudza się z zimowego snu, w ubiegłym sezonie dobre wyniki na Motoarenie, więc sądzę, że te 10pkt jest w stanie ogarnąć dzisiaj.
mój typ:
Gorzów +6.5
kurs 1.75 (Betgun, Iforbet)
dodatkowo podobają mi się typy:
Pedersen under 8.5
Przemek Pawlicki over 8.5
taki dubel grałem z rana i skorzystam z typu na
MJJ z Pająkiem
Madsen over 9.5 ZWROT
-------------------------------------------
w STSie ciekawie wygląda
under 1.5 zwycięstw Hampela 1.80 ZWROT
i chyba warto próbować
Holder over 9.5 obecnie 1.75
Jarek 3 pierwsze swoje biegi jedzie w parze z dobrym Dudkiem, plus rywale też będą walczyć. później 13ty bieg z Karpovem, Jonssonem i Zagarem. formą Jarek raczej też nie grzeszy.
w Toruniu już chyba mają presję na wynik. Holder powoli wybudza się z zimowego snu, w ubiegłym sezonie dobre wyniki na Motoarenie, więc sądzę, że te 10pkt jest w stanie ogarnąć dzisiaj.