>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

38 kolejka Serie A [14-15 maja 2016]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Genoa tez mi sie dzis oodoba, ostatnio naprawdę graja super. W formie jest Suso, gile strzela Pavoletti. A Perrina w bramce az tak nie brakuje no Lammanna nie odstaje jakos drastycznie. Faktycznie forma po stronie gospodarzy i warto sie pokusic grajac w ich kierunku.

Bez wątpienia cenna uwaga z gra o taka kasę. Dla włoskich klubow ma to na pewno znaczenie. Genoa u siebie jest mocna po prostu. Gole tez powinny oadac jak pisze Grac bo Atalanta juz pewne utrzymanie to moga zagrac ofensywnie, a skoro wrsca Alejandro Gomez to tym lepiej.
Jakies 2:1/3:1 dla Genoi moim zdaniem.

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Udinesse - Carpi

Dość dużo miejsca w tym dziale poświęcono meczowi Palermo. Pojawiły się nawet glosy że kurs 1,22 jest swego rodzaju lokatą. Czy aby na pewno...? Carpi miało wiele szans w tym sezonie aby uchronić się przed spadkiem. Cokolwiek grać zaczęli dopiero w samej końcówce...Ekipa broni się przed spadkiem a bukmacherzy wystawiają na tą ekipę kurs powyżej 3,0? Aż nie chce mi się wierzyć że to ma wejść... &quot;Akcje sportowe&quot; Udine też oceniam wyżej niż ich dzisiejszych rywali....
Proponuję dwa rozwiązania na to spotkanie
Udinese kurs 2,40
lub Udinese DNB kurs 1,70 STS
wynik 1:2 FT

Palermo - Verona

Jeżeli zakładam że Carpi nie wygrywa to w meczu Palermo...dziać się może praktycznie wszystko...I absolutnie nie muszą tego wygrywać, gdyż remis wystarcza im do utrzymania...
Nie podoba mi się że bukmacherzy tak nakrecili tą sprawę a propo tego z kim lepiej spaŚć a z kim mniej się to opłaca...
Palermo - Verona
X kurs 5.50 STS
wynik 3:2 FT

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot;dzięki &quot;

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
U mnie takowa taśma pójdzie:
over 2,5 w:
Genoa - Atalanta + Napoli - Frosinone + Milan - Roma + Sassuolo - Inter + Empoli - Torino + Lazio - Fiorentina
@ 13,44
365

Ustawiłem w kolejności od najpewniejszego w mojej opinii. Omijam jak mówiłem Juventus, Bolonie i dwóch grających o byt w Serie A czyli Carpi i Palermo. Chociaż over w Udinese spróbuje w singlu bo nie chce później żałować takiego kursu.
Sezon 15/16 oficjalnie uważam za zamknięty. :]

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom