ac1899
Użytkownik
Ja mam na dzisiaj coś takiego. Wydaje się, że trzy pewniaki i jedno zdarzenie 50/50. Mianowicie.
Groesjean - Ocon - 2 z kursem 1,4
Massa - Stroll - 1 z kursem 1,14
Alonso - Vandoorne - 1 z kursem 1,25
Kvyat - Sainz Jr. - 2 z kursem 1,7
W Totolotku AKO 3,39
Co myślicie o pojedynku Kvyata z Sainzem? Hiszpan da radę? Rosjanin niby u siebie, większa motywacja, ale i to może go zgubić. Wiadomo nie od dziś, że popełnia głupie błędy, może gdzieś polecieć na którymś z zakrętów. Sainz jeździł lepiej w treningach, a tu nagle jest za Ruskim w kwalifikacjach, dla mnie małe zaskoczenie. Startuje dwie pozycje za Kvyatem, jednak myślę, że może go wyprzedzić. Jakie jest wasze zdanie?
Dorzucam jeszcze Pereza w 10. Powinien tam być, jeździ dobrze i regularnie.
Sergio Perez zajmie miejsce w pierwszej 10 kursem 1,45
Szkoda, że nie można łączyć w Totolotku takiego zdarzenia z innymi, jednak myślę, że ten typ można grać grubo.
Groesjean - Ocon - 2 z kursem 1,4
Massa - Stroll - 1 z kursem 1,14
Alonso - Vandoorne - 1 z kursem 1,25
Kvyat - Sainz Jr. - 2 z kursem 1,7
W Totolotku AKO 3,39
Co myślicie o pojedynku Kvyata z Sainzem? Hiszpan da radę? Rosjanin niby u siebie, większa motywacja, ale i to może go zgubić. Wiadomo nie od dziś, że popełnia głupie błędy, może gdzieś polecieć na którymś z zakrętów. Sainz jeździł lepiej w treningach, a tu nagle jest za Ruskim w kwalifikacjach, dla mnie małe zaskoczenie. Startuje dwie pozycje za Kvyatem, jednak myślę, że może go wyprzedzić. Jakie jest wasze zdanie?
Dorzucam jeszcze Pereza w 10. Powinien tam być, jeździ dobrze i regularnie.
Sergio Perez zajmie miejsce w pierwszej 10 kursem 1,45
Szkoda, że nie można łączyć w Totolotku takiego zdarzenia z innymi, jednak myślę, że ten typ można grać grubo.