>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

4. kolejka Enea Ekstraligi - 10-11 maja

Status
Zamknięty.
robson_26 612

robson_26

Forum VIP

IV kolejka

Zestawienie drużyn na najbliższą rundę:

W sobotę rusza IV kolejka Enea Ekstraligi. W tym samym czasie będzie rozgrywany turniej SBP w Niemczech... Włókniarz nie powinien mieć żadnych problemów z pokonaniem Sparty Wrocław. W niedzielę na początek zmagań ciekawe spotkanie między Apatorem a Unią Tarnów. W Toruniu problemy z kontuzjami, słaba atmosfera, zdezerterował na początku sezonu dyr. sportowy K. Jaworski, a niedawno prezes M. Kurzawski. Czy Jaskółki to wykorzystają? Część asów Cieślaka nie lubi MA, ale forma jest i może będzie niespodzianka. W Gorzowie szykuje się niezłe lanie Wybrzeża Gdańsk. Do składu gospodarzy wróci Tomasz Gapiński. Na koniec mocne spotkanie Unii Leszno z Falubazem. Tutaj powinno być wyrównany mecz i na pewno goście nie są bez szans.

Zapraszam do dyskusji i podawania typów!

matheo1985 8

matheo1985

Użytkownik
Włókniarz Częstochowa (-13.5) - Betard Sparta Wrocław
TYP: 2
kurs: 2.05
bukmacher: Fortuna
Witam wszystkich. Co do meczu w Częstochowie, uważam że nadszedł odpowiedni czas, by Wrocław coś pokazał. Jędrzejak, Woffinden, Janowski bardzo lubią tor w Częstochowie. Zresztą Częstochowa nie robi toru pod siebie, tylko sprzyjający walce. Nie sądzę, aby Włókniarz dzisiaj tak rozgromił Spartę, jak co po niektórzy bukmacherzy uważają. Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +2
C 0

cere8

Użytkownik
Bierzcie też pod uwagę, że w nocy i nad ranem do godziny 8-9 padało w Częstochowie. Obecnie się przejaśnia, ale cały czas pochmurno. Według prognoz może jeszcze dziś popadać .Za przygotowanie toru podziękowali Andzi, który tor moim zdaniem przygotowywał bardzo dobrze .Nie ma za dużej wiedzy nt. nowego-starego toromistrza Włodzimierza Wysowskiego, ale nie wiadomo czy tor będzie przygotowany tak pod walkę.

nesteq94 17

nesteq94

Użytkownik
Jaki by nie był to czyste zwycięstwo można grać chyba za każde pieniądze, a handi to zawsze jakaś niewiadoma, mniejsza lub większa.

V 161

vogel22

Użytkownik
Jeśli chodzi o nowego Toromistrza w Częstochowie, jest to osoba która była przed Panem Andrzejem, Wysowski cały czas z nim współpracował ,Incognito&#39; i to właśnie on przekazał wiedze Panu Puczyńskiemu i to on zapoczątkował świetne widowiska na torze w Częstochowie, teraz tor robiony jest tak że ma być atutem Włókniarza Częstochowa + intensywne treningi przed meczem, rano troszke popadało nawierzchnia mogła się troche zmienić, więc radze sobie odpuścić granie Handi ????

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Jurica Pavlic - Troy Batchelor 2 1,50 Betsson ✅
Gram na &quot;kangura&quot;, ponieważ jakoś jego forma idzie do góry. Jurica zagubiony od początku sezonu i aż się dziwię, że Suchecki za niego nie wskakuje do składu. Rezultaty w Częstochowie w ostatnich latach też Troy ma lepsze. Dzisiaj w parze z z Jędrzejakiem więc trudny kolega z pary ale Jurica nie ma łatwiejszego. Kto wie, może Jurica odjedzie dwa bieg i póżniej będą już jezdzili za niego inni.

Otrzymane punkty reputacji: +8
C 407

cekaem

Użytkownik
Rune Holta - M.J.Jensen 2.50 Betsafe
Dzisiaj niespodzianki upatruję w pozytywnej dyspozycji Rune. Co jak co ale miał nad sobą widmo , że zastąpi go dzisiaj Szombierski , który na torze przy Olsztyńskiej akurat często jeździ bardzo przyzwoicie , a przynajmniej ostatnio lepiej od Ryśka. Jedzie RUne więc.. za oficjalnym profilem Włókniarza na facebooku:
&quot;Kto był, ten widział. Nie chcemy wprowadzać huraoptymizmu, ale na dzisiejszym treningu Rune Holta był już znacznie szybszy niż ostatnio. Zdecydowanie widać progres w jego jeździe. Mamy wielką nadzieję, że Rysiek jutro nasze słowa potwierdzi odpowiednim wynikiem przeciwko Betard Sparcie Wrocław.&quot;
Co do dyspozycji Jensena to jest ona zagadką. W tym sezonie w Gdańsku bez fajerwerków po kontuzji. W Częstochowie w oficjalnym meczu nie jeździł. W związku z powyższym widzę dużą szansę na powodzenie tego typu.
Włókniarz - Sparta (+14,5) 1.8 Betsafe
Sprawa prosta Laguta wypadł za niego Jabłoński. Nawet z Laguta byłoby ciężko o pokrycie handi. Teraz uważam wejdzie bez problemu. Nawet nie chce mi się rozpisywać w tym temacie bo nie wierzę w to co przeczytałem przed chwilą na stronie Włókniarza..

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Grzegorz Walasek - Peter Kildemand - 2 @1.9 ⛔
Betsson
Tutaj miałem mały dylemat czy jednak nie dać Petera z Griszą, ale kurs wyjściowy 1.75 zbyt mały mimo wszystko. Grzesiu oczywiście jest mocnym punktem Włókniarza. Tor w Częstochowie zna doskonale. W parze jedzie z Holtą, potem dojdzie MJJ. Powinien lekko wykręcić dwucyfrówkę. Z kolei Kildemand notuje świetny początek sezonu. Ostatnio w Czewie przeciwko silnemu Falubazowi zrobił 14 punktów w siedmiu startach. Oprócz pierwszego biegu był niezwykle szybki. W Szwecji we wtorek 9 punktów, więc nie jest źle. Dzisiaj pojedzie w duecie z MJJ i może coś pogubić, ale potem dostanie Malczewskiego. Para wg mnie z lekkim wskazaniem na Duńczyka.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
kildemand - łaguta @1,86 betsafe
Rosjanin w moim mniemaniu pojedzie tylko w 3-4 biegach, trener Żyto go oszczedzi jeśli wynik będzie spokojny dla gospodarzy. Duńczyk jak pojedzie 5x, a Grisza nie dostanie szansy w nominowanych na rzecz np Czaji to o typ jestem spokojny.

t.gogo 1K

t.gogo

Użytkownik
Bet365
WŁÓKNIARZ CZĘSTOCHOWA v SPARTA WROCŁAW
Rune Holta v Tomasz Jędrzejak (H2H)
Typ: Tomasz Jędrzejak (-1)
Kurs: 2,20

Rysiek bez formy, ale przede wszystkim sprzętu. Na wyjazdach robi prawie za plastron, zaś u siebie zdarzają mu się niezłe biegi. Do rozwiązania problemów i odzyskania formy jeszcze bardzo daleko, a sam śmiem twierdzić, że to już będzie permanentny zjazd w dół z pojedynczymi wyskokami. Holta dzisiaj to ślizgacz (na nazwisku). Ogór też nie jest w jakiejś oszałamiającej formie, ale np. Golloba w Toruniu zrobił. To pokazuje, że może i umie jechać. Ostatnio trochę słabiej z Lesznem, ale przy dobrych wiatrach może zakręcić się koło 10 punktów (licząc z RT). Rysiu ma w parze mocnego Walaska, który na tym rywalu raczej nie popełni błędów z meczu z Falubazem i po dobrym początku pójdzie za ogniem. Liczę po cichutku, że Rune ominie nominowane.
Wynik: Rune Holta (2,1*,1,1) 5
Tomasz Jędrzejak (0,2,0,-) 2-1=1
Komentarz: Tomek strasznie wolny na trasie. Poza tym robił banalne błędy w trakcie każdego ze swoich wyścigów. Sądziłem, że to on będzie dzisiaj takim zawodnikiem jakim finalnie okazał się Troy Batchelor. Rysiu na swoim poziomie - nic ponad to co się spodziewałem. I nawet trafiłem, że nie pojedzie w nominowanych.

Maciej Janowski (suma punktów)
Typ: Maciej Janowski - powyżej 10
Kurs: 1,75 -&gt; 1,66

Typ wyglądał dużo lepiej w perspektywie jazdy Grigorija, bo przede wszystkim liczyłem na jego sześć startów. I wciąż liczę, jednak kurs wydaje się w tych okolicznościach trochę niski, a i obawy o powodzenie rosną. Mimo wszystko przy baaardzo sprzyjających wiatrach mógłby dać radę zrobić np. 11 punktów w pięciu biegach. Maciek ma przede wszystkim świetne starty i jest bardzo inteligentnym zawodnikiem, który potrafi bronić pozycji. Jeśli pojedzie 6 biegów to nie powinno być problemu. Przy pięciu może być różnie.
Wynik: Maciej Janowski (2,3,3,2*,1,3) 14
Komentarz: Magic pojechał zgodnie z oczekiwaniami. Abstrahując od typu to FANTASTYCZNY bieg 15!

1/1

rachek 18

rachek

Użytkownik
Janowski over 8.5 STS 1.70 x 0.88 = 1.496
Maciek w dobrej formie w tym sezonie. wystawiony jest w parze z juniorem, powinno byc easy. w Bet365 over 10.5 po 1.75. mysle ze i to do grania i to, poniewaz w STSie liczymy 5 biegow, a w Bet365 wszystkie, a Janowski prawie na pewno pojedzie taktyczna za np. Pavlica.

Batchelor over 7.5 Bet365 1.83
Troy slaby poczatek sezonu, ale powoli sie rozjezdza i mysle, ze warto sprobowac zagrac dosc niska linie..

V 161

vogel22

Użytkownik
Ja może tylko przypomne że Łaguta ostro trenował na torze, Kildemand w ogole, ponadto może być lekko zmęczony podróżą z Anglii, Łaguta na treningu chodził bardzo ładnie, był nie osiągalny dla kolegów, uważam również że nie będzie oszczędzania, odjedzie swoje 4 biegi i pewnie nominowany, przypomne że ten mecz jest dla Włókniarza bardzo ważny w kontekście bonusu, więc nie będzie oszczędzania, tylko walka o jak najwyższe zwycięstwo.

K 5

kaczorrm

Użytkownik
Udało mis sie zagrać Wrocek +14.5 pare godzin temu...
Inny typ który wpadł mi w oko to Walasek-Woffinden +2.5 - 2 po kursie 2,0 w Expekcie
Tajski w 6 startach powinien dwócyfrówke zrobic dla porównania bet365 daje tylko +1

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Po inf. o Griszy przedział jeszcze można złapać. Sportingbet Czewa -8.5 @1.8 i Unibet Wrocek +14.5 @1.7. Było też długo i lepiej w Betssonie, ale już się połapali.
E: do tego jak ktoś chce można zabezpieczyć się jakby było -8 i dać remis przy +8 Wrocław @13 w B365.

Otrzymane punkty reputacji: +12
X 283

xpiccolox

Użytkownik
Częstochowa (-8) - Wrocław 1 @ 1,80 Bet365 ⛔
Myślę że ta linia jest jeszcze do zaakceptowania. Nie jedzie Laguta, jedzie Jabłoński. Osłabienie Włókniarza spore, ale ani trochę nie wpływa to na faworyta do zwycięstwa w tym spotkaniu, a jedynie na różnicę zwycięstwa. Od Jabłońskiego oczekuję przede wszystkim tego że nie będzie przegrywał podwójnie biegów, sprowadza się to do tego że musi pokonać w biegu 4: Trzensioka, w biegu 6 Batchelora, w biegu 8 Pavlica, w biegu 11 Pavlica. I myślę że to jest do zrobienia. Choć należy pamiętać że za Jurice w ostatnich dwóch biegach może pójść taktyczna. Nie ukrywam też że liczę bardzo na Czaję który nie zachwycił w meczu z Falubazem, ale już w meczu z Gdańskiem pojechał bardzo dobrze. Wrocław to mimo wszystko drużyna nie będąca w optymalnej formie. Janowski jedzie swoje, ale reszta poniżej oczekiwań, choć ostatnio widać progres u Batchelora. Taki handicap sprowadza się do tego że gospodarze muszą wygrać 50:40 i stać ich na to mimo osłabienia. Wrocław mnie mimo wszystko nie przekonuje.

edit: słaby ten Włókniarz, niech szybko spłacą Lagutę, bo w przeciwnym razie ciężko będzie awansować do PO.

V 161

vogel22

Użytkownik
Słabego to mamy trenera, który wraz z toromistrzem nie potrafi zrobić toru jaki pasowałby naszym zawodnikom, chyba bardziej zależy im na widowisku niż na punktach .. po raz kolejny tor jaki był na treningu, nie był na meczu..

ja nie wiem, moze to oni robią specjalnie ...

X 283

xpiccolox

Użytkownik
vogel22, przed meczem pisałeś że w Czewie padało i tor może być inny niż na treningu. A po meczu wyjeźdżasz z pretensjami że na meczu był inny tor. WTF?
Oczywiście trochę inny tor mógł mieć wpływ na wynik ale moim zdaniem w głównej mierze zaważył brak Laguty (Jabłoński i tak zrobił więcej niż od niego oczekiwałem) oraz fakt że Walasek i Holta nie są w optymalnej dyspozycji. Szczególnie Ryszard. Czewa musi ogarnąć kwestie finansowe bo teraz mają mega trudne 6 spotkań wyjazd Tarnów, dom Toruń, wyjazd Gorzów, dom Gorzów, wyjazd Toruń, dom Tarnów i bez Laguty i z takim Holtą i Walaskiem to śmiem twierdzić że ciężko będzie tutaj o jakiekolwiek punkty!
Nie &quot;siedze&quot; we Włókniarzu, ale uważam że w klubie jest nienajlepsza atmosfera. Najpierw Żyto lata po mediach oczerniając toromistrza. Teraz Sukiennik upublicznia prywatne rozmowy z Lagutą. Takie sprawy powinno się załatwiać wewnątrz klubu!!! Latanie z tym do mediów do niczego dobrego nie prowadzi. Zobacz jaka jest teraz spina na Lagucie, od bohatera do antybohatera.

J 13

jofranco

Użytkownik
wiecie co z kasperem pewnie bedzie jechal, ale moze mniej biegow (bo po co ) moze jakis under albo h2h z kim przeciwko nim ;) ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom