KS Toruń - Unia Leszno 1 @2,15 iforbet
Dzisiaj pierniki mają okazje na rehabilitacje, Holder coś zaczyna jeździć Przedpełski wraca do składu Hancock u siebie zawsze robi punkty. Z drugiej strony niepewny Kildemand i Pedersen, który wg mnie jest totalnie bez formy z Falubazem punkty zdobył tylko dlatego że to Ci drudzy byli słabi. Mecz ze Spartą pokazał prawdę. Pawlicki niby wygrał wczoraj
eliminacje ale liga to co innego. Juniorzy też na tym samym poziomie. Generalnie szykuje się wyrównany mecz i pobieram kurs na gospodarzy
Nicki Pedersen under 8.5 @1,8 iforbet
Jak wyżej, Nicki w tym roku jedzie do tyłu imo
Greg Hancock - Emil Sayfudtinov 2 @1,67 iforbet
Emili zdecydowanie w lepszej formie. Hancock u siebie zawsze mocny ale licze na 6 startów Emila.
Leon Madsen over 9.5 @1,67 - zwrot
Bieg juniorski - Sparta Wrocław @1,27
AKO: @2,21 iforbet@1,27
Leon w bardzo dobrej dyspozycji dzisiaj pewne 6 startów także pomimo że rywal wymagając powinnien 10 pkt zrobić i ciągnąć wynik.
Jeśli chodzi o bieg juniorski to zdziwie sie jak Wrocławanie nie wygrają go podwójnie
Michael Jepsen Jensen - Peter Kildemand 1 @1,7 iforbet
KukizLFC mnie wyprzedził, argumentacja ta sama co u niego.
Alex Zgardziński - Oskar Polis handi 0:2 typ:2 @1,72 Betsson zwrot
Oskar z cięzkiego terenu w Grudziądzu wywiózł 5+1. Wg mnie chłopaki są na tym samym poziomie + licze na więcej niż 3 starty Oskara. Handi także w jego storne. Pobieram.
Piotr Pawlicki over 7.5 @1.9 Betsson
Najzwyczajniej w świecie licze na rehabilitacje Piotrka. 8pkt jest zawsze w jego zasięgu obojętnie czy jest w formie czy nie.
Sparta Wrocław - Stal Gorzów 1 @1.35 Betsson
Wrocławianie w roli faworyta po ostatniej wygranej w Lesznie. Prawdopodbnie Z/Z za Milika, który startuje dzisiaj w Loniga w
el.
GP. Juniorzy zdecydowanie po stronie gospodarzy także wydaje mi sie że spokojnie 49-41 jest do zrobienia przez Spartan
Maksym Drabik - Niels K Iversen handi 0:3 typ:1 @1.9 Betsson
Na pierwszy rzut oka handi wysokie, ale tylko teoretycznie bo w biegiu juniorski już Drabol niweluje to handi. Dodatkowo Maksym dzisiaj 6 startow. Dunczyk w parze z Przemkiem Pawlickim na którym sporo będzie tracił. Myśle że ta linia jest do ogranięcia.