>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3x 0.5 over do połowy.

takon 37

takon

Użytkownik
Witam. Pierwsza symulacja systemu w trakcie, teraz sprawdźmy drugi.

Jak w pierwszym systemie zaczynamy ze stawką 100 PLN
Średnio potrzebujemy 3 meczy. (gramy 0.5 do połowy)
Układamy ako oscylujące w granicach 2.0

1 Kupon
100 * 2
=
200

2 Kupon
200 * 2
= 400

3 Kupon
400 * 2
= 800

4 Kupon
800 * 2
= 1600

Jak w pierwszym systemie wypłacamy 1500 i zaczynamy od początku.
Czyli musimy trafić 4 razy z rzędu. Niektórzy uważają, że to nie ma szans powodzenia, granie małych kursów. Jednak spróbujmy. Od jutra gramy na sucho. Komentarze mile widziane, a jak pójdzie ? Zobaczymy.

takon 37

takon

Użytkownik
Dzień pierwszy.

AUGSBURG V BOCHUM 1.40
ALMERE CITY FC V SPARTA ROTTERDAM 1.22
Go Ahead Eagles v Veendam 1.30
KURS: 2,22

WIRTUALNA STAWKA OCZYWISCIE 100 PLN

!! MOJE TYPY SA WYBIERANIE LOSOWO, NIE SĄ POPARTE ANALIZA !!

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
!! MOJE TYPY SA WYBIERANIE LOSOWO, NIE SĄ POPARTE ANALIZA !!
????
I Ty chcesz coś wygrać wybierając typy na chybił trafił? ????
Nie ma szans w takim razie, żebyś wyszedł na plus, może raz przez przypadek dojdziesz do końca, ale to maksimum co uda Ci się osiągnąć. Bądź co bądź powodzenia, ale na takich typach nic nie ugrasz.
Jeżeli typy będą dogłębnie analizowane to co innego

takon 37

takon

Użytkownik
To jest drugi system, zachęcam również do pierwszego tematu. Powiem Ci tak. Analiza, analiza, analiza. Masz rację, ale tylko bardzo dobry typer potrafi przewidzieć, czy padnie gol w danej połowie, już łatwiej przeanalizować FT spotkania, a czy padnie pierwsza bramka ? Czasami głupi fart może o tym przeświadczyć, tak więc na razie system testuje bez analizy, może małą analizą zajmę się gdy będę płacić ze swoich pesosów, a chwilowo gram wirtualnie, dlatego napisałem, że to losowe typy, żeby jakiś czubek nie zaczął teraz tego grać.

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
No ok, test to test, nic się w sumie nie stanie jak przegrasz. Ale polecam zorietować się tak mniej więcej chociaż jakie mecze grać, z jakich lig. Ja polecam niemiecka, holenderską, szwajcarską, walijską. Czyli w sumie na dziś jak na nieanalizowane typy wybrałeś dobrze. Good luck

K 14

kempmarek

Użytkownik
To jest drugi system, zachęcam również do pierwszego tematu. Powiem Ci tak. Analiza, analiza, analiza. Masz rację, ale tylko bardzo dobry typer potrafi przewidzieć, czy padnie gol w danej połowie, już łatwiej przeanalizować FT spotkania, a czy padnie pierwsza bramka ? Czasami głupi fart może o tym przeświadczyć, tak więc na razie system testuje bez analizy, może małą analizą zajmę się gdy będę płacić ze swoich pesosów, a chwilowo gram wirtualnie, dlatego napisałem, że to losowe typy, żeby jakiś czubek nie zaczął teraz tego grać.

tylko że testując cos na chybił trafił może się okazac że test wypadnie negatywnie nawet pomimo tego że pomysł byłby dobry
taki test nie słuzy niczemu

takon 37

takon

Użytkownik
Danny, statystyki - statystykami ???? Zapytam większości ludzi o ligę francuską - odpowiedź &#39;&#39; O taak, typowo liga under 2.5&quot; A nawet w samych statystykach przeważają overy ???? Niemiecka, holenderska, walijska - też uważam, że tam pada dużo bramek ???? Walijska można grać O 2.5 ???? Good luck u 2 : ) Ogrywania buków życzę
kempmarek
służy, służy ???? chociażby każdy kupon nie wejdzie, wtedy służyłby innym graczom jako przestroga: ) Zawsze są pozytywne i negatywne rzeczy ????

Do góry Bottom