>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - wtorek 02.11.2010

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy od Expekt:

We wtorkowej kolejce widać, parę fajnych typów np. Rubin, MU, Valencia albo Barca. Jednak jest też kilka spotkań, które warto będzie obejrzeć: Werder z Twente, Tottenham z Interem. Ciekawie też wygląda mecz w Izraeulu, pomiędzy miejscowym Hapoele, a Schalke. Ciekawe kto tym razem wywiezie komplet punktów, a może padnie remis :?:
Zapraszam do wspólnej analizy oraz dyskusji.​

P 95

piotrek_

Forum VIP
Valencia w meczu z Zaragozą oszczędzała kilku piłkarzy i widzimy czym to poskutkowało. Remis na własnym stadionie, część piłkarzy będzie i tak zmęczona , gorsze nastawienie po utracie cennych 3 pkt no ale trzeba na to wszystko patrzeć optymistycznie. Wygrana Valencii z Rangersami powinna być bardzo łatwa zwłaszcza na Estadio Mestalla. Przede wszystkim ujrzymy zapewne w ataku Aduriza ale wraz z Soldado , który ostatnio wszedł na boisko dopiero w 68min w meczu ligowym, do gry również będzie gotów Joaquin. O wiele bezpieczniejsza będzie gra dwoma napastnikami. Ważne, żeby już na samym początku strzelić gola . Remis z Rangersami na wyjeździe nie był wielkim wyczynem. Valencia powinna ten mecz wygrać. Jutro w pełnym składzie powinni bez problemu ten mecz wygrać. Aduriz przyznał , że dobrze mu się gra z Soldado w ataku więc niewykluczone, że obaj jutro zostaną wpuszczeni a murawę od samego początku.
Można też pokusić się o handicap -1 na Bwin @2.05 bo na over 1.5 gola Valencii po kursie 1.52 nie ma sensu.

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Po Kolei :
✅✅✅Rubin - Panathinaikos ✅✅✅
Pierwszy mecz z graniem jakim kol wiek &lt; 1 , 1X , X , 2 , 2X &gt; raczej odradzam . Obie drużyny pozytywie zaskoczyły już w tym sezonie . Rubin zremisował z Barceloną zaś goście jutrzejszego meczu wczoraj wygrali DERBY GRECJI z Olympiakosem 2:1 . Na terenie Ukrainy i Rosji gra się naprawdę bardzo ciężko drużyną z LM lub LE . W tym meczu proponuję tylko : Under 3.5 1.200 ✅✅✅

⛔⛔⛔Benfica - Lyon
⛔⛔⛔
Te dwie drużyn grają źle tylko gdy na nich stawiam . Ogólnie to też powinien być mecz walki z mają ilością bramek . Obie drużyny wygrały swoje mecze w tej kolejce : Lyon 2:1 , Benfica 2:0 - obie u sienie i obie jako faworyt . Z Benficą u siebie wygrali i nie sądzę aby jutro mieli przegrać : 2X 1.600 ⛔⛔⛔
✅✅✅Bursaspor - United ✅✅✅
Gospodarze jeszcze nie zdobyli punktu ani bramki w tej edycji LM . Wątpię aby to zdołali uczynić z Vice mistrzem Anglii . United oczywiście zdecydowanym faworytem w tym meczą . Wydaje mi się że nawet większe mają szanse na zwycięstwo niż Valencia z Rangerami . Nie zagram jednak tego meczu na kuponie . Sam nie wiem czemu . Może do jutra mi przejdzie . Typ oczywisty : 2 1.700 ✅✅✅
⛔⛔⛔Kopenhaga - Barcelona ⛔⛔⛔
Wg. mnie mecz najłatwiejszy do wytypowania . Jednak jak będzie w praktyce zobaczymy . Kurs z 1.45 na pewno spadnie gdzieś do 1.35 ze względu na wygraną Barcy w sobotę aż 5:0 . Ten mecz znajdzie się na moim kuponie na 100 % gdyż jak już napisałem Katalończycy są ewidentnym faworytem tego meczu . Nawet się zastanawiam nad Barcelona (-1) . Typ równie oczywisty : 2 1.400 ⛔⛔⛔
W pozostałych meczach : Werder - Twente , Hapoel - Schalke oraz Totenham - Inter proponuję faworytów z podpórką czyli odpowiednio :
1X 2X 2X .

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Nie zgadzam się z Tobą GolkeeperSuczi.
Barca z handi peffką na wyjeździe ? Haha to jakieś żarty ? Czysta 2 nie adekwatna w ogóle do gry po takim kursie. Już wolałbym postawić 1x znając historie meczy w fazie grupowej Barcelony. Przypomnij sobie poprzedni sezon ile meczy Barcelona wygrała na wyjeździe w fazie grupowej.
Rubin powinien u siebie wygrać jak marzy o awansie. Liczę na to, że zanotują swoje pierwsze zwycięstwo w tym sezonie LM. Panata to najsłabsza drużyna tej grupy.
Benfica u siebie myślę, że powalczy i stawianie na Lyon chyba nie ma najmniejszego sensu według mnie. Ja osobiście widzę Benficę jako zwycięzcę tego meczu.
United to jedna wielka niewiadoma. Osobiście nie tykałbym tego spotkania.

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Nie zgadzam się z Tobą GolkeeperSuczi.
Barca z handi peffką na wyjeździe ? Haha to jakieś żarty ? Czysta 2 nie adekwatna w ogóle do gry po takim kursie. Już wolałbym postawić 1x znając historie meczy w fazie grupowej Barcelony. Przypomnij sobie poprzedni sezon ile meczy Barcelona wygrała na wyjeździe w fazie grupowej.
United to jedna wielka niewiadoma. Osobiście nie tykałbym tego spotkania.
Gdzie napisałem że to peffka :zoltakartka: I to jeszcze Barca (-1) ????. Napisałem że nad Barca (-1) bym się zastanawiał . Napisałem też że na 100 % znajdzie się ten mecz na moim kuponie , a nie że na 100% Barca wygra , Bo chyba to Ci się pomyliło :]
Co do United się zgadzam . Nie zagram tego spotkania , chodź statystyki mówią o wygranej gości ;)

poznaniak 128

poznaniak

Użytkownik
Rubin-Panata.. bardziej bym się skłaniał do x2... Wydaje mi się że obie drużyny stoją na podobnym poziomie. Która drużyna wykorzysta swoje szanse ta wygra. Chodź zawodnicy Panata mogą być zmęczeni bo mecz z Olympiakosem to zapewne nikt się nie oszczędza. A więc x2 można postawić.
A myślę że w meczu Kogutów z Interem już nie padnie tyle bramek i można zagrać jakiś underek.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
United to jedna wielka niewiadoma. Osobiście nie tykałbym tego spotkania
Niby masz rację ale każdy mecz jest niewiadomą.
Ja tak w sumie tradycyjnie postaram się napisać coś o meczu MU.
Ferguson tym meczem chce sobie zapewnić awans z grupy. Zbliża się bardzo ciężki kalendarz dla Diabłów więc mając awans w kieszeni będzie łatwiej rotować składem. Bo w LM będzie mógł zagrać skład rezerwowy a kluczowi piłkarze będą sobie odpoczywać na ważne ligowe mecze. SaF w ostatnim wywiadzie mówił
– Wolę zabrać ze sobą silny skład, aby być pewnym, że przybliżymy się do awansu do kolejnej fazy – mówi sir Alex Ferguson pytany o piłkarzy, których zamierza zabrać do Turcji.
– Jeśli wygramy, to będziemy mieli dziesięć punktów i praktycznie zapewniony awans do kolejnej rundy. W ten sposób patrzę na to spotkanie.
– Nie zabiorę piłkarzy, co do których będę miał wątpliwości odnośnie ich stanu zdrowia. Wszystko wskazuje jednak na to, że nikomu nic nie dolega
jasno z tego wynika , że nie będzie kalkulacji w tym meczu. Tylko zwycięstwo interesuje Czerwone Diabły i zapewne będą dążyć do tego celu.
Jedynym zawodnikiem ( zdolnym do gry) , który nie pojedzie z powodu do Turcji jest Rio Ferdinand , który jest jeszcze dobrze nie zaleczony po kontuzji i nie ma sensu ryzykować. W jego miejsce zagra Smailling który dobrze się prezentuje.
Kadra United, która wybrała się do Turcji:
Van der Sar, Amos, Kuszczak; Evra, Brown, Vidic, Smalling, Rafael, Fabio, O&#39;Shea; Eikrem, Scholes, Obertan, Bebe, Fletcher, Carrick, Park, Nani; Berbatow, Hernandez.
Tak więc Manchester powinien wygrać ten mecz. Ciężki teren , nie ma co dlatego też nie spodziewał bym się jakiegoś efektywnego tryumfu , choć Bursaspor ostatnio zawodzi więc wszystko możliwe. Przed rokiem wyjazd MU do Turcji zakończył się wygraną 0:1 z Besiktasem. Spodziewam się trudnego meczu z Bursasporem i wyniku 0:2 , być może minimalne jednobramkowe zwycięstwo.

cozmo 19

cozmo

Użytkownik
Ze zmeczenia powtarzam sie, ale teraz przynajmniej wszystko zbije w 1 poscie (tamte mozna usunac).
Co do Barcy to niby powinni wygrac, ale Kopenhaga pokazala juz im, ze latwe to nie bedzie. Lecz jesli tylko goscie zagraja na pelnych obrotach i wykorzystaja chocby czesc sytuacji bramkowych to zwyciestwo powinno byc formalnoscia. Dla mnie jednak w tym meczu bardziej kusi handicap na rozne, gdyz przewaga gosci na boisku bedzie przytlaczajaca i rowniez w tym wzgledzie.
W spotkaniu w Rosji faworytem wydaje sie byc Rubin i nikogo to dziwic nie powinno. Wyniki Rosjan sporo sie roznia od gry, jaka prezentowali w poprzednich spotkaniach. Szczerze powiedziawszy z Panata powinni oni juz wygrac w Atenach. Teraz goscie przyjada do nich podbudowani zwyciestwem nad najwiekszym rywalem do mistrzostwa ligi, Olympiakosem. Nie sadze jednak, by wplynelo to znaczaco na ich gre, ktora to wybitnie nie zachwyca. Jutro zapewne wiekszosc meczu beda odpierali Rubina, jedynie kontrujac ich czasem. Wiadomo jednak od dawna jak trudnym terenem do zdobycia jest stadion w Kazaniu, w koncu nikomu w LM nie udalo sie go zdobyc. Obawiam sie tylko o forme strzelecka gospodarzy, gdyz zbyt bramkostrzelni oni nie sa. Mam nadzieje, ze strzela te minimum 2 gole, ktore pozwola im sie cieszyc z pierwszego zwyciestwa w grupie. Ponownie uwazam, ze dobra opcja jest win w roznych, lecz uzalezniam to od kursu na nich i na ewentualne handi.
A propos Bursy z MU ja sie zgodze tylko do jednego, mianowicie ze tam under bedzie ???? Turki wyraznie zawodza w tej edycji LM i juz co najwyzej moga powalczyc o honor. Moim zdaniem bedzie to zadanie o tyle ulatwione, ze MU wcale super formy nie prezentuje. W ataku gra Nani, reszta mu asystuje, czasem tylko Hernandez cos ciekawego pokaze, reszta bida, zreszta jak przedmowcy powiedzieli - United lubuja sie w wygrywaniu jak najmniejszym nakladem sil. Bursaspor nawet bramki poki co nie moze zdobyc, wiec nie widze, by z ich strony mialo ich nagle pelno pasc. Doliczajac do tego opieszalosc graczy z Manchesteru under wydaje sie mi rozwiazaniem idealnym, bo wynik bedzie oscylowal kolo remisu lub niewielkiego zwyciestwa gosci.
Co do drugiego spotkania przestrzegam przed przecenianiem Valencii. Przeciez oni jeszcze nic wielkiego nie pokazali w tym sezonie, wrecz przeciwnie, padaka to ich drugie imie ostatnio! Aduriz i Soldado owszem, sa niezli, ale to zupelnie inna bajka w porownaniu do Villy czy Silvy. Tam teraz nie ma kto po prostu tworzyc ani wykorzystywac sytuacji bramkowych, ktorych jest na lekarstwo. Rangersi z pewnoscia przyjada sie bronic, a robia to dobrze, co pokazali juz chocby z MU. Do tego dochodzi niezla gra z kontry i silna strona czyli stale fragmenty gry i mozna handi -1 na gospodarzy wrzucic miedzy bajki. To bedzie bardzo wyrownane i ciezkie spotkanie, nawet jesli VCF szybko osiagna prowadzenie to wcale nie musi to oznaczac pogromu. W tym sezonie juz wiele zespolow pokazalo, ze z Valencia mozna grac i to nawet wygrywac na ich wlasnym boisku, wiec jak dla mnie ten kurs to jest smiech na sali. Jedyne sensowne typy na to spotkanie to Rangers +1,5 oraz handi na Valencie, ale w rzutach roznych, bo w pole karne czesto beda sie dostawac, ale bedzie to wlasnie glownie owocowac rogami, a nie bramkami.
Jako kolejne chce opisac spotkania z grupy A. Po tym, co pokazuja Koguty w lidze i w LM i porownujac to z Interem pewne jest dla mnie, ze jakikolwiek typ na 2 jest dla mnie absolutna pomylka i kasa w bloto. Tottenham pokazuje w kazdym spotkaniu ogromna wole walki i swietna grze w ataku. Minusem sa niestety gra obronna, ktora popelnia zbyt czesto glupie nawet bledy oraz mizerna skutecznosc w ataku. Nie wierze jednak w powtorke z rozrywki i przebieg meczu jak w Mediolanie, bo gospodarze z pewnoscia wyjda znacznie bardziej skoncetrowani i uwazni w obronie niz poprzednio. Dodatkowo nalezy dodac, ze Inter z tej edycji to zupelnie inny zespol niz z poprzedniej i nie gra on juz tak do bolu skutecznego futbolu. Niestety takze o finezje w nim znacznie trudniej. Zreszta nawet wtedy o zwyciestwa wyjazdowe bylo bardzo ciezko, co teraz jest wrecz niewykonalne w ich wykonaniu. Mimo wszystko dla mnie ten mecz to raczej no bet, choc duzo blizej mi 1x niz x2.
W drugim spotkaniu tej grupy faworytem wydaja sie gracze Werderu. Nic bardziej mylnego, kurs na nich jest przesacowany, ot co. Po tym co ostatnim czasy pokazuje defensywa Bremenczykow sadze, ze nawet trampkarze byliby w stanie im cos strzelic. Co dopiero profesjonalisci z Enschede, ktorzy w ostatniej kolejce nie pozwolili sobie strzelic gola w Eindhoven, co jest naprawde sporym osiagnieciem. W meczu z Niemcami na pewno nie beda na straconej pozycji i przy ich uwaznej grze w obronie oraz skutecznej w ataku beda w stanie wywiezc nawet 3 pkt. Wystarczy w koncu zmusic obrone gospodarzy do bledu, o co nie bedzie trudno. Stad tez moje typy na to spotkanie to: Twente strzeli i Twente +1,5.
Wyjazd do Izraela tymczasem moze w koncu pozwoli Hapoelowi zdobyc pierwsze punkty. A jest na to spora szansa, bo ostatnimi czasy gra Schalke jest wrecz zalosna i tylko troche broni ich gra w LM. Lecz na trudnym terenie w Tel Avivie strasznie ciezko bedzie o wygrana, a znacznie latwiej o strate niz zdobycie gola. Hapoel nie gra wcale najgorzej, a sumujac to z obecna forma (czym?) Schalke moga nawet zwyciezyc. Bo nic nie dadza znane nazwiska w druzynie, gdy na boisku nic nie graja i az przykro jest ogladac te farse, bo gra sie tego nazwac nie da. Najlepszymi typami na ten mecz beda: Hapoel strzeli, 1x i 1 +1,5, ktory wydaje sie najbezpieczniejszym.
Mecz Benfica - Lyon odpuszczam, gdyz jest to typowy no bet, spotkaja sie bardzo wyrownane druzyny, z ktorych zadna nie jest jeszcze w optymalnej formie i kazda moze to spotkanie wygrac. Wynika z tego, ze powinien byc remis, ale lepiej potypowac ten mecz na live, co najwyzej zwyciestwo Benfy w roznych wydaje sie rozsadnym rozwiazaniem.

Otrzymane punkty reputacji: +10
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Tottenham pokazuje w kazdym spotkaniu ogromna wole walki i swietna grze w ataku. Minusem sa niestety gra obronna, ktora popelnia zbyt czesto glupie nawet bledy oraz mizerna skutecznosc w ataku.
Do tego trzeba dodać, kontuzję Cesara, Cambiasso, Stankovica.
Więc to też nie wróży dobrze, bo Tottenham na pewno będzie chciał się odegrać za 4 bramki w Mediolanie. Na pewno zaatakują. Pokusiłbym się tutaj o jakiś over.

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: Valencia CF - Glasgow Rangers 3:0 (1:0)
Typ: Valencia wygra, a liczba goli zdobytych łącznie w meczu wyniesie poniżej 2.5 ⛔
Kurs: 2.40
Bukmacher: gamebookers

Analiza: Mistrz Szkocji, który już na starcie fazy grupowej skazywany był na walkę co najwyższej o 3. miejsce i grę w fazie grupowej Ligi Europejskiej, po 3 pierwszych spotkaniach, w których nie odniósł jeszcze porażki, pokazał wszystkim niedowiarkom, iż dalsza gra w Lidze Mistrzów jest jak najbardziej w jego zasięgu.
Przyzwoita gra Manchesteru United, który zgodnie z przewidywaniami nie powinien mieć najmniejszych problemów z wywalczeniem 1. miejsca w grupie (aczkolwiek po 1. serii spotkań, kiedy to tylko bezbramkowo zremisował na Old Trafford z zespołem z Glasgow, a Valencia rozgromiła na wyjeździe Bursaspor, można było mieć co do tego pewne wątpliwości) i fatalna postawa Mistrza Turcji sprawiły, iż to właśnie ekipa z Ibrox Park i popularne Nietoperze stoczą pomiędzy sobą bój o 2. lokatę. Kto ma ku temu większe szanse? Trudno powiedzieć. Wszystko powinno się wyjaśnić po jutrzejszym meczu na Mestalla.
Korzystny wynik The Gers, jakim będzie wywalczenie choćby punktu, z pewnością przybliży ich bardziej do tego celu, gdyż do rozegrania pozostanie im już tylko mecz przed własną publicznością z Czerwonymi Diabłami (które, będąc już pewnymi awansu, być może nie włożą wszystkich sił w spotkanie na Ibrox) i wyjazdowa potyczka z Turkami, gdzie nie są bez szans nawet na zwycięstwo. Z koli Valencię czeka jeszcze potyczka w Teatrze Marzeń, gdzie o jakiekolwiek punkty będzie niezwykle ciężko i mecz u siebie z Bursasporem, z którego najprawdopodobniej wyjdą zwycięsko.
By jednak uniknąć zbędnych kalkulacji i niepewności do ostatniego meczu, trzeba jutrzejszy niezwykle istotny mecz wygrać. Tylko zwycięstwo pozwoli Valencii z większym spokojem podejść do pozostałych dwóch spotkań, a chyba nikt w Walencji nie wyobraża sobie, by jutro ich drużyna miała nie pokonać, bądź co bądź, przynajmniej teoretycznie, dużo słabszego rywala.
Obie drużyny oszczędzały siły na jutrzejszą potyczką, o czym świadczą osiągnięte przez nie w ten weekend wyniki w lidze, gdzie niewątpliwie sprawili duże niespodzianki.
Mimo iż przed tygodniem Rangersi przed własną publicznością nie byli w stanie pokonać zespołu z północnej Hiszpanii, to jutro satysfakcjonować będzie ich kolejny podział punktów. Dlatego też należy się spodziewać asekuracyjnej gry z ich strony i nastawienia się bardziej na niestracenie bramki niż jej zdobycie. Z kolei gospodarze będą musieli jutro za wszelką cenę wygrać, a jednocześnie wykazać się cierpliwością, by uniknąć zbyt nerwowej gry i przypadkiem nie &quot;nadziać się&quot; na jakąś kontrę ze strony Kenny&#39;ego Millera i kolegów.
Spodziewam się raczej jednostronnego spotkania, ale nie obfitującego w dużą liczbę goli. Z pewnością Valencia &quot;przyciśnie&quot; od samego początku, ale na pierwszą bramkę, jeżeli - co często się zdarza w takich pojedynkach - ich ataki będą przypominać &quot;walenie głową w mur&quot;, będzie musiała trochę poczekać. Typuję 1:0 dla Los Che.

BB: Trzecia bramka w doliczonym czasie gry... Niepotrzebna ;)

P 95

piotrek_

Forum VIP
Do tego trzeba dodać, kontuzję Cesara, Cambiasso, Stankovica.
Więc to też nie wróży dobrze, bo Inter na pewno będzie chciał się odegrać za 4 bramki w Mediolanie. Na pewno zaatakują. Pokusiłbym się tutaj o jakiś over.
Kompletnie nie rozumiem tego stwierdzenia :-D. Za co będą chcieli się odegrać ? Za to , że wygrali z Kogutami 4:3 choć tak naprawdę powinno być 4:1 bo sami sobie są winni tych ostatnich dwóch goli strzelonych przez Bale&#39;a ? :p Teraz będzie raczej odwrotnie. Tottenham będzie atakował a Inter liczył na skromną zaliczkę , także jeśli chodzi o Inter to jak dla mnie to będzie powrót do defensywy, mecz typowo na remis.
Jeśli chodzi o mecz Barcelony to ciężko na chwilę obecną coś ciekawego znaleźć ale najrozsądniejszym typem wydaje się być &quot;Obie strzelą&quot; . Dobrze wiemy, że Kopenhaga w ostatnim meczu miała swoje szanse na strzelenie gola a teraz w Danii sądzę, że nie będą mieli nic do stracenia i przynajmniej jeden raz Valdes piłkę z siatki wyciągnie ;) Po meczu 5:0 z Sevillą sądzę, że może ich to tylko podbudować i pozytywnie nastawić do tego spotkania. Niewykluczone, że pomimo trudnego terenu zobaczymy tutaj na pewno więcej bramek niż ostatnio na Camp Nou. Na pewno ciekawie by było gdyby to Kopenhaga strzeliła pierwszego gola. Wtedy zapewne Barcelona rozpoczęłaby zmasowane ataki do których powiedzmy sobie szczerze Kopenhaga nie jest przyzwyczajona, zrobiłoby się trochę zamieszania i błędów w polu karnym Kopenhagi i grad goli murowany. Camp Nou to było miejsce gdzie Barca nie zagrała na maximum swoich możliwości a rywale wcale źle się nie zaprezentowali a Barca ich po prostu zlekceważyła troszkę.

lukasz80 88

lukasz80

Użytkownik
Z wtorkowych meczów najlepiej wygląda zwycięstwo Valencii,pomimo,że kurs nie jest wysoki.Dobrze wygląda także zwycięstwo lub remis Hapoelu,piłkarze z Izraela składu słabego nie mają,a i wiecznie przegrywać też nie będą,z grającą w kratkę Schalke powinni sobie poradzić.Mająca nóż na gardle Benfica też powinna odnieść zwycięstwo,gdyż jeżeli jeszcze marzy o wyjściu z grupy musi ten mecz wygrać,myślę,że wygra drużyna bardziej zdeterminowana.
Moje propozycje:
Valencia - Rangers Typ - 1 @ 1,40 @ Tobet ✅ 3-0
Hapoel Tel Aviv - Schalke 04 Typ -1X @ 1,77 @ Tobet ✅ 0-0
Benfica - Lyon Typ -1 DNB @ 1,60 @ Tobet ✅ 4-3
Edit : Kto posłuchał ten zarobił

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Bursaspor-Manchester United (roznica zwyciestwa)
typ; Manchester 2 bramkami
4.75
Bet365
Analiza
Jutro w spotkaniu 4 kolejki fazy grupowej ligi mistrzow turecki bursaspor zagra na wlasnym stadionie z manchesterem united . Druzyna z Turcji w tej edycji ligi mistrzow nie zdobyla jeszcze ani jednego punktu , co wiecej nie zdobyla nawet jednej bramki! , tracac az szesc!! Wyraznie Bursaspor odstaje poziomem od innych zespolow grupy C . W United Manchester wygral skromnie , bo 1-0 , lecz szans do wiekszego zwyciestwo bylo sporo . Widac , ze Manchester po dosyc slabym poczatku sezonu gra coraz lepiej . Zespol Sir Alexa Fergusona wygral cztery , ostatnie spotkania .
30/10-10 Premier League Man Utd vs. Tottenham 2:0
26/10-10 Carling Cup Man Utd vs. Wolverhampton 3:2
24/10-10 Premier League Stoke vs. Man Utd 1:2
20/10-10 Liga Mistrzów, Grupa C Man Utd vs. Bursaspor 1:0
Buraspor rowniez w lidze nie blyszczy . Sposrod czterech ostatnich spotkan wygral zaledwie jedno , trzy inne remisujac . Manchester United jest oczywistym faworytem tego spotkania . Kazdy inny wynik niz zwyciestwo Manchesteru bedzie spora niespodzianka .

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Rubin - Panathinaikos nie kombinuj z bramkami tylko zagraj na czystą 1.Rubin grał w piątek mecz ligowy więc siły zregenerowane(Martins 45 minut, Bystrov 70minut).Panathinaikos wygrał 2-1 z Olympiakosem przegrywając 0-1 więc już na samą myśl o scenariuszu można się domyślić że było &quot;ciśnienie&quot; więc mogą być nieco wymęczeni(grał pierwszy skład).Czyli reasumując &quot;kondycha&quot; na ✅ Rubina.Dodając do tego własne boisko i warunki panujące o tej porze w Rosji Panathinaikos już na starcie ma nie za ciekawie.Jak również dobrze pamietamy Rubin już nie takie zespoły jak Panathinaikos w Champions League ma na rozkładzie.
A czemu nie 0-1 bramki??
No bo niech zaczną od ataków i niech coś wpadnie na początku i robi się nerwówka.Jakiś karny i jest po wszystkiemu.Sam osobiście nie lubię grać underów czy przedziałów może i Ci to wejdzie ale tak naprawdę warto jak czysta 1 wydaję się być najlepszym rozwiązaniem?

Otrzymane punkty reputacji: +2
nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
W drugim spotkaniu tej grupy faworytem wydaja sie gracze Werderu. Nic bardziej mylnego, kurs na nich jest przesacowany, ot co. Po tym co ostatnim czasy pokazuje defensywa Bremenczykow sadze, ze nawet trampkarze byliby w stanie im cos strzelic. Co dopiero profesjonalisci z Enschede, ktorzy w ostatniej kolejce nie pozwolili sobie strzelic gola w Eindhoven, co jest naprawde sporym osiagnieciem. W meczu z Niemcami na pewno nie beda na straconej pozycji i przy ich uwaznej grze w obronie oraz skutecznej w ataku beda w stanie wywiezc nawet 3 pkt. Wystarczy w koncu zmusic obrone gospodarzy do bledu, o co nie bedzie trudno. Stad tez moje typy na to spotkanie to: Twente strzeli i Twente +1,5.
Ja również nie wiem dlaczego taki niski kurs na Werder. Obok Borusii Moenchengladbach to właśnie Werder stracił najwięcej bramek w lidze i to właśnie oni przegrywali do 90 minuty 1:3 z Norymbergą, która do tego meczu miała bilans na wyjazdach 0-3-2 i nie strzelała na obcych obiektach dużo bramek. Mnie osobiście zadziwia postawa Mertesackera który nie potrafi pochytać środka obrony. Wiele błędów popełnia on na współę z Prodlem. Brakuje Boenischa ale na ten czas moim zdaniem wiele by nie zmienił. Jedynym plusem może być ciąg Werderu do przodu. W dobrej formie strzeleckiej jest Hugo Almeida ale czekam na takie porządne przebudzenie Pizarro. Może nastąpi ono w jutrzejszym meczu?
Twente niesione zwycięstwem nad PSV. Drużyna która również przeważnie coś ukuje z przodu. &quot;Baczną&quot; uwagę obrońcy muszą zwrócić na Janssena który wg. mnie najlepiej porusza się po boisku z trójki - de Jong, Janssen, Janko, nie ujmując umiejętnościom Ruiza.
Propozycje:
Obie strzelą @ ok. 1.60zł
+ popieram typ Cozmo: Twente(+1,5) @ ok. 1.40zł i co szłoby w parze z 1 typem - Twente strzeli ok. 1.50zł!

K 23

kajzer

Użytkownik
Bursaspor - Manchester Utd

Typ:2
Kurs:1.65

Po dwu tygodniowej przerwie znowu powracają emocje związane z rozgrywkami ligi mistrzów. Tym razem spośród wtorkowych meczy wybrałem pojedynek pomiędzy tureckim Bursasporem a Manchesterem Utd. Gospodarze już praktycznie stracili szansę na awans z grupy ponieważ nie zdołali jeszcze zdobyć żadnego punktu mało tego nie zdobyli jeszcze nawet gola. Pokazuję to najlepiej, że turecka drużyna gra w tych rozgrywkach bardzo słabo. Goście natomiast są zdecydowanymi faworytami tego meczu ponieważ są znakomitą drużyną to nie powinni mieć żadnych kłopotów z odniesieniem zwycięstwa a kurs wystawiony przez bukmacherów jest naprawdę kuszący. W dodatku jestem przekonany, że Anglicy podejdą do tego meczu bardzo poważnie i będą chcieli za wszelką cenę wygrać ponieważ po nieoczekiwanym remisie z Glasgow Rangers teraz bardzo potrzebują punktów a gdzie łatwiej będzie im je zdobyć jak nie w meczu z ostatnią drużyną w grupie. Myślę, że warto postawić na to spotkanie bo goście są murowanym faworytem i każdy inny wynik niż zwycięstwo Manchesteru będzie olbrzymią sensacją.

sedek 36

sedek

Użytkownik
piłka nożna, Liga Mistrzów , godz. 20.45
Spotkanie:Bursaspor - Man U
Typ:Manchester Utd wygra, a liczba goli zdobytych łącznie w meczu wyniesie ponizej 2,5
Kurs:2,7
Bukmacher: GameBookers
Analiza:
Jutro w Turcji zostanie rozegrane bardzo ciekawe spotkanie. Zmierzą się ze sobą 2 drużyny które w tym sezonie nie zbierają zbyt dobrych opinii. A mianowicie: Bursaspor, który w tej edycji Ligi Mistrzów nie zdobył jeszcze bramki, oraz Manchester United, który (jak sądzą eksperci) jest w lekkim kryzysie.
Wydaje mi się że w tym meczu 3 punkty wywalczą piłkarze z Anglii. Ferguson tym meczem chce sobie zapewnić awans z grupy. Zbliża się bardzo ciężki kalendarz dla Diabłów więc mając awans w kieszeni będzie łatwiej rotować składem. Bo w LM będzie mógł zagrać skład rezerwowy a kluczowi piłkarze będą sobie odpoczywać na ważne ligowe mecze. Ferguson w ostatnim wywiadzie mówił:
– Wolę zabrać ze sobą silny skład, aby być pewnym, że przybliżymy się do awansu do kolejnej fazy – mówi sir Alex Ferguson pytany o piłkarzy, których zamierza zabrać do Turcji.
– Jeśli wygramy, to będziemy mieli dziesięć punktów i praktycznie zapewniony awans do kolejnej rundy. W ten sposób patrzę na to spotkanie.
– Nie zabiorę piłkarzy, co do których będę miał wątpliwości odnośnie ich stanu zdrowia. Wszystko wskazuje jednak na to, że nikomu nic nie dolega.
Z wypowiedzi trenera Czerwonych Diabłów, wywnioskować można że interesuje ich tylko zwycięstwo.

Kadra United, która wybrała się do Turcji:
Van der Sar, Amos, Kuszczak; Evra, Brown, Vidic, Smalling, Rafael, Fabio, O&#39;Shea; Eikrem, Scholes, Obertan, Bebe, Fletcher, Carrick, Park, Nani; Berbatow, Hernandez.

Podsuwowując, liczę na zwycięstwo Manchesteru, ale nie wiekkie, góra 1:0, 2:0.

ps. do analizy użyłem, paru cennych informacji od forumowicza konrad140

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ja osobiście na jutro widzę 2 takie typki po kursie łącznym 1,64:

1. ⚽
FC Kopenhaga - FC Barcelona --&gt; 2 - 1,40 ⛔⛔⛔
// w 91 minucie słupek Pedro...
Kopenhaga póki co w tej edycji zadziwia. Chyba nikt nie przypuszczał, że po 1wszych 3 kolejkach drużyna z Kopenhagi będzie miała zdobytych 6 pkt. Wiadomo, że dla nich to bardzo ważny mecz, ale można powiedzieć, że swoje w tej edycji już wykonali...Co prawda przewaga punktowa nad 3cią i 4tą drużyną jest dość spora, ale tylko zwycięstwo powoduje, że Barcelona w znacznym stopniu przybliża się do awansu. Nie sądzę zatem, żeby Barca zremisowała ten mecz...O porażce nawet nie pisze. Dodatkowo ostatnia kolejka to pogrom Sevilli 5-0, a w ostatnich 4 spotkaniach bilans bramkowy Barcelony to 11 strzelonych bramek i 0 straconych...Wszystko wskazuje na pewne zwycięstwo Barcelony, która jest w dużej formie.
2. ⚽ Bursaspor - Manchester United --&gt; X2 - 1,17 ✅✅✅
Można powiedzieć, że dla Bursasporu rozgrywki Ligi Mistrzów się zakończyły...3 mecze, 0 punktów i 0 strzelonych bramek przy 6 straconych. Debiut w Lidze Mistrzów dość brutalnie sprowadził Turków na ziemię. Pewnie będą chcieli się godnie zaprezentować w rundzie rewanżowej. Być może zechcą powalczyć o Ligę Europejską, ale nie sądzę, że dadzą radę. Manchester będzie chciał sobie zapewnić w tym spotkaniu spokojne prowadzenie w grupie. A są w dość dobrej formie mimo braku Rooneya. Ostatnie 6 spotkań to 2 zwycięstwa Manchesteru i 2 remisy. Dla asekuracji zagrałem z X, bo Turcja to jednak zawsze gorący teren i zawsze może być ten 1wszy raz w postaci 1 punktu :]

warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
Co do meczu Benfica-Lyon to w drużynie Lyonu nie zagra Lisandro, Toulalan, Makoun, Delgado. po kontuzji prawdopodobnie wystąpi Bastos.
W dziewięciu spotkaniach europejskich rozgrywek UEFA u siebie z zespołami z Ligue 1 Benfika wygrała pięć, a cztery zremisowała. W czterech ostatnich spotkaniach w Portugalii Lyon przegrał dwa razy, a wygrał tylko raz. W sezonie 1995/96 w pierwszej rundzie Pucharu UEFA Lyon pokonał SC Farense 1:0.
Dla Benfiki mecz o być albo nie być.
BENFICA -LYON
benfica win
BETCLIC 2.15

groven 2,2K

groven

Forum VIP

Wynik: 0:3
TYP:
2
Kurs: (1.75)
Betgun
---------------------------------
TYP: under -2,5 gola
Kurs: (1.70)
Betgun

Spotkanie którego drużyna z Anglii nie powinna przegrać. Nie ma co ukrywać że siła ofensywna jest nadszarpnięta i ciężko będzie przychodziło zdobywanie goli przez przyjezdnych. Man. United będą musieli ponownie poradzić sobie bez kontuzjowanych Wayne’a Rooneya, Ryana Giggsa, Antonio Valencii i Andersona. Do Turcji nie wyleciał także Rio Ferdinand. Zdaniem dziennikarzy nie ma to jednak związku z żadnym urazem. Angielski defensor otrzymał bowiem kilka dni wolnego. Pod jego nieobecność na środku obrony wystąpi Chris Smalling. Niemal pewne jest, że między słupkami wystąpi natomiast Tomasz Kuszczak. Ale mimo wszystko wygrana powinna być po ich stronie. Turcy na wyjście z grupy raczej już nie liczą, to jednak na pewno chcieliby z honorem pożegnać się z Ligą Mistrzów. A honorem będzie dla nich nie przegrać dużą ilością bramek. Dlatego zmasowana obrona gospodarzy oraz fakt iż Manchester zagra tylko jednym wysuniętym napastnikiem z przodu nie będzie owocowało małą ilością bramek w tym spotkaniu.
Typ:Manchester Utd wygra, a liczba goli zdobytych łącznie w meczu wyniesie ponizej 2,5
bardzo spodobał mi się ten typ i uważam, że ma dusze szanse na powodzenie.
Buraspor rowniez w lidze nie blyszczy. Sposrod czterech ostatnich spotkan wygral zaledwie jedno , trzy inne remisujac
Skoro w lidze nie błyszczy to wątpię żeby błyszczał w Lidze Mistrzów, tym bardziej w spotkaniu w którym gra jedynie o honor i to w dodatku z jedną z najsilniejszych drużyn Europy..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom