J
7K
juanroman08
Forum VIP
Partizan Belgrad - Inter Mediolan
Inter na fali, Inter ograł Juventus, Inter dziś zagra w Belgradzie tak by zapewnić sobie awans do kolejnej rundy LE. Wszystko brzmi ładnie, jednak mecz na stadionie Partizana na pewno do najłatwiejszych przepraw należeć nie będzie. Partizan trochę pechowo przegrał w Mediolanie, cel był wywieźć remis i do 88 minuty wszystko było na dobrej drodze, jednak Palacio pozbawił złudzeń. Fakty są takie że Partizan w tej edycji LE gra jak na razie bardzo nieskutecznie, trzy spotkania i 0 strzelonych bramek, 2 porażki i 1 remis, dają ostatnie miejsce w grupie. Na pewno faworytem dzisiejszego meczu jest Inter, który tak jak pisał/li przedmówcy jedzie do Serbii ze swoimi najlepszymi snajperami i z pewnością będą chcieli zdobyć 3 punkty. Ja ze swojej strony proponuję opcję BTS ponieważ ciężko mi uwierzyć aby gospodarze na taki mecz, jak dziś nie motywowali się jeszcze bardziej i chęć zdobycia bramki powinna być widoczna od początku spotkania. Oczywiście potencjał i umiejętności na pewno po stronie Włochów, jednak to Partizan dla mnie jest w lepszej sytuacji wyjściowej. Mało kto daje im jakiekolwiek szansę, a także ich wyniki nie robią "szału". Gospodarze może i przegrają ale sądzę że to będzie ich najlepszy mecz w rozgrywkach grupowych i przynajmniej jedną bramkę zdobędą. Szansę tego typu oceniam na 55%
BTS / 1.83 Bet365 1:3