>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - środa 03.11.2010

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
MILAN - REAL
Typ : Milan lub X @ 1,725 Pinnacle ✅2:2

Na początek powiem, że jestem zaskoczony kursem pozytywnie oczywiście. Na DNB się nie decyduje bo możliwy nawet bardzo jest remis wg mnie. Czym to argumentuje ?
- wątpie by Real tak wszystko sobie wygrywał łatwo i przyjemnie
- Na San Siro z Milanem Realowi w dotychczasowych grach nie szło zbyt dobrze, poza 1:1 sprzed roku aż 5 porażek i bilans bramek 13-2. Wiem, że to tylko dodatek, ale dla mnie czasem pomocny :wink:
- Milan u siebie z hiszpańskimi zespołami 10-3-5
- Real w Italii 4-6-17
- Ponadto wiele smaczków związanych z osobą Mou i meczami przeciwko Milanowi, ale nie będe już tego pisał.

Jeżeli idzie o składy to Ronaldinho, Thiago Silva, Zambrotta i Ambrosini wracają po absencjach z ostatnich spotkań.
Real bez większych strat, które jakoś by odczuł bo od dawna gra bez Kaki, Garaya, gago czy Lass Diarry.

A jako ciekawostke dodam, ze sędziował mecz będzie Howard Webb.

AC MILAN: Abbiati; Zambrotta , Nesta, Thiago Silva [Sokratis], Antonini; Boateng, Pirlo, Seedorf [Gattuso]; Pato, Ibrahimovic, Ronaldinho.

REAL MADRYT: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; C. Ronaldo, Di Maria, Özil;, Higuain.

BASEL - ROMA
Typ ; Oba strzelą ? TAK @ 1,55 Tobet ✅2:3

Bo Szwajcarzy i Roma to zespoły z ciągiem na bramke. Roma może i bez Tottiego, Mexesa, Pizarro, Taddei czy Adriano to jednak są Boriello, Vucinic i de Rossi. Mecz niezwykle wazny dla obu stron więc wymiana ciosów gwarantowana.

CLUJ - BAYERN M
Typ : Under 2,5gola @ 1,952 Pinnacle ⛔0:4

Pierwszy mecz może i skończył się 3:2 dla Bawarczyków, ale tam to Cluj strzelił 5 bramek! Dwa samobuje i raz nastrzelono poprostu Gomeza w noge i piłka wpadła do bramki. Widząc &quot;popisy&quot; i brak jakiegokolwiek pomysłu na rozpracowanie obrony w meczu z Freiburgiem w piątkowym meczu Bundesligi śmiem twierdzic, że dzisiaj będzie jeszcze ciężej o gole. Dodatkowo Bayern dzisiaj tylko z jednym napastnikiem Mario Gomezem.

W Bundeslidze na wyjazdach tylko 2 strzelone gole! Jeżeli van Buyten z Demichelisem nic nie zrobią głupiego w tyłach to typ sądze, że warty ryzyka. Mueller kompletnie zagubiony. Jedynie jakiś stały fragment gry jak rożny w meczu z Freiburgiem czy zryw Schweinsteigera moze pokrzyżowac szyki wg mnie.

CLUJ : Stancioiu - Tony, Cadu, Hugo Alcantara, Rada - Rafael, Dica, Tomas Costa, Culio - Traoré, Bjelanovic

BAYERN : Butt - Lahm, van Buyten, Demichelis, Pranjic - Ottl, Tymoshchuk - T. Müller, Schweinsteiger, Kroos - Gomez

Ciekawie też wygląda X2 na Brage✅0:1 bowiem Partizan w dotychczasowych wystepach w LM nie wygrał jeszcze spotkania, a uzbierało się ich 9.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Ciekawostką co do meczu jest fakt, iż Szachtar nie przegrał jeszcze meczu na swoim nowo wybudowanym obiekcie. Obie ekipy wygrały swoje ostatnie spotkania ligowe. Osobiście celował bym w obie strzelą bo zarówno Arsenal mimo braków w składzie ma zawodników którzy potrafią strzelać bramki (zwłaszcza Walcott) jak również Górnicy będą chcieli zrewanżować się za 5:1 w pierwszym meczu. Atut własnego terenu też może odegrać ważną rolę tym bardziej że The Gunners nie muszą na siłę tego meczu wygrać.

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Piłka nożna, Liga Mistrzów, 20:45
AC Milan - Real Madryt
Typ: ht/ft 2/2
Kurs: 4
Betfair
4 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów. W najciekawszym spotkaniu zmierzą się zespoły AC Milan i Realu Madryt. Drużyny te spotkały się ze sobą 2 tygodnie temu w Madrycie i pewnie wygrał hiszpański zespół 2:0. Milan do tej pory na koncie w Lidze Mistrzów ma 4 punkty (zwycięstwo 2:0 u siebie z Auxerre, remis 1:1 z Ajaxem na wyjeździe i wspomniane 0:2 z Realem) i o awans walczyć będzie prawdopodobnie do ostatniej kolejki z holenderskim zespołem. Real ma na koncie komplet punktów (2:0 z Ajaxem u siebie, 1:0 z Auxerre na wyjeździe i 2:0 z Milanem u siebie) i awans jest już tylko o krok... Jeśli chodzi o rodzime ligi, to Milan zajmuje 3 miejsce, 5 meczów wygranych, 2 remisy i 2 porażki, bilans bramek 14:8, u siebie 3 zwycięstwa, remis i porażka, bilans bramek 10:4. Real w lidze hiszpańskiej lideruje z 7 zwycięstwami na koncie oraz 2 remisami, bilans bramkowy 25:5, na wyjeździe 3 zwycięstwa i 2 remisy, bilans bramkowy 9:3. Jeśli chodzi o ostatni mecz to Milan przegrał u siebie w lidze z Juventusem 1:2, a Real pokonał na wyjeździe Hercules 3:1. Różnica zasadnicza pomiędzy tymi drużynami to trenerzy, gospodarzy trenuje Massimiliano Allegri, który nie ma na koncie wielkich sukcesów, można by wręcz rzec że praca w tym wielkim klubie to jego dotychczasowe największe osiągnięcie. Natomiast Real na ławce trenerskiej ma jednego z najlepszych w tym fachu - Portugalczyka Jose Mourinho. Oba zespoły w Lidze Mistrzów w ostatnich latach nie nadawały tonu, Milan grał zbyt ofensywnie a Real zbyt ofensywnie. Obecnie sytuacja ta ma się zupełnie inaczej, zespół dzisiejszych gospodarzy to dla mnie taki zlepek zawodników nie będących tak naprawdę drużyną, łatwo zauważyć można brak zgrania w tym zespole, wolno przeprowadzane akcje ofensywne, a właśnie piłkarzy ofensywnych w tym zespole co niemiara, jednak na boisku tacy piłkarze jak: Ibrahimović, Inzaghi, Pato, Robinho, Ronaldinho, nie pokazują tego na co w dobrym, rozumiejącym się zespole stać ich. Do tego dochodzą problemy z obroną, która nie jest monolitem, pojedynczy zawodnicy odbiegają od siebie poziomem umiejętności. Na przeciw Milanu stanie zespół Realu Madryt, klub ten jest niepokonany od 10 kwietnia (kiedy to przegrali w lidze z Barcą). W tym sezonie zespół ten zupełnie zmienił swe oblicze, z drużyny która o wiele lepiej prezentowała się w ofensywie, Jose Mourinho stworzył zespół z bardzo solidną formacją defensywną, jest to teraz pełnowartościowy zespół, z świetną organizacją gry. Uważam, że pomimo już bardzo klarownej sytuacji w tabeli Mourinho będzie chciał akurat na San Siro pokazać się z jak najlepszej strony, do tego na pewno chce by dzięki takim meczom, zwycięstwom na terenie gdzie nie jest to łatwe chce pokazać drużynie że można wygrywać z wielkimi. W ekipie gospodarzy nie zagrają dzisiaj: Oddo, Ambrosini i Jankulovski, a od pierwszej minuty nie wiadomo czy wystąpi Ronaldinho, w ekipie gości: Garay, Gago, Kaka i Diarra. Dla mnie faworytem tego spotkanie jest Real, jeśli Milan rozpocznie tak słabo to spotkanie jak poprzednie w tej edycji LM to Real szybko może udowodnić swoją wyższość nad rywalem.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Szachtar Donieck-Arsenal Londyn
typ; 2/2
4.60
Unibet
Analiza
Dziś w spotkaniu 4 kolejki fazy grupowej ligi mistrzow szachtar donieck na wlasnym boisku spotka sie z Arsenalem londyn . Arsenal po trzech spotkaniach ma na swoim koncie komplet punktow . Szachtar wygral natomiast dwa mecze i jedno przegral , wlasnie z ekipa Kanonierow . Arsenal pokonal ukraincow na Emirates Stadium az 5-1. Londynczycy byli w tym spotkaniu wyraznie lepsi od graczy z Doniecka , Szachtar nie mial w tym meczu nic do powiedzenia . Arsenal by zapewnic sobie awans do dalszej fazy musi dzis wygrac , Londynczycy napewno beda chcieli zapewnic sobie awans juz w tym spotkaniu , by oszczedzac sily w kolejnych meczach . Londynczycy bardzo dobrze prezentuja sie ostatnimi czasy. Kanonierzy wygrali ostatnie 5 spotkan .
30/10-10 Premier League Arsenal vs. West Ham 1:0
27/10-10 Carling Cup Newcastle vs. Arsenal 0:4
24/10-10 Premier League Man City vs. Arsenal 0:3
19/10-10 Liga Mistrzów, Grupa H Arsenal vs. Shakhtar Donetsk 5:1
16/10-10 Premier League Arsenal vs. Birmingham 2:1
Mysle , ze Ukraincy po ciosie jaki doznali w Londynie nie podniosa sie i nie beda w stanie nawiazac walki w dzisiejszym spotkaniu . Sadze , ze Arsenal prezentuje na tyle dobra forme , ze bedzie w stanie dzis siegnac po 3 oczka .

lighter 573

lighter

Użytkownik
Spotkanie: Shakhtar Donetsk - Arsenal FC
Typ: Strzelec w dowolnym czasie - Marouane Chamakh
Kurs: 2,50
Bukmacher: Betsafe
Analiza: Dają taki kurs to trzeba spróbować. Dzisiaj na stadionie Szachtara w Doniecku tamtejszy klub podejmie Arsenal Londyn w ramach 4. kolejki Champions League. Arsenal z kompletem punktów jest liderem grupy. Imponujący jest bilans bramek londyńskiej ekipy: 14-2. Szachtar zaś z 6 punktami zajmuje 2. miejsce w grupie z bilansem bramek 5-5. Poprzedni mecz między tymi drużynami odbył się 2 tygodnie temu, a w nim Arsenal rozgromił Szachtar 5-1 na własnym stadionie. Dzisiaj nie spodziewałbym się tak okazałego zwycięstwa The Gunners, bo jak wiadomo Ukraina to ciężki teren, ale stawiam na pewne zwycięstwo gospodarzy, którzy będą chcieli sobie zapewnić awans do kolejnej fazy Ligi Mistrzów. Arsenal w tym sezonie jak widać więc w bardzo dobrej dyspozycji strzeleckiej. Chamakh, Arshavin czy Nasri nie raz już pokazali, że potrafią strzelać bramki. Z drugiej strony w bramce Arsenalu coraz lepiej spisuje się Łukasz Fabiański, co niewątpliwie nas Polaków powinno cieszyć. Jak dla mnie Arsenal dzisiaj pewny win. Ostatnie 5 spotkań Arsenalu to zwycięstwa, jestem przekonany, że dziś będzie 6. wygrana z rzędu, ponieważ pomiędzy oboma zespołami jest różnica co najmniej 2 piłkarskich klas. Na próżno szukać nazwisk o zbliżonym potencjale do Fabregasa, Arshavina czy Chamakha w składzie Szachtara. Ja zaś skupię się na wytypowanie strzelca w dowolnym czasie meczu. Myślę, że Chamakh coś ustrzelił. W tym sezonie w LM zdobył już 3 bramki.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Milan - Real
typ: over 10.5 rzutów rożnych
kurs: 1.70zł Ten mecz już wyczerpał swój limit analiz a i tak myślę że jeszcze ktoś dziś coś doda od siebie. W tym meczu skupiłbym się na rzutach rożnych. Obie drużyny wiele strzelają z dystansu. W ekipie Milanu tacy zawodnicy jak Ibrahimovic, Pato mają kopyto. Do tego dochodzą zawodnicy strzelający bardziej technicznie jak Ronaldinho czy Pirlo. W drużynie Realu Ronaldo, Xabi Alonso, Di Maria, Özil, Higuain również potrafią uderzyć na bramkę. Od strzału do rzutu rożnego jest nie daleko tym bardziej że w obu ekipach doświadczeni bramkarze. W pierwszym ich starciu padło 14 rr, w meczu Milanu z Juventusem sam Milan wznawiał z narożnika 8 razy a dla przykładu w meczu Auxerre - Real goście 6 razy. Przy otwartym meczu, jakiego się spodziewam, dopuszczając do myśli nerwówkę w ostatnich minutach Over jest bardzo prawdopodobny.

bombelkszo 49

bombelkszo

Użytkownik
Auxerre-Ajax 1 (draw no bet) 1,89

Jak wiadomo gospodarze tego meczu w Lidze Mistrzów jeszcze nie zapunktowali, przegrali wszystkie trzy mecze. Jak w fazie grupowej mają zdobyć z kimś punkty to na pewno będzie to Ajax Amsterdam, bo z Realem czy Milanem będzie zdecydowanie ciężej. Ostatnio złapali formę, dwa zwycięstwa ligowe. Powinni podtrzymać passę i ograć Ajax. Sądzę, że typ jest w miarę pewny.

Partizan B. - Braga 1 (draw no bet) 1,65

Podobnie jak wyżej, gospodarze bez punktu. Braga ostatni wyjazdowe spotkanie w Lidze Mistrzów to wielkie lanie od Arsenalu 0:6. Partizan zapunktuje w tym meczu.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
VS

Zilina – Olympique Marsylia under 2,5 1,70 Unibet

W czwartej kolejce Ligi Mistrzów w grupie F dojdzie do pojedynku pomiędzy Ziliną a Olympique Marsylia. Faworytem spotkania jest oczywiście drużyna z Lazurowego Wybrzeża. Nie wiedzie się jednak drużynie Didera Deschampsa zbyt dobrze w tej edycji europejskich pucharów. Po wygranej i dwóch porażkach z dorobkiem 3 punktów zajmują trzecie miejsce w grupie. Dziś mają wyśmienitą okazję, by odrobić stratę do Spartaka Moskwa, który w Londynie zmierzy się z tamtejszą Chelsea. Marsylczycy po kiepskim początku sezonu zaczęli grać trochę lepiej, aczkolwiek nie jest to szczyt marzeń. Ostatni mecz rozegrali 27 października w Pucharze Francji, gdzie wygrali z Guingamp 1-0. W miniony weekend odpoczywali, gdyż z powodu zbyt obfitych opadów deszczu ich mecz ze Stade Rennais dwukrotnie odwoływano. Mistrzowie Francji nie są drużyną zbyt bramkostrzelną w tej edycji LM. Ich bilans to 1-3. Zilina zaś bez punktów, okupuje ostatnie miejsce w grupie. Nie jest to niespodzianką, gdyż mało kto chyba wierzył, iż stać ich na walkę z pozostałą trójką. Gra defensywna i próba wykorzystania stałych fragmentów, które są ich groźną bronią – to według mnie scenariusz gry mistrza Słowacji na dzisiejszy mecz. Do tego dochodzi poprawna, choć nie do końca przekonująca gra Marsylii Nie wydaje mi się, byśmy w tym meczu mieli okazję obejrzeć zbyt wielu goli.

VS

Partizan Belgrad – Sporting Braga over 2,5 2,30 Unibet
Mecz o miejsce premiowane awansem do Ligi Europejskiej – tak trzeba chyba nazwać dzisiejszy pojedynek w stolicy Serbii. W Portugalii lepsi byli piłkarze Bragi, którzy wygrali 2-0. To było jednak na Estadio Municipal, gdzie Braga radzi sobie bardzo dobrze. Na wyjazdach idzie im zdecydowanie gorzej. Tracą sporo bramek, wyraźnie nie układa im się gra. Partizan natomiast na własnym terenie potrafi zdobywać bramki, co potwierdza regularnie w lidze. Jako że Partizan mam za nieobliczalną drużynę, odpuszczam typowanie na zwycięzcę, typ powyżej 2,5 zagram za to chętnie.

P 95

piotrek_

Forum VIP
Dzisiaj zapewne nie obejdzie się bez oglądnięcia meczu Milan - Real. Mecz jak dla mnie typowo na Under 2.5 choć wcale nie musi tak być. Ciężko jest ocenić kiedy Real lubi tracić i jednocześnie strzelać bramki przez co o over 2.5 wcale nie jest tak trudno. W dzisiejszym meczu obie drużyny a zwłaszcza Real wyjdzie w swoim najmocniejszym składzie. Tak naprawdę gdy Di Maria z Ronaldo są z przodu o atak nie musimy się martwić. Gorzej może być z obroną. Obrona Realu nie zawsze potrafi sprostać nawet najprostszym wyzwaniom. Milan natomiast też nie zawsze gra tak jak się od nich wymaga. Mecz jak dla mnie może obfitować w sporo fauli i to przede wszystkim może sprzyjać kartkom. Howard Webb z jednej strony potrafi zachować się jak należy i potrafi kontrolować sytuację na boisku i nie dawać kartek ale są takie mecze w których po prostu jest to konieczne.

Massimiliano Allegri twierdzi, że ma wszystko co potrzebne aby pokonać Real. Osobiście mnie te słowa nie przekonują . Dzisiejszy mecz owszem sądzę, że będzie bardziej pod dyktando gospodarzy ale pod warunkiem, że Milan nie przestraszy się Ronaldo , Ozila czy Di Marii i ogólnie całego zespołu. W poprzednim meczu wyglądało to dosyć śmiesznie i niestety nie radzili sobie kompletnie, Real szybko zapunktował, wykorzystał roztargnienie Milanu po golu na 1:0 i potem już było po zawodach. Czy na San Siro będzie podobnie? Sądzę, że nie aż tak jak było na Bernabeu ale co do tego , że będzie sporo walki w środku pola i raczej mało bramek nie mam wątpliwości. Mourinho w wywiadzie stwierdził, że wszystkie drużyny Włoskie są bardzo dobrze zgrane taktycznie i na to należy uważać a zwłaszcza przeciwko Milanowi. Jeśli uda się przeciwnikom narzucić swój styl gry może być bardzo ciężko, dlatego dzisiaj na San Siro, Mourinho postara się wpierw utrudnić Milanowi realizację założeń taktycznych by wybić ich z rytmu a potem skutecznie zaatakować co wcale nie musi przyjść łatwo a tu z kolei nasuwa to typ Brak gola przed 29:00 min.

Typy:
Under 2.5 -- @ 1.85 -- Bet365
Brak gola przed 29:00 min
-- @ 1.83 -- Bet365

sedek 36

sedek

Użytkownik
20:45 piłka nożna, Liga Mistrzów
Chelsea-Spartak
typ: Chelsea-1,5
kurs: 1.84
Centrebet

Mecz w ramach 4 kolejki Ligi Mistrzów. Chelsea podejmie na Stamford Bridge Spartak Moskwa. Faworyt w tym meczu jest,
zdecydowany i jest nim drużyna gospodarzy. A dlaczego? Wystarczy tylko spojrzeć na ostatnie wyniki. Chelsea w lidze radzi
sobie znakomicie (8-1-1), a u siebie to już w ogóle rewelacyjnie: 5 zwycięstw, komplet punktów i bilans 16:0.
W Lidze Mistrzów również spisują sie wyśmienicie. W pierwszej kolejce wygrana z Zylina na wyjezdzie 4:1, 2:0 u siebie z
Marseille i 2:0 na Spartaku 2 tygodnie temu.
Spartak wygrał z Marseille 1:0 po samobójczym trafieniu Azpilicueta w końcówce meczu. Wygrali także z Zyliną 3:0.
Spartak zagra bez Ari, Parshivlyuka ,Bazhenova, Kombarova. Tak więc są znacznie osłabieni.
Chelsea zagra najprawdopodobniej w ustawieniu 4-3-3
Ivanovic --- Terry --- Alex --- A.Cole
Essien --- Mikel --- Zhirkov
Kalou --- Drogba --- Anelka

Myślę że przy tak ofensywnym ustawieniu dadzą radę strzelić co najmniej 2 bramki.

dino3k 8

dino3k

Użytkownik
Spotkanie: Zilina – Olympique Marsylia
Typ: Zilina strzeli bramkę NIE
Kurs: 2,10
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Kierując się statystykami to typ powinien wejść na 100 % no ale w sporcie różnie bywa. Zlina w 3 meczach fazy grupowej zdobyła tylko jedną bramkę, u siebie w spotkaniu z Chelsea gdzie przegrywali już 4;0 i Londyńczycy odpuścili pewnie sobie trochę. Straciła 8 bramek strzelając tylko 1. Również dorobek Marsylii nie wygląda najlepiej tylko 1 bramka zdobyta właśnie z MSK Zilina i 3 stracone. Goście początek sezonu mieli bardzo trudny ale wydaje mi się że rozkręcają się. Dodatkowo uważam że mają bardzo solidną obronę a Zilina poziomem przypomina Poznańskiego Lecha i nie ma kim straszyć w ataku. Dodatkowo Olympique Marsylia jest o wiele bardziej klasowym zespołem niż słowacki zespół.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Wiele czynników wpływa na postawę poszczególnych zespołów na tym etapie rozgrywek Ligi Mistrzów. Dla kilku drużyn będzie to mecz o awans, dla innych o zachowanie szans na awans, jednak wszędzie Champions League to wielkie piłkarskie święto i będzie to dziś widać na stadionach. Proponuje kilka typów (singli) przy których podaje stawki 2 lub 1j.

AC Milan - Real Madryt 2 @ 2.25
2j ⛔
Szlagierowym spotkanie zostanie rozegrane w Mediolanie. Mourinho niesamowicie poukładał Real Madryt, nie spodziewałem się, że tak szybko nowi piłkarze wkomponują się w jego taktykę, jak widać wiedział kogo kupuje. Milan też mocno wzmocniony, wreszcie w czołówce Serie A, ale mimo wszystko brakuje im jeszcze trochę do maksimum formy. Mourinho nie ma nic do stracenia w Mediolanie i na pewno będzie chciał zabłysnąć przed światem (mecz transmitowany będzie do wielu krajów) i w wielkim stylu zapewnić sobie awans do 1/8 finału. Real praktycznie cały czas gra podobną 11, młodzi gracze szybko się zgrali i powoli zaczyna widać efekty. Nie myślałem tak przed sezonem, ale teraz wydają mi się być głównym faworytem całych rozgrywek. Mocny skład, wszyscy gracze wkomponowali się w zespół, solidnie wygląda obrona, brakuje piłkarzy starszych, ale wszyscy i tak są niesamowicie doświadczeni. Myślę, że to będzie otwarty mecz, a faworytem w takiej grze jest dla mnie Real. Dlatego taki kurs wydaje mi się bardzo atrakcyjny.
Chelsea Londyn - Spartak Moskwa (+1) 1 @ 1.68 2j ✅
Londyńczycy wygrali 2:0 w Rosji, są w formie od dłuższego czasu, a gdy wygrywają to na ogół wysoko. Cały czas stwarzają mnóstwo sytuacji. Dziś powinni sobie w dobrym stylu zapewnić awans, myślę że mecz zakończy się wynikiem co najmniej 3:0.
Auxerre - Ajax Amsterdam X2 @ 1.49 2j ⛔
Ajax pokazał kawałek dobrej piłki w Amsterdamie, teraz ciężki wyjazd do Francji. Uważam jednak że mają dużo lepszą drużynę i są świadomi, że przegrana w tym meczu może im zamknąć drogę do 1/8 finału. Francuzi są solidni w defensywie, dlatego możliwy jest remis. Uważam jednak że Ajax ma duże szanse na wygraną.
Basel - Roma 1X @ 1.43 1j ⛔
Roma ostatnio bez formy, drużyna z Bazylei natomiast odwrotnie. Wygrana w Rzymie ich pobudziła i dziś przy gorącym dopingu znów powalczą o 3 punkty. Nie wierze w wygraną Romy na tak ciężkim terenie w tej formie...
Cluj - Bayern Under 2.5 @ 1.90 1j ⛔
Bayern jak wiadomo osłabiony w ofensywie, dlatego podstawą w ich grze jest solidna defensywa. Cluj też nie słynie z fajerwerków, to dobrze poukładana drużyna, która w tym meczu będzie pewnie wyczekiwała na swoje szanse. Powinien przesądzić jeden gol.
Shakhtar Donetsk - Arsenal Londyn 1X @ 1.45 1j ✅
Arsenal ostatnio nie gra już tak wspaniale. Na wyjazdach mają sporo problemów ze strzelaniem bramek nawet w Premier League, a wiadomo że piłkarze Kanonierów zawsze słabo radzili sobie na wschodzie. Szahtar mocny, przegrali w Londynie, teraz udowodnią że u siebie są zupełnie inną drużyną.
Zilina - Marsylia 1X @ 2.20 1j ⛔
Żylina na razie w LM słabo, ale trzeba w końcu udowodnić coś przed własną publicznością. Możliwe że to ostatnia szansa, a teoretycznie to mecz w którym muszą powalczyć choćby o Ligę Europejską. Doping na Słowacji będzie dużym atutem i Francuzi mogą mieć problem z przywiezieniem do domu kompletu punktów.
Wszystkie kursy by Besafe Suma stawek: 10j Suma wygranych: 4.81j
Zysk/Strata: ⛔ 5.19j
Jak widać liczę dzisiaj na niegościnność gospodarzy :razz:​

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Auxerre vs Ajax Ajax over 1.5 gola, 2.50 Bet365 2/10 ⛔ 2:1 ???? Brawo Auxerre ;)
Ajax jest bardzo bramkostrzelną ekipą. W lidze zdobyli już 33 gole, w LM niestety nie podtrzymują takich statystyk, ale jest to wytłumaczalne - presja i kilka innych argumentów, ale tego akurat każdy sam się domyśli. Przechodząc do sedna, Auxerre dzisiaj ma tak naprawdę mecz ostatniej szansy jeśli chce o cokolwiek powalczyć. Nie wątpię, że strzelą gola, może i 2, ale ich obrona nie jest w tym sezonie stalowa. Mają problemy i do tego dzisiaj kilka braków kadrowych. Joden to drużyna nastawiona typowo ofensywnie, Jol prowadzi ten zespół świetnie (pomińmy wpadki, bo każdemu się zdarzają). Super snajperzy typu El Hamdaoui, Suarez i czy też Sulejmani, czasami błyszczący formą Lindgren to zawodnicy, którzy potrafią zapewnić świetne widowisko każdemu fanowi. Dzisiaj goście mają na celu nie przegrać, bo mają jeszcze szanse do awansu do kolejne fazy i to jest w tej chwili dla nich priorytetem. W Eredivisie mają teraz teoretycznie łatwy mecz i w takim wypadku Jol dzisiaj nie oszczędzi nikogo, a Auxerre coś przeczuwam, że nie da rady takiej ekipie jak Ajax. Fakt, potrafią zagrać świetnie (np. z PSG), ale dla mnie Ajax w tej chwili jest o klase lepszą drużyną niż Francuzi. Polecam spróbować over 1.5 bramki na Ajax, kurs bardzo fajny. To jedyny sensowny typ dla mnie na dzisiaj obok over 2.5 w Doniecku ;)
- Na koniec pierwszej połowy over w Doniecku przesądzony ✅ :]
Powodzenia.

P 0

picek86

Użytkownik
AC Milan - Real Madryt over 2,5 @1.9 - Bet365✅ - w dzisiejszym meczu spodziewam się otwartej gry obu zespołów, Milan ma coś do udowodnienia swoim fanom po ostatniej porażce z Juve oraz przegranej z ostatniej kolejki LM właśnie z Realem. Siła rażenia obu zespołów ogromna, z jednej strony Ibrahimovic, Roni, Pato z drugiej Ozil, Di Maria, Cristiano R. oraz Higuain. Pierwszy mecz zakończył się wynikiem 2:0, dzisiaj spodziewam się 3-4 bramek. Przy pełnym San Siro piłkarze Ac Milan z pewnością będą za wszelką cenę chcieli strzelić bramke Realowi, dodatkowy smaczek to Mou, który prowadził rywala zza miedzy ;)
Chelsea over 1,5 @1.33 - Bet365✅ - z przodu Anelka, Kalou, Drogba, w Moskwie bez większego wysiłku wygrali 2:0, na Stamford myśle, że powinni powtórzyć wynik z Moskwy i strzelić 2 bramki, w dodatku Spartak dzisiaj bez Ariego z przodu. Liczę dzisiaj na dobrą postawę gospodarzy i wygraną do 0 minimum 2 bramkami.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom