>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

4. kolejka fazy ligowej Ligi Europy w sezonie 2025/2026 [6.11.2025]

H 183,1K

hasbaart

Typer
Malmo - Panathinakos
Jakby sam z siebie ten mecz nie wygladał overowo jesli chodzi o kartki to jeszcze sędziuje go szkot Walsh. Pan szkot jakos bardzo spokojny w tym sezonie europejskich pucharów
LE
Stuttgart - Celta 4żk
Ale juz w kwalach pokazał ze potrafi
LE
Bran - Hacken 7żk + karny
LE
Szachtar - Servertte 2żk
Prawdziwa jazda bez trzymanki odbywała sie w ubiegłym roku
2024/25
LM -
Brest - Sturm 8żk + czk
LE
Karabach - Ajax 7żk + 2czk + karny‼
Union SG - Braga 9żk + 4czk‼
LK
St Gallen - Guimaraes 9żk
W kwalach spokojnie 4żk i 5żk
Rok wczesnien całkiem nieźle
2023/24
LE
Toulouse - Lask 8żk
Villarreal - Maccabi Hajfa 5żk
Slavia - Serbette 2żk (4:0)
Kwalifikacje LE
Zrinjski - Breidablik 3żk + czk
I powtórka w 2022/23
LK
Alkmaar - Vaduz 2żk + czk
FCSB - Silkeborg 4żk ( 0:5)
Djurgardens - Shamrock 5żk
Kwal LK
Gzira - Wolfsberger 7żk + 2czk + karny‼
CZU Craiova - Hapole Ber Sheeva 5żk + 2czk + karny‼

2021/22
LK
Union - Macabi Hajfa 5żk
CSKA Sofia - Roma 5żk
Kwal LK
Hammarby - Maribor 2żk
Lokomotiv Plovdiv - FC Kopenhaga 6żk + czk + 2 karne

Jeśli sie to zdarza raz albo dwa to może jest przypadek ale coś jest w sedziowaniu Szkota. Może dostaje takie spotkania ale jednak trzeba miec cos takiego żeby nie wahać się dawać kartek nawet za mniejsze faule. Nick to ma...

Jeśli chodzi o drużyny to
Malmo
Z Dynamo Z 3żk
W Pilznie 6żk + 2 czerwone‼
Z Ludogorcem 6żk
Kwale
Sigma 5żk + 5żl
Kopenhaga 2żk (5:0), 3żk
RFS 1żk + czerwona i 0żk
Iberia 6żk + czerwona i 2żk

Panata
W Feyenoord 6żk
Z Go Ahead 3żk
Z Young Boys 1żk
Kwale
Samsunspor 6żk i 5żk
Szachtar 10żk + 2 czerwone‼(dogr 6żk) I 3żk
Rangers 3żk 4żl + czerwona

Jak widać to nie będzie nic dziwnego jak zobaczymy dzisiaj wiele kartek w tym czerwona.

Over 4,5 kartek 1,56
Over 5,5 kartek 2,05
Czerwona 3,50
Superbet

Do tego dzisiaj proponuję
Sturm - Notthingam

Sturm lubi kartki czerwone tez, a Notthingam we wszystkich 3 meczach over 3 kartek (4,5,6). Do tego sędziuje Ukrainiec Balakin
Over 3,5 kartki 1,54

Basel - FCSB
Basel nie zachwyca kartkowo ale FCSB ciągnie wszystkie zespoly z którymi gra kartkowo w górę. W Bolognii 8żk, underowe Young Boys 4żk, underowe Go Ahead 7żk.

Sędziuje Albańczyk Xhaja. Kręcił duze liczby kartek w tym roku w kwalach w zeszłym sezonie w pucharach nie mial meczy poniżej 4 kartek (4+ czk, 7, 4,4,5,) 2 kartki pokazał jedynie w meczu kwalifikacyjnym ktory skonczył się 7:0...
Sezon wcześniej- 2 + czerwo, 3, 4 I kwalifikacje 8żk i 8żk + 2czk + karny
Over 3,5 kartek - 1,41
Over 4,5 kartek - 1,82

Ferenzvaros - Ludogorec
zdziwił mnie na poczatku ten kurs bo spotkanie wyglada na pierwszy rzut oka mega overowo. Ale jak zacząłem sprawdzać to zrozumiałem dlaczego tak jest. W 4 meczach obu drużyn tylko 1 padło 4 kartki ale drużyny grały z zespołami z ktore nie słyną z dużej ilości kartek. Sędzia może nie jest wybitnie overowy ale trzyma poziom. W sumie sprawdzając dogłębnie zrozumiałem ze kurs jest adekwatny ale warty moim zdaniem ryzyka.
Over 3,5 kartek - 1,63

Bologna - Bran
Bologna 4 kartki z underowym kartkowo Freiburgiem i 8 z FCSB i 4 w Aston Villi.
Bran 3 żk , Rangersami których pokonał u siebie 3:0 i 4 kartki u siebie z Utrwchtem którego pokonał 1:0 i 3żk na przegranym wyjeździe 2:1 w Lille. Norwegowie w tym momencie na pozycji dające awans do play off wiec motywacja na wyjazd do Bologny jest. Mam również z tyłu głowy 11żk‼w bezsensownym meczu w Salzburgu gdzie wyłapała 6 kartek w tym 5 jak juz dwumecz był praktycznie rozstrzygniety...
Sędziuje niemiec Schlager który kręcił ładne liczby w tym roku zarówno w kwalifikacjach jak i w samych pucharach. Myślę ze kurs warty zagrania.

Utrecht - Porto
Troche mój wymysł na dzisiaj bo mecz na pierwszy rzut oka nie wyglada na kartkowy ale sędziuje kolejny szkot Beaton który kreci piękne liczby kartkowe w pucharach. Myślę ze dziś Utrecht troche sie ugnie pod napojem Porto i złapie ze 2 kartki a Porto to standardowo cos musi złapać...
Over 3,5 kartek 1,40

Ostatnia edycja:
stanley-63 1,7M

stanley-63

Typer
Dyscyplina ; Piłka nożna / Liga Europy
Godzina 21:00
Spotkanie : VfB Stuttgart : Feyenoord
Typ : suma kartek / over 4.5
Kurs : 1.95
Bukmacher : Superbet

Tu też liczę że będzie ostro , obie drużyny są poza play-off o 1/16 tak że obu potrzebne punkty jak tlen , Stuttgart w ostatnim meczu wyjazdowym z Fenerbahce poległ 1:0 , w meczu faulowali 15 razy i zobaczyli 4 żółtka , Feyenoord z kolei na wyjeżdzie poległ z Bragą 1:0 i zobaczyli 2 żółtka , sędzią jest Horațiu Feșnic , sędziował 1 mecz w tej edycji LE i pokazał 6 żółtek a poprzedni sezon 2 mecze i 12 żółtek i czerwona czyli chyba można na niego liczyć !

Do góry Bottom