Wczoraj
LM dała zarobić zobaczymy jak to będzie dzisiaj bo w moim odczuciu mamy dziś gorsze mecze. Pod lupę przygotowałem sobie 4 spotkania i oczywiście we wszystkich przyglądam się rzutom rożnym ????
CSKA Moskwa - Roma. Mecz dość ciekawy jedni jaki drudzy mają o co powalczyć ???? ale nie o tym miałem pisać. Co do Gospodarzy średnia ilość wykonywania rzutów rożnych na 5 ostatnich spotkań to 5,6 natomiast Goście średnio na 5 ostatnich spotkań wykonywali 4,6 rzutów rożnych. Przyglądając się poprzedniemu spotkaniu tych drużyn widzimy, że linia proponowana przez mnie została przebita przez samych Gospodarzy. Czy liczę na powtórkę ? Nie wiem. Wiem, że CSKA ma o co walczyć i na pewno będą atakować co za tym idzie będzie dużo okazji do rzutów rożnych, nie wiem z jakim nastawieniem przyjechała Roma ale na pewno nie będą chcieli oddać pkt więc zapowiada się ciekawy mecz. Jednak uważam, że większość rzutów rożnych będzie znów należało do CSKA.
Bayern Monachium - AEK Ateny. Faworyt raczej znany mimo, że w lidze nie idzie najlepiej nie wierze, że odpuścili by sobie
LM. Szybko o rzutach rożnych Gospodarze jak dla mnie maszynka do rzutów rożnych na ostatnie 5 spotkań średnio wykonywali 9,6 rożnych a Goście natomiast na 5 spotkań średnio 2,8 więc marnie. Krótko uważam, że pełna kontrola Bayernu na boisku puls dużo ataków może dać dużo rożnych liczę na chociaż 10 a AEK może wyprowadzi ze 2 kontry i może uda im się wydrapać max 2 rzuty rożne.
Lyon - Hoffenheim. Jak dla mnie mecz wielkiej niewiadomej. Ale nie mi to oceniać ja się przyglądam tam gdzie trzeba ???? Gospodarze średnio na 5 ostatnich spotkań wykonywali średnio 4,8 rożnych a Goście 6,4. Jak ja to dziś widzę ? Gospodarze u siebie grają dobrze bo na 8 spotkań przegrali tylko raz i więcej rożnych średnio zdobywają u siebie więc liczę tutaj na ich ataki ale z drugiej strony Goście nie przyjechali oddać pkt i oni są też taką "rogową" drużyną więc uważam, że to Gospodarze mogą próbować narzucać tempo jednak Goście będą prowadzić w statystyce rzutów rożnych.
Manchester City - Szachtar Donieck. Ostatni na dziś, i chyba też znamy faworyta. Kolejny przykład maszynki do rzutów rożnych mowa oczywiście o Gospodarzach którzy średnio na 5 ostatnich spotkań wykonali 7 rożnych Goście również wykręcili średnią 7 rożnych jednak troszkę inny poziom ligi. Gospodarze nie raz i nie dwa pokazywali że są w stanie wykręcać overy sami a tutaj liczę na jakieś 7-8 rożnych Gospodarzy i przy odrobinę szczęścia na 2-3 Gości.
Podsumowując moje propozycje:
CSKA Moskwa - Roma
Typ główny: + 9,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.54
Typ poboczny: + 10.5 rzutów rożnych @1.91
Typ poboczny: CSKA + 4,5 rzutów rożnych @1.76
Typ poboczny: CSKA wykona więcej rożnych @2.55
Bayern Monachium - AEK Ateny
Typ główny: + 10.5 rzutów rożnych
Kurs: 1.81
Typ poboczny: + 11,5 rzutów rożnych @2.33
Typ poboczny: Bayern + 8,5 rzutów rożnych @2.03