>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

4. kolejka fazy grupowej Ligi Konferencji [28.11.2024]

krzysiek74 174,4K

krzysiek74

Użytkownik
Fiorentina - Pafos
Superbet
Kean gol
@ 1,95

Mecz Violi, która jest na fali i po trudnych (6 remisów z rzędu ) pocżątkach sezonu i wdrożeniu się nowych zawodników i trenera Palladino,gra bardzo dobry futbol.Rywalem lider ligi cypryjskiej zespół Pafos.
Rozgrywki Ligi Konferencji to ostatnimi czasy domena klubu z Florencji.Dwie poprzednie edycje ekipa znad Arno osiągnęła finały jednak musiała uznać w nich wyższość rywali.
W 2023 roku porażka z londyńskim WHU a w bieżacym niestety (piszę jako fan Fiołków) z greckim Olympiakosem Pireus ...mam nadzieję że do trzech razy sztuka ale by do tego doszło jeszcze daleka droga do finału na Tarczyński Arena we Wrocławiu.
Dziś na starym,poczciwym i od miesięcy przebudowywanym Artemio Franchi faworytem starcia jest niewątpliwie Fiorentina.Różnica poziomów lig włoskiej i cypryjskiej jest spory więc liderowanie Pafos w swoich rozgrywkach nie ma tu większego znaczenia.Wygrana gospodarzy nie powinna podlegać dyskusji.
Ja zaś skupię się na strzelcu gola i proponuję będącego w wysokiej formie wicelidera tabeli strzelców Serie A czyli Moise Keana.
Wiara w tego zawodnika trenera Palladino i okazałe zaufanie procentuje obecnie, gdyż Kean strzela gole i walczy zaciekle w każdym spotkaniu co zaowocowało również powołaniem do kadry narodowej.
Własny teren będzie tylko sprzyjał Moise i liczę na kolejny minimum gol na koncie tego zawodnika.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Pytanie czy ktoś się orientuje jak Astana tym razem ze składem? Nadal gra drugi i zmiennicy ? Dzięki z góry za odpowiedź.

M 83,1K

mazinho87

Użytkownik
Pytanie czy ktoś się orientuje jak Astana tym razem ze składem? Nadal gra drugi i zmiennicy ? Dzięki z góry za odpowiedź.
Przecież ostatnio oni walczyli o mistrzostwo (nieskutecznie) i przed ostatnią kolejka ligi kazachskiej olali europejskie puchary. Teraz są po sezonie i zagraja u siebie najmocniejszym skladem - co widać zresztą po kursach i tendencji spadkowej.

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Liga Konferencji
Godzina: 21:00
Spotkanie: Olimpija Ljubljana - Larne
Typ: Olimpija handi -1,5 gola
Kurs 1,60
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:

Dziś mimo dużej liczby spotkań trudno było zdecydować się na coś bezpiecznego. Wybrałem spotkanie w ramach Ligi Konferencji pomiędzy Olimpija Ljubljana a irlandzkim Larne. Idę w kierunku zwycięstwa gospodarzy z handicapem -1,5 gola. Sloweńcy w bardzo dobrej formie – bez porazi od 8 spotkań , z których wygrali aż 7. Jedyne co może trochę niepokoić, to rozmiary wygranych, bo az 3-krotie wygrali tylko 1 bramką. Ale jak spojrzy się na osiągnięcia w pucharach ekipy Larne to wraca nadzieja , że Olimpija ustrzeli handi. Larne w tabeli Ligi Konferencji jest na ostatnim miejscu z 3 porażkami i bilansem 2:9. Grając na wyjeździe przegrali z norweskim Molde 3:0, a na własnym stadionie przegrali 1:4 z Shamrock Rovers i 1:2 z St. Gallen. Liczę, że Słoweńcy u siebie będą chcieli poprawić sobie statystyki i wysoko pokonają przyjezdnych.

Ostatnia edycja:
Psychosocial 1,2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Taka moja drobna uwaga bez złośliwości do postu powyżej że Larne to nie jest irlandzki zespół tylko brytyjski.

Pzdr/Psycho.

Otrzymane punkty reputacji: +816
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Taka moja drobna uwaga bez złośliwości do postu powyżej że Larne to nie jest irlandzki zespół tylko brytyjski.

Pzdr/Psycho.
Oczywiście, że to irlandzki klub, to nic, że z północy 😉 Brytyjski tak może powiedzieć angol, ale nigdy Irlandczyk.
PS Już to kiedyś przerabialiśmy ☝
Ps
Idź w Derry na Brandywell i powiedz, że jesteś w brytyjskim mieście Londonderry. No proszę...
Edit
To Warszawa pod zaborem rosyjskim była polskim, czy rosyjskim miastem?
Ta sama Warszawa w 1944 roku była niemieckim miastem, czy polskim pod okupacją niemiecką?
No właśnie...

Ostatnia edycja:
Psychosocial 1,2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Oczywiście, że to irlandzki klub, to nic, że z północy 😉 Brytyjski tak może powiedzieć angol, ale nigdy Irlandczyk.
PS Już to kiedyś przerabialiśmy ☝
Ps
Idź w Derry na Brandywell i powiedz, że jesteś w brytyjskim mieście Londonderry. No proszę...
Drogi kolego od wielu lat. Wiem jak kto mówi bo siedzę w tym od lat. Pisząc na forum wykładam stanowisko prawne a nie kto co sobie uzurpuje bo to mnie nie obchodzi.
Jak ktoś Ci powie na ulicy że nie możesz mu robić zdjęcia to też przyjmiesz jego linię czy powiesz że w Polsce obowiązuje prawo póki co i że może Ci skoczyć?

A Derry.. doskonale wiesz że nacjonaliści oraz mieszkańcy Republiki Irlandii używają nazwy Derry (i ta nazwa mi się podoba osobiście bo ustalili ją katolicy) a z kolei zwolennicy pozostania Irlandii Północnej w Zjednoczonym Królestwie preferują nazwę Londonderry (protestanci). Prawda taka że według rady miejskiej, oficjalną nazwą jest Derry, natomiast decyzja Sądu Najwyższego uznaje Londonderry za legalną nazwę i tyle w temacie.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1376
Do góry Bottom