>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4 kolejka fazy grupowej Ligi Europejskiej - 07.11.2013 - czwartek

Status
Zamknięty.
Gy_Gy_Craveel 309,6K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Ja mam takie typy i chciałem się Was poradzić, co na ten temat myślicie ?
Mam zamiar pograć to grubo, więc każda opinia będzie dla mnie istotna, bo do czwartku jest jeszcze czas i ewentualnie będę mógł coś skorygować, zanim obstawię. Oto typy:
PSV Eindhoven-Dynamo Z.&lt;small&gt; ilosc bramek +2.5
&lt;/small&gt;Alkmaar-Sach.Karagandy &lt;small&gt;ilosc bramek +2.5
&lt;/small&gt;Legia W.-Trabzon&lt;small&gt; ilosc bramek +2.5
&lt;/small&gt;Rapid W.-Genk&lt;small&gt; ilosc bramek +2.5
&lt;/small&gt;

AKO kurs: 9,11
Fortuna
Ewentualnie mam jeszcze pytanie, w których spotkaniach widzicie prawdopodobne overy 2,5 ???
Ale co ty zamierzasz grac GRUBO, za ile ty chcesz takie AKO grac ? Grubo czyli ile? Bo dlamnie grubo to nawet nie jest 1000zl
NajPierw odpowiedz sobie na pytanie ile chcesz wygrac i ile mozesz przegrac , Bo grajac AKO 9,11 grubo z 4 meczami to niema zadnej ligiki...
co ty chcesz 900 procent zarobic stawiajac grubo zarob chociarz te 50%..
Jezli ty chcesz wygrac niewiem 200 zl na czysto to uzbieraj sobie 400 i poszukaj Singla za 1,50 zaczekaj na okazje , a gdzie tu jakas Logika, psychoanaliza, jakas taktyka gry a juz nie wspomne o ANALIZIE jezeli ty pytasz sie co masz grac Grubo heh , to najpierw obierz plan taktyczny gry...
A nie wybierasz 4 mecze ,jeszcze z o/u, niewiem , no niemam nic do ciebie, ale pojecia to niemasz za wiele, pozatym nie przypominam sobie zebym kogos sie pytal co mam grac grubo a siedze w tym od 2000 roku wiec jak gralem grubo za 200 zl a bylo to po dwoch latach az nabralem pewnosci sibie to wetdy zastanawialem sie dobe aby podjac dobra deyczje.
pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +5
B 2,2K

barichello

Użytkownik
Psv Dinamo

o PSV tak pisałem przy okazji ostatniego ligowego spotkania
PSV Zwolle
PSV trzy porażki z rzędu, coś nie trybi w tym sezonie. Kurs nie do zaakceptowania. Niedawno grali z Waalwijk, średnia kursów na PSV @1,17, mecz wygrali 2-1, ale zwycięska bramka padła dopiero w 89 minucie. Wcześniej wpadka u siebie z Cambuur i remis 1-1, średnia kursów @1.14. Wczoraj porażka u siebie z Rodą w Pucharze Holandii 1-3, można było łapać @10.50 na Rodę.
W zeszłym sezonie Zwolle wygrało w Eindhoven, średnia kursów na gości wynosiła @14.86,w Coralu można było łapać nawet @21.
PSV w kryzysie, więc kto wie czy Zwolle nie powtórzy wyczynu z poprzedniego sezonu.
nie przegrali, ale znowu wpadka w postaci remisu 1-1.
Liga Europy jest im teraz potrzebna jak piąte koło u wozu, niektórzy szukają w tym meczu przełamania, ok, ale po takim kursie !? PSV na inaugurację przegrało z Ludogorets 0-2, średnia kursów wynosiła @9.30
W zeszłym sezonie PSV w LE było w stanie zremisować z AIK, średnia kursów na PSV wynosiła raptem @1,17, a także przegrać z Dnipro @5.50
PSV w kryzysie, więc wolę ponownie poszukać niespodzianki

Dinamo remis zwrot 6.63 Fortuna lub x2 2.79 Fortuna

Naszło mnie jeszcze takie luźne przemyślenie
Ludogorets Ch. Odessa
Ludogorets rewelacja rozgrywek, 3 mecze, 3 wygrane, bilans bramkowy jak marzenie 6:0. Wszystko fajnie, tylko jak patrzę na tą ekipę i kurs jaki buki proponują to od razu przypomina mi się przedwczorajsza Galata, z której szybko zrobiono mega faworyta oraz wczorajsze Basel - sam ostatecznie się złapałem, choć długo wahałem i obawy były słuszne... Przecież Bułgarzy to jedno sezonowcy, natura i specyfika ligi znana, a jak nie to łatwo się domyśleć o co chodzi. Dla mnie Ludogorets to nie jest ekipa na miarę kursy poniżej @2, ale wyniki potrafią łatwo omamić.

A 1

andn

Użytkownik
Liga Holenderska w tym sezonie kompletnie podupadła. Chyba wszystkie zespoły skupiły się na krajowym podwórku. Co innego Agnlicy, którzy wydaje się, że zaliczą komplet zespołów w pucharach. Ja właśnie wychodzę do Toto-Mixa i stawiam na Lyon, Valencie, Fiorentine i Dynamo Kijów. Ciekaw jestem też Legii, bo w końcu muszą coś zagrać, mimo że w drużynie mają szpital.

kreciko10 772

kreciko10

Użytkownik
Tottenham - Sheriff Tiraspol
Jermain Defoe strzeli pierwsy i Tottenham wygra mecz 3,20 Bet365

Jak dla mnie typ całkiem prawodopodobny. Do faworyta tych rozgrywek przyjeżdza Sheriff, można porównać to do walki dawida z goliatem i tak też pewnie będzie można próbować z handicapami. Tottenham silna drużyna i ma dobrych dublerów a chyba każdy trener by chciał mieć takiego asa jak Defoe, obecnie najwięcej goli w LE 4 bramki, i zapewne to on pojawi się na boisku od 1 minuty. Jak dla mnie drużyna z mołdawii może dostać tutaj kilka bramek i licze na to że Defoe rozpocznie to strzelanie.

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Haifa - PAOK
Różnica klas na pewno i byłby to fajny mecz do typowania zwłaszcza przy takich kursach,ale gdyby się odbył ze 2 kolejki temu,w tej chwili Grecy już niemal na pewno są w kolejnej rundzie,w sobote charakterystycznie dla siebie zdobyli w lidze 3 punkty w doliczonym czasie gry,ale co najważniejsze już w niedzielę czeka ich mecz na szczycie - podejmują świetnie grający w tym sezonie Olimpiakos.
W Izraelu wątpie aby zagrał najmocniejszy skład i wątpie aby grali tam jakoś na maxa,z kolei Haifę widziałem w meczu z Shakhtarem,nie są to jakieś &quot;ogóry&quot;,technika dobra,potrafią szybko zagrać klepkę nawet pod presingiem,czego w naszej ekstraklapie trudno uświadczyć,nie wiem czemu tak słabo im idzie w lidze.
Widzę,że u siebie jest cieniutko z bramkami - 4 ostatnie mecze bez gola,PAOK z kolei strzelał nawet w Gelsenkirchen i Charkowie (przed dyskwalifikacją Metalista).
Kilka osób podawało tu już BTS i jest to sensowna opcja na ten mecz,jednak nic z kategorii pewniaków.
Bordeaux na Cyprze raczej nie powinno wygrać.

qish 80

qish

Użytkownik
Mecz: Tottenham - Kiraspol
Typ: Strzeli tylko Tottenham
Kurs: 1.53
Analiza:
Dlaczego taki typ? Jest wiele argumentów. Po pierwsze popatrzmy na tabelę grupy K w Lidze Europejskiej. Tottenham na pierwszym miejscu ze stosunkiem bramek 7:0! Ekipa z Londynu przewodzi z kompletem zwycięstw. Tiraspol zajmuje przedostanie miejsce z 2 punktami i bilansem bramkowym 1:3. Jedynego gola goście wpakowali Tromso, czyli drużynie zajmującej ostatnią pozycję w grupie. Poprzedni mecz tych drużyn zakończył się zwycięstwem londyńczyków 2:0. W ostatnich dwóch meczach w lidze angielskiej Tottenham nie stracił bramki. Koguty dzisiaj nie odpuszczą. Możliwe, że nie dojdzie do 4 lub 5 bramkowego pogromu, ale pewne zwycięstwo gospodarzy do zera zapewne będzie miało miejsce.

Dodatkowo:
PSV - Dinamo
Dinamo +1,5 @1.60

Po takim kursie się opłaca.
Pozdrawiam ;)

enrico 1,4K

enrico

Użytkownik
Estoril-Freiburg over 3,5 żółtych kartek @ 1,82 Marathonbet ✅ bezproblemowo:] Marciniak też dał radę;)
Polski sędzia w LE, to znaczy, że trzeba zagrać over. Arbitrem spotkania będzie Marcin Borski. Jak na razie na naszych w pucharach się nie zawiodłem, sądzę, że tym razem też linia powinna być pokryta. Borski na swoje ostatnie 15 meczów w Europie tylko raz nie pokazał co najmniej 4 żółtek (http://pl.soccerway.com/referees/marcin-borski/34981/). Ważny mecz o to, by jeszcze liczyć się w walce o awans, obie ekipy będą chciały wygrać. W pierwszym meczu raptem 3 kartki, ale za to aż 29 fauli. Znając drobiazgowość Borskiego i jego wybryki na boisku, taka liczba fauli z pewnością przekłuje się w kolorowe kartoniki wyciągane przez naszego rodaka.
Oprócz Borskiego, Szymon Marciniak sędziuje mecz Sevilli ze Slovanem, ale ten mecz odpuszczam, bo Marciniak jednak mniej overowy i czekam w ostatnich dwóch kolejkach na mianowanie Pawła Gila, bo ten gość kompletnie nie panuje nad tym co się dzieje na boisku.:]

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
⚽ Dnipro - Ferreira 1 (-1.5) @ 1.73

Bardzo ważny mecz dla Dnipra. Może on dać awans do kolejnej rundy. Pierwszy mecz dość łatwo wygrany w Portugalii i nie widzę większego powodu, dla którego Ukraińcy nie powinni wygrać u siebie, szczególnie, że u siebie dotychczas zagrali jeden mecz i ulegli Fiorze. Pokrycie handicapu nie powinno być problemem. Ferreira wg mnie już nie liczy na cud. W lidze są na ostatnim miejscu i muszą się skupić na niej. Liga europejska niestety nie dla nich w tym sezonie. Uważam, że szybka bramka może spowodować załamanie u gości i pogrom.

⚽ Esbjerg - Elfsborg 1 @ 2.00

Kolejny mecz o awans dla gospodarzy, sytuacja niemalże identyczna. Gospodarze pokonali Elfsborg na wyjeździe i powinni pokonać i dziś. Esbjerg w lidze ostatnio padakę ale po pierwsze mieli ciężkie mecze a po drugie wszystko jest podporządkowane Lidze Europejskiej. Dzisiejszy mecz może okazać się historycznym dla tego małego klubu.

⚽ Ludogorets - Ch. Odessa 1 @ 1.95

No i kolejna szansa na historyczne osiągnięcie dla gospodarzy. Ludo to rewelacja tej edycji LE. Przebojem wdarli się na salony i dziś mogą dokonać czegoś niesamowitego dla klubu: awansować do fazy pucharowej LE. W lidze idzie świetnie, w tabeli LE mają 3 wygrane i to nie z byle kim! Dzisiejsza wygrana zagwarantuje dalszy udział. Motywacji na pewno nie zabraknie.

⚽ Maribor - Waregem 1 @ 2.30

O tym jak słaba zrobiła się liga belgijska świadczy nie tyle sytuacja Waregem ale i Liege w LE. Obie drużyny zbierają w łeb i to ostro. Teoretycznie goście mają szansę na wyjście z grupy ale w rzeczywistości ja tego nie widzę. Gospodarze co prawda przegrali z Wigan i Kazaniem ale w każdym meczu powalczyli, strzelili bramkę. W poprzednim meczu wygrali w Belgii. Trzeba podkreślić, że było to zasługą naprawdę dobrej gry. Początek był fatalny i od 12&#39; przegrywali 0-1 ale już w przerwie schodzili jako prowadzący. Potem dołożyli trzecie trafienie i pomimo gry w osłabieniu przez ponad pół godziny potrafili dowieźć pewne zwycięstwo. Przy wygranej Kazania z Wigan (bardzo prawdopodobne) szanse Mariboru na powalczenie o awans stają się bardzo realne.

⚽ Legia Warszawa - Trabzonspor 1 @ 2.70

Wg mnie po takim kursie szkoda nie zagrać Legionistów. Oglądałem mecz w Turcji i co tu dużo mówić: Legia była po prostu lepsza. Brakowało szczęścia i obiektywności arbitrów, którzy z kilku metrów nie potrafili zauważyć oczywistych fauli. Mecz powinien się ułożyć całkowicie inaczej mimo gry na wyjeździe. Dziś Legia walczy u siebie, wierzę w przełamanie niemocy strzeleckiej i pokonanie Turków, którzy przyjadą raczej bronić remisu, bo wiedzą, że w otwartej walce będą mieli problemy. Cofnięcie się i bronienie to woda na młyn Legii, która w lidze na co dzień gra przeciwko cofniętym przeciwnikom.

⚽ Tottenham - S. Tiraspol BTS - nie @ 1.50

Strata bramki przez gospodarzy w tym meczu będzie dla mnie nie lada zaskoczeniem. Tottenham gra w obronie wyśmienicie w tym sezonie co potwierdza zarówno w LE (zero straconych w 3 meczach) jak i w lidze angielskiej (5 straconych w 10 meczach, tylko Southampton ma mniej). Kurs wart większego przyłożenia szczególnie, ze Tiraspol gra beznadziejnie. Póki co jedna strzelona bramka. W meczu z Tottenhamem oddali 3 celne strzały, z beznadziejnym Tromso 6, a z Anżi zaledwie 2!

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
W Betisie jest spory szpital. Rubena Castro nie ma już od dłuższego czasu, ale najwięcej zmartwień Pepe Mel miał przy ustalaniu składu defensywy. Ze środka wyleciał Perquis, Amaya i Paulao. Cała trójka tworzyła wymiennie defensywę w poprzednim sezonie, która i tak wyglądała blado. Teraz na środku zagra Figueras i Caro, który zmienił ostatnio Perquisa. Ta dwójka nie jest zgrana, zagrali ze sobą 30 minut z Malagą i tyle. Malaga nie miała problemów ze stwarzaniem sobie sytuacji, a bramka wisiał w powietrzu do ostatniej minuty.

O Portugalczykach wiele nie wiem. W LE nie ma tragedii, potrafili w rodzimej lidze napsuć krwi faworytom. Betis nie będzie miał łatwej przeprawy i zdecydowanie to nie oni są faworytem w tym spotkaniu. Kolejnym mankamentem Hiszpanów jest brak skuteczności. Okazje są, ale to co Mollina wyprawia to prosi się o pomstę do nieba. Skład pucharowy ma się trochę różnić. Na skrzydle ma zagrać m.in Vadillo, który ostatnio dość często wypadał z gry.

Patrzę na kursy i ciągnie mnie do overa. Obrona Betisu to po raz kolejny powinien być dramat. Swoje okazje jednak powinni mieć i mogą coś strzelić. W LE jeszcze overa nie zanotowali. Czas na przełamanie serii. Dla mnie to będzie prawie jak pojedynek dwóch hiszpańskich drużyn, a w takich starciach kursy na overy łykam jak pelikan.

Guimaraes - Betis
Powyżej 2,5 gola 2,25 Bet365

don-draper 105

don-draper

Użytkownik
Tottenham -1,5 + Tromso - Anży u1.5 w 1. połowie 1.75 b365
Na Ligę Europy skromnie i z dystansem, ale inaczej się nie da na tych dziwnych rozgrywkach czegokolwiek zarobić - Tottenham nawet jak wyjdzie rezerwami (tak jak dwa tygodnie temu w Tyraspolu) to i tak wygra bez spiny, Tromso i Anży typowo bez formy i typowo underowe ekipy, można również pobrać u2.5 w całym meczu po 1.65.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Maccabi Haifa - PAOK Thessaloniki 0:0

Typ: Obie strzelą - TAK
Kurs: 1.80

Dla Maccabi to ostatni gwizdek na zrobienie czegokolwiek w tych rozgrywkach. Mają 1 punkt, a z grupy z takim dorobkiem nie da się wyjść. Bez zwycięstwa od 3 meczy będą starali się stanąć na głowie, żeby wyrwać zwycięstwo na własnym stadionie.. W trzech dotychczasowych kolejkach fazy grupowej tych rozgrywek PAOK za każdym razem miał mimo wszystko dużo szczęścia, ale dzięki niemu zajmuje pierwsze miejsce w tabeli. Jednak to szczęście może się kiedyś skończyć i wtedy podopieczni Huuba Stevensa będą musieli liczyć tylko na swoje umiejętności. Teren w Hajfie gorący, piłkarze zmotywowani, a więc czeka nas ciekawe widowisko. Bramki myślę, że posypią się z jednej i drugiej strony. Do Hajfy nie poleciał jedynie kontuzjowany Miguel Vitor. Poza tym PAOK w najsilniejszym składzie. W każdym z dotychczasowych meczy w grupie L -&gt; PAOK zdobywał bramkę. Drużyna Maccabi oprócz meczu z Alkmaar, strzelała po 2 gole Shakhtyor Karagandy i PAOK na wyjeździe. Z Salonik do Hajfy to zaledwie 4 godziny płynięcia statkiem przez Morze Śródziemne. Nie ma mowy o zmęczeniu gości. A jeśli gospodarze zagrają trzema napastnikami jak w poprzednim meczu Ligi Europy to bramki muszą paść.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Dnipro - Ferreira 1
Kurs 1.25 ale niespodzianki tu nie będzie. Ukraińcy zmontowali ekipę która nawet na majstra może iść. W grupie przegrali z Fiorentiną 1:2 pechowo. Portugalczyków dziś rozniosą w pył. Można próbować handicapy, ale niech każdy gra na własną odpowiedxialność.

D 26

donekd

Użytkownik
Z Salonik do Hajfy to zaledwie 4 godziny płynięcia statkiem przez Morze Śródziemne. Nie ma mowy o zmęczeniu gości.
Sory Groven , ale chyba nawet tego nie sprawdzałeś , tylko gdzieś przeczytałeś i nie sprawdziłeś . Z Aten na wyspę Kreta statek płynie od 7 do 9 godzin . Saloniki leżą ok. 500 km na północ od Aten , a Haifa na południe od wyspy Kreta , także jest to nierealne . Takie małe sprostowanie ????

lwasikowski 14

lwasikowski

Użytkownik
Co sądzicie o postawieniu na:
Tottenham- Sheriff Tiraspol : która drużyna wygra obie połowy: Tottenhm kurs. 1.90 bah.
Wg mnie niezwykle atrakcyjny kurs jak na prawdopodobieństwo typu. Anglicy w pierwszej połowie z pewnością coś strzelą przynajmniej jedną bramkę, nie przypuszczam aby remisowali bezbramkowo do przerwy ze słabym Tiraspolem. W drugiej połowie powinni jeszcze dołożyć min. 1 bramkę. A jako że nie zakładam by Tiraspol zdołał strzelić cokolwiek w tym spotkaniu typ wydaje się w miarę pewny.
No chyba, że w pierwszej połowie Anglicy się wystrzelają ze 3:0 a w drugiej już siądą na laurach. Co sądzicie?

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
#35 Europa League

Dnipro @ 1,22 ✅ 2:0

AZ @ 1,20 ✅ 1:0

AKO: 1,46
Pinnacle

Pacos to słabizna. Portugalczycy i tak z tej grupy LE awansu nie uzyskają, więc powinni skupić się na ratowaniu rodzimej ligi. Ich sytuacja na krajowym podwórku jest tragiczna. Po fenomenalnym sezonie przyszły ciężkie czasy i LE nie jest im tutaj wcale potrzebna. Dzisiaj do Dniepropietrowska przyjeżdzają osłabieni brakiem:

# Bebe (6/1),
# Caetano (7/1),
# Carlao (3/0),
# Hurtado (5/0),

Wszyscy to ważni i podstawowi zawodnicy zespołu. Dnipro w pełnym zestawieniu. Piłkarze z Ukrainy mieli dużo czasu by przygotować się do tego meczu, bowiem z powodu złych warunków atmosferycznych nie zagrali w Pucharze Ukrainy meczu z Chernomoretsem. Oszczędzać się też za bardzo nie mają powodów, ponieważ w nadchodzący weekend mieli planowany mecz ligowy z Arsenalem Kijów jednak jak wiemy klub z Kijowa z powodu bankructwa wycofał się z ligi. Pierwsze starcie między tymi ekipami w Portugalii Dnipro wygrało 2:0!

Shakhtar przyjeżdza do Holandii w bardzo okrojonym składzie. W meczu przeciwko AZ nie zagrają:

# Mokin,
# Dzidic,
# Vicius,
# Poryvaev,
# Finonchenko,
# Khizhnichenko

Cała szóstka to graczej podstawowego składu. Co jest bowiem powodem ich absencji? Sprawa jest bardzo prosta. Shakhtar w najbliższych dniach czeka bardzo ważny mecz finału Pucharu Kazachstanu. Przy słabej postawie Karagandy w lidze wygrana w Pucharze Kraju to jedyna droga by w przyszłym sezonie uzyskać prawo do gry w europejskich rozgrywkach. Dlatego też mecz z AZ jest przez Kazachów odpuszczony. Kadra która dzisiaj poleciała do Alkmaar liczy zaledwie 14 osób! W tym 2 rezerwowych bramkarzy! Co oznacza, że na ławka rezerwowych dzisiaj nie pomoże Shakhtarowi.​

Otrzymane punkty reputacji: +7
urbasag 90

urbasag

Użytkownik
Do meczu nie dużo czasu więc krótko i na temat:
Esbjerg-Elfsborg
Dwie drużyny typowo grające skrzydłami , osatni pojedynek tych druzyń to 18 rożnych.
Dlatego dziwią mnie kursy na rożne które pobieram bardzo chętnie
over 10,5 rożnych 2.00 5/10 bet365 ✅
over 12,5 rożnych 3.40 3/10 bet365 ⛔

Polecam! ????

osatni mecz tych drużyn i mój kupon, póki co takich lini jeszcze nie ma, może w przerwie...ale jak dla mnie bet of the day ???? )
Pozdrawiam użytkownika SuperFrank przy okazji, dzięki niemu ten kupon został zaksiegowany i o tym meczu również już pisał ale w HP także reputa do niego po meczu ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
PSV - Dinamo Zagrzeb
Hm...jakiś owczy pęd w kierunku Zagrzebia. Czyżbyście Panowie zapomnieli że chorwacka piłka krajowa przezywa podobne załamanie jak i nasza piłka krajowa? Kursy akurat są dobrze dobrane przez bukmacherów i widząc to co się dzieje na rynkach zaryzykuję dwa rozwiązania. Przypomnijcie mi kiedy jakaś ekipa z Chorwacji odniosła ostatnimi czasy jakiś sukces w meczu wyjazdowym?
PSV kurs 1,55
PSV - 1 kurs 2,25 STS
wynik 2:0

Opis: Wynik lekko mylący. PSV nie rozegrało żadnego dobrego spotkania. Niektóre zagrania gospodarzy wywoływały często pomruki niezadowolenia publiczności. Mnóstwo niewykorzystanych sytuacji i sporo niedokładności w grze. PSV spotkało na swej drodze po prostu jeszcze gorszą ekipę nić oni sami. Warto odnotować poprawny mecz Tytonia i to że zachował czyste konto przez całe spotkanie. Dinamo przez ostatnie 20 minut nie zagroziło w żaden sposób bramce gospodarzy...

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot;dzięki&quot;...

Otrzymane punkty reputacji: +11
pazzini 213

pazzini

Użytkownik
Tottenham - Dynamo Kijów (wirtualny mecz) 1,50
Tottenham - Valencia (wirtualny mecz) 1,75
MarathonBet
Kursy warte spróbowania. Tottenham u siebie z Sheriffem nawet zmiennikami powinien wbić 3-4 bramki, choć w moim odczuciu wystarczą nawet dwie, bo wątpie że grające na wyjazdach Valencia i Dynamo Kijów strzeliły Szwajcarom więcej niż po jednej bramce.

sc@ner 164

sc@ner

Użytkownik
Dnipro - Ferreira
✅ Dnipro(AH -1.5) | 2 Bet365 ✅
Lazio - Apollon
⛔ Poniżej 1,5 gola w 1 połowie | 1.44 Bet365 ⛔ Się roszczelały rzymske armaty.
Krótko, bo zaraz pierwsze spotkanie. O Dnipro wiele nie trzeba pisać, czołówka ukraińskiej Premier League, zagrali rezerwowym składem z Metalurgiem przed tym meczem, a więc na pewno na zmęczenie nie mogą narzekać. U siebie grają bardzo dobrze. Wyjazd w Portugalii wygrany 2:0. Ferreira cień drużyny z ubiegłego sezonu, co się dziwić, wyprzedaż, dwa fronty, ostatnie miejsce w lidze, nie ma szans na wygraną.
Lazio jak wiadomo nie od dziś nie przykłada się do meczów LE, a jeszcze bardziej do pierwszej połowy, w drugiej robią swoje i po zawodach. Przeciwnik mało wymagający, więc na odrobinę luzu z pewnością mogą sobie pozwolić.
⛔AKO 2.88 4/10 ⛔
Tyle ode mnie, tradycyjnie powodzenia.
-4j

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Tromso - Anży under 1,5 2.9 Milenium ✅
Jak dla mnie krótka piłka, mecz na dalekiej północy, drużyny underowe. Tromso wiadomo, słabeusz z nędznej norweskiej ligi bez żadnego potencjału piłkarskiego. Norwegowie preferują twardy, toporny i brzydki, fizyczny futbol. Nie ma tu żadnej mowy o normalnej grze w piłkę. Anży natomiast, po oddaniu swoich gwiazd nie ma za bardzo kim straszyć. Postawili na młodzież, która w 99% jest w Rosji tak samo cienka jak u nas. Ten 1% to zawodnicy wybitni, których akurat nie ma co szukać poza CSKA czy Zenitem. Rosyjskie kluby w europejskich pucharach niższej rangi grają zazwyczaj też padlinę, ale o dziwo osiągają niezłe wyniki. Dlatego też myślę, że Anży wymęczy jakieś 1-0 po nędznym widowisku.

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom