Hoffenheim - Bayern Monachium
Betbuilder: Hoffenheim wygra, Powyżej 2.5 goli, Powyżej 8.5 rr, Asllani & Kramaric powyżej 0.5 celnych strzałów
Superbet @24.00
Grubas na sobotę - drużyna, która prawie spadła w zeszłym sezonie pokona na swoim stadionie mistrza jakim jest oczywiście Bayern Monachium. W środę Bayern grał w Lidze Mistrzów z Chelsea w ramach pierwszej kolejki i ten mecz spokojnie wygrał 3:1, biorąc pod uwagę ilość męczy w trakcie sezonu myślę, że w tym spotkaniu Bayern da odpocząć paru kluczowym zawodnikom, bo przecież i tak są aktualnie liderem bundesligi, a przegrany mecz raczej nie sprawi im żadnych trudności w przyszłości. Takie mecze trzeba próbować grać przeciwko oczywistym faworytom.
Bayern to gwarancja overowych spotkań, stąd też podbijam tym propozycją na conajnniej trzy bramki w spotkaniu.
Dodatkowo dorzucam conajnniej 9 rzutów rożnych, bo jak wiemy Bayern dysponuje takimi skrzydłami, że jak najbardziej są w stanie sami tą linie złamać, a przy pomocy Hoffenheim, które też potrafi rogi nabijać myślę typ dobry.
Asllani i Kramaric z conajmniej jednym celnym strzałem na bramkę przeciwnika, bo kto jak nie oni. Niski próg jak na napastnika, który co mecz na parę prób pod bramką przeciwnika, w trzech meczach 2 na 3 razy pokryty typ, Kramaric - jego nikomu przedstawiać nie trzeba, wykonuje rzuty rożne i również co mecz próbuje ukąsić przeciwnika, również 2 na 3 razy pokryty typ.