Gy_Gy_Craveel
Znawca - US Sports
Ale co ty zamierzasz grac GRUBO, za ile ty chcesz takie AKO grac ? Grubo czyli ile? Bo dlamnie grubo to nawet nie jest 1000zlJa mam takie typy i chciałem się Was poradzić, co na ten temat myślicie ?
Mam zamiar pograć to grubo, więc każda opinia będzie dla mnie istotna, bo do czwartku jest jeszcze czas i ewentualnie będę mógł coś skorygować, zanim obstawię. Oto typy:
PSV Eindhoven-Dynamo Z.<small> ilosc bramek +2.5
</small>Alkmaar-Sach.Karagandy <small>ilosc bramek +2.5
</small>Legia W.-Trabzon<small> ilosc bramek +2.5
</small>Rapid W.-Genk<small> ilosc bramek +2.5
</small>
AKO kurs: 9,11
Fortuna
Ewentualnie mam jeszcze pytanie, w których spotkaniach widzicie prawdopodobne overy 2,5 ???
NajPierw odpowiedz sobie na pytanie ile chcesz wygrac i ile mozesz przegrac , Bo grajac AKO 9,11 grubo z 4 meczami to niema zadnej ligiki...
co ty chcesz 900 procent zarobic stawiajac grubo zarob chociarz te 50%..
Jezli ty chcesz wygrac niewiem 200 zl na czysto to uzbieraj sobie 400 i poszukaj Singla za 1,50 zaczekaj na okazje , a gdzie tu jakas Logika, psychoanaliza, jakas taktyka gry a juz nie wspomne o ANALIZIE jezeli ty pytasz sie co masz grac Grubo heh , to najpierw obierz plan taktyczny gry...
A nie wybierasz 4 mecze ,jeszcze z o/u, niewiem , no niemam nic do ciebie, ale pojecia to niemasz za wiele, pozatym nie przypominam sobie zebym kogos sie pytal co mam grac grubo a siedze w tym od 2000 roku wiec jak gralem grubo za 200 zl a bylo to po dwoch latach az nabralem pewnosci sibie to wetdy zastanawialem sie dobe aby podjac dobra deyczje.
pozdro