pierzakrys
Użytkownik
też pograłem tego pana za drobne na bet safe wczoraj to był dobry bet chociaż zaczęło się nie najlepiej ???? . Martwi natomiast postawa Patryka dudka, który poraz kolejny nie spełnia oczekiwań jakie są przed nim stawiane. Mam nadzieje ze sie chłopak pozbieraA co sądzicie o pojedynku P.Dudek - A.Laguta 2 @ 2,70 betsafe
Wydaje się, że Patryk może pojechać tylko 3 biegi, a Laguta nawet 5. Wiadomo, że forma w jakiej jest Rosjanin jest bardzo słaba, ale Dudek także nie zachwyca w pierwszych meczach. Dodatkowo Artem w wyjazdowych meczach jak na razie ma średnią biegową 1,833. Patryk Dudek ma dopiero 46 średnią w lidze ( 0,889).
Biorąc pod uwagę liczbę startów można spróbować zagrać na Lagutę bo wszystkie argumenty przemawiają za nim. Polecam
Edit: Baaaardzo dobra końcówka Laguty. 5 punktów w dwóch ostatnich startach. Szkoda, że tak poźno bo Częstochowa mogła wygrać a znów brakło kilku punktów. Ale Czestochowie trzeba oddać, że są bardzo ambitną drużyną, walczą w każdym meczu dla nich.
Kurs przed meczem na Artema Lagute wynosił 3,60 ????
Interesuje mnie natomiast czemu Szumina nie pojechał w nominowanych zamiast Karlssona albo młodszego z braci. Czy to ma coś wspólnego z jego kręgami po wcześniejszym wypadku?? Orientuje się ktoś??.