kris_nh
Użytkownik
Real wygra i obie strzelą 2.75Co z tego, że Real wygrał jak kurs na nich był zaniżony...
Real wygra obie połowy 3.90
zaniżone ?
Real wygra i obie strzelą 2.75Co z tego, że Real wygrał jak kurs na nich był zaniżony...
Kurs na Real zaniżony? To był jeden z wyższych kursów, jaki można łapać na Real w ciągu całego sezonu w lidze.Co z tego, że Real wygrał jak kurs na nich był zaniżony...
No to jak widać mi się opłacił. A zawodnicy Realu musieli dostać kubeł zimnej wody na głowę w postaci meczów z Valencią i Levante, bo widocznie myśleli, że już wszyscy przeciwnicy się będą przed nimi kłaść. Sociedad grał mecz w czwartek, Real w środę, dzień odpoczynku więcej. A wystarczy też spojrzeć na H2H, wcale wielkich problemów Sociedad Madrytowi nigdy nie stwarzał. Wiadomo, że skoro jest ligowym przeciwnikiem, to zdarzyły się wygrane lub remisy zawodników z Anoeta, ale to pojedyncze przypadki. Nie wiem, jak można było uwierzyć, że drużyna taka jak Real Madryt złapie na początku sezonu zadyszkę i od razu zaliczy wtopę w trzech meczach z rzędu. Jedynie mecz z Valencią nie jest aż tak dużą niespodzianką, bo nawet w najwyższej formie Real nie miał z nimi po drodze.A nie pomyślałeś dlaczego? Sociodad gra w tym sezonie bardzo dobrze, grali u siebie gdzie nawet gdy formy nie było zawsze byli mocni no i Real ostatnio w małym kryzysie, bo jak inaczej nazwać 2 remisy w lidze i to u siebie.
Kursy poniżej @2,00 w tym meczu na Real były nieopłacalne.
Kilka klas tyczyło się tylko Rosenborgu ???? to, że mają u siebie Bendtnera nie czyni ich od razu zespołem z wyższej półki, a Sociedad tylko zweryfikował aktualną formę Ajaxu wygrywając 4:0 w spacerku z Rosenborgiem ????Jeśli według Ciebie Ros i Vill są o kilka słabszym zespołem niż Sociodad to kończymy rozmowę. Powodzenia w dalszym typowaniu ????
... i przegrałbyś. Naprawdę bukmacherka to z jednej strony strony bardzo ciężka sprawa, ale z 2 bardzo łatwa - na nic nasze świetne analizy i rozkminy jak typ nie wchodzi, a my jesteśmy na minusie. Wiesz kto by był idealnym typerem ? Osoba kompletnie nie znająca się na piłce, sporcie, statystykach itd a posiadająca jeden - jedyny dar - przewidywania przyszłości ????Mniejsza o to w każdym razie gdybym miał cokolwiek stawiać w tym meczu postawiłbym na gospodarzy.
Kurs fajny, wysoki, też myślałem nad tym, żeby pograć kartki w tym meczu, ale trochę odrzucił mnie sędzia tego meczu i jego średnia kartek, jest dosyć niska, co prawda sędziował mecze SD, gdzie niby sędziowie dają mniej kartek, ale ja bym mimo wszystko uważał.Espanyol Barcelona vs Celta Vigo
Czas: 18.09.17, 21:00
Typ: Zółte kartki (od 4.5 w górę) dla ogółu w całym meczu - 1.85 lvbet
Jeden i drugi zespół pokazuje do tej pory poziom równy spadkowiczom. Celta Vigo jednak pragnie się odbić od dna i musi się postarać wygrać z drużyną gospodarzy. Celta ma w swoim w swoim arsenale ludzi do robienia kartek (m.in Jonny mielony), który ma już dwie żółte kartki z rzędu. W 3 ostatnich meczach, Celta średnio zgarniała 3 żółte kartki. Panowie z Barcelony zawyżają tę średnią, gdyż w trzech ostatnich meczach średnia ta wynosi 4. Gospodarze też w arsenale mają ludzi do robienia kartek np: Darder, który lubi otrzymywać ostatnio żółtko oraz czerwo. Dodajmy historię kartek z pięciu ostatnich meczy między tymi drużynami. 6ż/1cz ... 5ż ... 2 ż ... 7ż/1cz ... 3ż / 2cz. Średnia żółtych kręci się koło liczby 5, więc w moim przekonaniu 4.5 kartki w meczu jest jak najbardziej do osiągnięcia. Liczę także na Hernandeza z Chile, który za często nie gra i nie zbiera kartek. Jednak ma taką dziwną tendencję do zbierania kartek, gdy gra z Espanyolem, wiec liczę że pojawi się na boisku.
Można także zaryzykować i zagrać, że będzie czerwona kartka, chociaż jest to mniej pewny typ.
Ale dzisiaj jednak postarał się dać te 4.5 kartek.Kurs fajny, wysoki, też myślałem nad tym, żeby pograć kartki w tym meczu, ale trochę odrzucił mnie sędzia tego meczu i jego średnia kartek, jest dosyć niska, co prawda sędziował mecze SD, gdzie niby sędziowie dają mniej kartek, ale ja bym mimo wszystko uważał.
I dobrze, bo koniec końców pograłem ten over, ah, te forumowe "masóweczki" ????Ale dzisiaj jednak postarał się dać te 4.5 kartek.